Yemekteyiz - Show Tv

saygisiz, itici herkese laf atan ama sira kendine gelince elestiriyi kabul etmeyen bos insan bu Selbi mi Selvi mi ne o kız klava:klava:
hiç bir meziyeti olmadığından, zayıf ve aciz bir karakter.:tomato: zayıflığını ve acizliğini kendisinin mükemmel olduğunu iddia ederek kapatmaya çalışan biri. dolayısıyla kendisini ultra süper biri zannediyor. bu da kibire yol açıyor tabii ki. zannımca bu karakterde insanları görünce sadece acımak gerekir.

ayy dün sinirden buraya gelip yorum yazamk istemedim yine tekrarı izliyorum.allahım bu kızı öldürecem.biri beni durdursunn yaavv :))

başarısını sevsinler.............

gördündümde bu kadar görmedim nasıl bi insan küstahın önde gideni ben olsam bir verirdim saygısızlığından dolayı

fatoşun yerinde olsydım 1 bile ona çok yaa neyse
1 verirdim.fatoşu kovmaktan beter etti elini havaya kaldırıyor lütfen benim evimde yüksek sesle konuşulmaz sanki kensi uyuyor bu kuralaaa
iğrençççççç bir insan
hasan beyi,leylayı,nili, ayyyyyyyy tüm gıcıklarıı 100 katlar 50 ye bölerr bu kızzz

ya tazminat olayı filan yoksa sözleşmelerinde ben masadan kalkar iyi bi döverdim..harbiden ama..asla tahammül edemem küstahlığa....

hikmet abi sen tüm evin işini yapınca eşin ne iş yapıyor ayıptır sorması :icecream:
vay eşe bak sanki assolist delikafadulden

bu yarışmacılaraa fiyatlarıı tv ödüyo yaa okyptemm
artanını kendilerii kullancaklarr uyanıklar :roflol: ben olsam çuvallaa alırdımm

sebil de vampirlik var kesin eminim bundan... dişlere baksanıza.... kont drakulanın kızı olmasın bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…