Yemekteyiz - Show Tv

bu yarışmada ki gruptan her biri herbirinden gıcıkta. en gıcığıda selbimidir nedir o.Çok üzgünüm çoook
ayy birde yarışma başlamadan adanayı adana layığına göre tanıtalım diye hikmet beyy.
bir şehir böyle tanıtılmaz.kötükedihüso
yazık güzel ülkemin güzel köşelerinden olan adanayı bırakın başkaları tanıtsın. size kalsa rezil olacak memleketimizin şehriÇok üzgünüm çoook
evet kk kızları şöle bir buluşma yapında yeniden bakalım resimlerinize:1hug:

ben denedim çok güzel oluyo kıtır kıtır.ama ben hazır kremayla yapmıyorum kendim yapıyorum muhallebisini..

bende yapmadım ama yedim.
benim yediğim bu kadar kavrulmuş değildi ama bu nerdeyse yanma kıvamına geldi.
birde hikmet beyde kremasını kendi yaptı yoksa banamı öyle geldicokacimcoook

kızlar dün selbiyi seyredemedim tekrarıda kaçırdımmmm..buakşamda 10daymış ya yemekteyızz offf.bakalım netetn seyrederim sonra napayım..yazılanlara göre selbii gene güzelliğine güzellik katmış haaa:roflol:klava:
hımet bey mı o kadar pirinç ve yağ aldı,gözün doysunnnnn

ya ne öle saat 10daymış galiba iyice kızdırdılar vallahi beni aaaa bi zevkle izleyemiyoruz yaaa bune
çok kızdım bak dagıtacam kanalını falannn aaaa

market ıcın masrafları kanal mı karsılıyo ben yarısmacılar alıyo sanıyodum.su selbı denen kıza delı oldummmm.ukalaaaaaaaaaaaaaa saygısız

evt kanal karşılıyo yoksa boldan boldan alırlarmı hiç birgecelik yemek için iki üç araba yiyecek alıyolar

adam 10 kilo pirinç aldı ya, görgüsüz, millet görür de demiyorlar bunlar ya.

para vermeyince bilmıyorlar ki neyapsınlar
saatide 10 a almışlarr pek bi matahlar da sanki hey allhım ya
ayrıca özensiz hazırlıyordu yemekleri
bizim herzamn yaptığımz brokoli çorbası meğerse fransızz usuluymuşş :roflol:
aa bide o içli köfteyi kımyaptıı kendisimi yoksa faruk bey mı getirdii

izlemeye tahammül edemedim,buradaki yorumlara bakayım dedim.. şu selbi midir nedir bizim elimize bir verseler........!

hayvansever fatma hanım,hikmet beyin evindeki , tavşanı ,seviyormuş. bak bak bak. fatma hanım dün üstünüzdeki beyaz kürk ceket, tavşan kürkü değilmiydi.sengözlerimebaksanab. çok komiksiniz .kimi kandırıyorsunuz siz

bende yapmadım ama yedim.
benim yediğim bu kadar kavrulmuş değildi ama bu nerdeyse yanma kıvamına geldi.
birde hikmet beyde kremasını kendi yaptı yoksa banamı öyle geldicokacimcoook

evet çok kavurdu kadayıfı.hazır pasta kreması falan oluyo ya onlarla yaptı sütle karıştırarak.ben pasta kremasıyla yapmıyorum.unu falan kavurup yapıyorum işte hani şu yalancı tavukgöğsü gibi bişey oluyocokacimcoook

yok canım ya hazır pasta kremasıyla değil kendi yaptı kremasını şakkıdı

hatta hazırlarken şey dedi ya ben hazır hiçbişey yapmadım herşeyi kendim hazırlıyorum

selbı yıne kendısıyle ters dustu..
kısılık catısması yasıyor kızımız..

len bu kız arıza ya bi eve elinde çiçekle gidince yalaka oluyomuş şimdi kendide getirdi o zaman yalakanın önde gidenisin

len bu kız arıza ya bi eve elinde çiçekle gidince yalaka oluyomuş şimdi kendide getirdi o zaman yalakanın önde gidenisin

daha aklı ermıyor ablası..delikafadulden
dun dedıgını bugun unutuyor napıcansengözlerimebaksanab

bır adamın gobek atısı bu kadar ıtıcı olabılır yaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…