Yemekteyiz - Show Tv

Fatma Sebille karşılıklı göbek de attı ya...:roflol:

Hikmet bey çok oynakmış..Ben bir erkeğe hiç yakıştırmıyorum böyle kırıtık oynamayı...:dilcikar:

cemre bundan sonra yemeklerim güzel olunca bende kıvırcam mutfakta ayyy koptum yaa
4 yıllık evliyim yemeklerim begenildi diye hiç kıvırmamıştım olmadı şimdi bak yarın başlıyorum kıvırmaya
kıskandım

bune reklam reklam yaa izlediğimden bişey anlamıyorum
reklam arası yemekteyiz izliyoruz
yani kızdım bak şimdi
yakında 12 falan yayınlıyacaklar gece 3 kadar sürecek sanırım bune yaaaa

bende bunların aradaki yorumlarına hasta oluyorum. yemek kuru olmuş diyecek mesela. ben ona şöyle dediydim oda bana bunu dedi ona karşılık olaraktan şunu dedim onun yüzü düştü oda cevap vererekten falan falan.. uff kuru de kalk işte bütün çekimi niye anlatırsın

:roflol::roflol:sende ac oyna kadın oynar ama adamın oynayaşı yuhaf yakaydirigubbakcemile3

sıktılar artık bu ne.................

cokacimcoookkeşke fatma hanım kazansa

evet fatma hanım çok hanımefendi çok kibar ogurupta nasıl olduysa bitane dogru dürüst biri çıkmış

18mi umarım fatma hanım kazanır bide buakşamki bey adını unuttum okazanırsa ozaman görün siz göbek atmayııı

banada fatma hanım 1. olacak gibi geliyor. sonucu açıklarken hikmete 2. kim olmuştur diye sorunca öyle hissettim. o olsun sonradan görme değil. kalitesi var kadının.. olmazsa da faruk olsun :)

hikmet 1. diyorlar ama inşallah değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…