Yemekteyiz - Show Tv

aynen katılıyorum fazla bile verdiler

ben zaten sevmim eti ondan gözümün önüne gelse bile yiyemem

en isi ben ot yiyem bi günlerde kilo aldım da biraz:1ninca:marula devam

cemrecim maruluda fazla yeme canım cinsel isteği azalttığı için eşim askerlere daha cok yedirio :)))
dikkat et tatlım a.s

fatoş nil gibi konuşuyor

valla sekerim ilk bebeğimi kaybedince o kadar korkuyorum ki aynı seyleri yasamaktan zaten eşimi de ayda 10 gün görüyorum olmasa da olur artık napalım bebeğimiz daha önemli

valla sekerim ilk bebeğimi kaybedince o kadar korkuyorum ki aynı seyleri yasamaktan zaten eşimi de ayda 10 gün görüyorum olmasa da olur artık napalım bebeğimiz daha önemli

anlıyorum canım..:çok üzgünüm:
Rabbım sagsalım kucagına almayı nasp eylesın..:Saruboceq:

ay kıyamam:çok üzgünüm:bu kez inş sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:

ay bu bitmeyecek yarın okula gitcem ben yatıyorum kızlar puanı yazarsanız öğle arası bakarım burdan hepinize ii geceler tatlı rüyalar

fatoş nil gibi konuşuyor
ikisi de Adanalı....:smiley-cool:
kıt akıllı ne olcek makine cizmiştir onları
delikafadulden
ama fikret bey hak ediyor o da az deyil
Ya ne saçma hareket bunlar...Ben asla yemeğe gittiğim bir evde çatal bıçak çizik mi diye bakmam..:sm_confused:
adam 10 kilo pirinç aldı ya, görgüsüz, millet görür de demiyorlar bunlar ya.

3.dünya savaşı çıkar,kıtlık çıkar, zaten kriz var..Belli mi olur..Adam geleceği düşünüyor..sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…