Yemekteyiz - Show Tv

:roflol:
seslendirmecii çokk komik yaa bu ne sevgii dioo tv yee çıkmaa azimlerinee bayılıyomm şu market görevlilerininn

hatırlarsanız hasan amca vardı,tuvalet kağıdına kadar aldıydı adamcağız,ne yarışmacıydı ya :roflol:

ya bu hikmet amca da akyol marketin iyice bi reklamını yaptı hee.para mı verdiler bunlar acep?bütün görevliler de peşinde maşallah:)

aldığı yağları gördnüz mü:1shok:2 paket tereyağı aldı sonra da 2 tane 5lt teneke yağlardan aldı.yuh yanii...

gerçekten mi... amma arsızlık bu ....

5 kg pilavlık 5 kg da kırık pirinç aldı dolma için.dolmaya sadece 1 bardağını kullandı.pilava da 2 bardak kullansa ohhh gerisi epey yeter onlara:)kıymayı da 1kg falan aldı galiba.azıcık da ondan koydu dolmaya tamaaamm:)))

[KIZLAR YA KAÇIRDIM SELBİİ DENEN GICIK KRO NE YAPTIDA HERKESİ ÜZDÜ.
SiZCE KiM BİRİNCİ OLUR?

hikmet bey kazanmış dediklerine göre

facebookta hikmet beyin 1. olacağı yazıyor hatta hikmet bey tüm mahalleye brinci benim diyormuş CADIARZU

laelaelaelaelaekötükedihüsolülülülülülü.-tatlicadiarzu- kızlar selam ben yeniyim aranızada şu yemekteyizle ilgili yazmazsam çatlayacam şu kız varya selbia midir nedir ay ne sinir bozucu ukala dün akşam tam ir fiyasko yaşadı bide fatoşu kovdu masadan uklaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…