Yemekteyiz - Show Tv

ya kız diyor ki
'pilav güzeldi çok sevdim ama içindeki pirinç kötüydü'
yahu bu lafı söyleyen kızı yarışmaya sokuyorlar ya
ayrıca o selbiyi alacak kocaya,annesine ve gelini olcağı aileye ve ayrıca çocuklarına torunlarına
allah eyub peygamberin sabrından ihsan eylesin yaaaa

birinci amca ile en büyük hanım kendilerini bozmadılar ama helal olsun diyorum

Faruk Amcayla aynı puanımı paylasıyor oynak bey ayy pardon Hıkmet Bey..delikafadulden
ozaman yıne kapalı oylama yapıcaklar..
uyuz kız buyuk ıhtımalle Hıkmet e oy verıcektır..:dilcikar:
tarzları aynı nasılsa :icecream:

canım son hakkındaki tahminine katılıyorum reklamlarda izlediğim kadarıyla fatma hanımıda beyenmiyorlar... klava:selbi hastasındansa yine de oynak başı olsun ne yapalım yazık hacı amcama acıdım:roflol: o tam adanalıydı bu arada ben de osmaniye liyim yufka ekmeği çok severim oynak beyin evinde olmasına rağmen canım çekti özlemişim.
a.s.a.s.a.s.

kaydirigubbakcemile3Selbi hakkındaki düşüncene katılıyorum canım çok doğru şeyler yazmışsınkaydirigubbakcemile5

aman şu esmer uyuz kız kazanmıyor ya yarışmayı. kim kazanırsa kazansın.
o kız ne öyle yaa. "ben kendimi çok seviyorum yaa süperim ben" diyip duruyo. kıçını kaldırmş bunun birileri klava:klava:

merhaba hemşerim bende osmaniyeliyim

Afiyet Olmasın İnşallah - Günaydın * Ayşe Özyılmazel'in Yemekteyiz Yarışmasına Yazısı Zannımca Sebile ithafen CADIARZU

İmdatlar olsun! Aylardır dilden dile dolanıyor, herkes 'Yemekteyiz'den bahsediyordu, üzerinize afiyet bana ancak sıra geldi. Program böyleyken keşke gelmeseydi. Şimdi yemek hazırlamak, sofralar kurmak, sofra başında toplanıp mamaları tatmak dünyanın en keyifli, en güzel işlerinden biri değil midir? Değilmiş. İşin içine yarışma girince onun da gazı kaçmış. Şimdi 19 yaşında bir kızımız var, Selvi. Bugün onun yemek pişirme günü. Hani her hafta beş yarışmacı yarışıyor, her gün biri evinde diğerlerini ağırlıyor ya. Hah! Maşallah kızımız çok bilmiş ve iddialı. İncikleri fırınlıyor, salatasını soğanlıyor, tatlısını balkonda havalandırıyor, sofrayı kuruyor. E güzel! Ve üstünü değiştirmeye gidiyor. Ana! O ne? Mor tuvaletle çıkıyor odadan. Aaa! Nişan mı var, anlamadım. Neyse, dur bakalım. Sırayla konukları geliyor. İki kadın, iki erkek. Suratlar beş karış. Hani hiç hoşlanmadığın akrabanın evine mecburi bayram ziyaretine gidersin ya o hesap. "Canım" derken, içlerinden "Canın çıksın" demiyorlarsa ben Ayşe değilim. Herkes masada yerini alıyor. Önce çorba geliyor. Yayla çorbası. Amaaan! Bir gece evvel sarışın kadının evindelermiş, Selvi onun her yemeğine kusur bulmuş, şimdi sıra onda. "Bu nasıl yayla çorbası" muhabbeti başlıyor. Yayla çorbası kırmızı olmazmış, salçalı sos yapmış, tık-tıktık ne yanlışmış. Bu arada her biri kameralarla baş başa kalıp yorumlar yapıyor. Yap yorumunu karışan yok! Ama masada ev sahibinin yüzüne gülüp de kamerayı bulunca demediğini bırakmak ne oluyor? Ev sahibi kızımız da tam dayaklık cinsinden. Mutfağa gittiğinde kameraya çığlıklar atıyor, "Ben onların burunlarından getirmez miyim?" Bir kase çorbada fırtınalar kopuyor. Hepsinin suratları asık, hepsi mutsuz, kurulmuş kaynana gibiler. Sanırsınız, Gazi- Bilal Ateş (İstanbul'un en iyi iki şefi bence) ustalar ya da gurmeler. Bu ne hava, bu ne derin mutsuzluk, bu ne dedikodusuz, eleştirisiz, yerden yere vurmasız duramazlık anlamıyorum. Topumuzu yarışmalar götürecek vallahi.

ben sadece alışveriş kısmnına baktım..adamın alışverişi çok komikti..milşlet peşinde sıra..bir yağ alacak 5 kiloluktan aldı..birde kullanmadı o yağı galiba..terayağı koydu hep...pirinç alacak 5 kilo , un alacak 5 kilo.)) çok komikti...
kaç puan aldı acaba

günaydın bayanlar, 18 puan aldı faruk beyle başabaş oldu, dilerim ki Fatma Hanım kazanır hanım hanımcık bir bayan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…