Yemekteyiz - Show Tv

Bu grup iyice suyunu çıkardı işin. Bugün biraz dünkü bölümün tekrarına baktım. O ne kadar terbiyesizlik,
seviyesizlik öyle. İş yemek yarışmasından çıkmış iyice. O Selbi için söylenecek pekçok söz az kalır,
Fatma hn gene oturdu masaya inanamadım. İnsanın hiç kimseye olmayıp sadece kendisine saygısı olsa;
yine yapmaz böyle bir terbiyesizlik. Birde o kadar uzuyor program artık izlemiyorum. Tamam çok tutuldu
diye bu kadar da çığırından çıkmaz ki....

programa karşı bu kadar negatif yorumlar olduğu halde hala izleniyor bende ona şaşıyorum aslında pek bir hevesle başlamıştım bu hafta izlemeye adananın meşhur yemeklerini tanıyacağım için ama maalesef hep fasa fiso son derece seviyesizleşti,2 gündür hiç bakmıyorum,valla arkadaşlar izleyipte bu tip insanlara prim vermesek daha ii olmaz mı?yanlış mı düşünüyorum acaba...

catallar kasıklar cızıkmıs mıs..
hanfendı sarayda altın kasık ve catllarla buyudugu ıcın..
zaten aslolan yemeklerın lezzetı degıl yaa

döverim ben bu selbiyi dangalakmıdır nedir.Allah akıl versin.....kızı her gördüğümde sinirlerim bozuluyor............

Haklısın roşum. Ben artık eskisi gibi ilgilenmiyorum. Sadece akşam yhemeği hazırlarken
özetini gördüm ama dediğim gibi eski tadi yok. Keşke İstanbul dan hiç çıkmasalardı.

bu kadar eleştiriden sonra birinci olacaksa yuh diyorum

Şimdiki bir çok genç kızı zaten anlayamıyorum bir de tv lere çıkıp yörelerinin itibarı ile oynuyorlar hiç kimsenin terbiyesizliği memleketiyle ölçülmemeli ama bu program yöreleri tanıtım amaçla yapılıyorsa maalesef o kızı herkes Adanalı diye konuşacak bu çok üzücü..Öncelikle o yemek bilgisizliğiyle neden o yarışmaya giriyorlar bunu da anlamış değilim hem terbiyesiliği hem Türkçeye kattığı saçma ekler tam bir fiyaskoydu ben olam ona 1 bile vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…