Yemekteyiz - Show Tv

Programdaki yarışmacıların bir çok söylemi, medyada da yer alarak tepki toplamıştı. 'Damak tadıma uymuyor' sözcüğünü sık kullanan yarışmacılara Okan Bayülgen'in de bir itirazı vardı: "Bu 'Yemekteyiz' programından akan, geçen kötü şeylerden birisi de 'Benim damak tadıma uygun değil'! Karides yiyorsun, Allah Allah yani! Tamam da sen karidesi sevmiyorsun diye, ya da tanımadığı bir yemek 'Ben beğenmedim' diyor. Ama bilmiyorsun! O senin görgüsüzlüğün ve kültürsüzlüğün dolayısıyla olan bir şey!"
işte buna şapka çıkarırım. doğru teşhis......

aaaaaaaaaaaa şimdi özette gördüm selbi diyorki ben elimde çiçekle ölsemde gitmem yalakalık gibi geliyor bana diyor hikmete çiçek almış dengesizzzzzzzzzzzz

kızlar hikmet ağlayarak 1. olmuş

Aman bu show tv.de iyiki tuttu yarışmaları ne güzel şimdi yayınlanıyordu bide saatlerini değiştirdiler sürekli aynı şeyleri gösterip duruyo,selbiye illet oldum kendini ne zannediyo herhalde böyle yaparak meşhur olacağını falan sanıyo,bu yarışmadan şimdiye kadar kimler geldi kimler geçti selbide gelip geçecek ve biz haftaya başkalrını konuşuyor olacağız,bence böyle yaparak reklamını yapmıyor antipati topluyor

bilmiyorum ama fatoş face de yazmış 1.lik faruk babamın hakkıydı ama hikmet ağladığı için ona oy verdim diye

oylama yapıpmı seçtilerki bi kere daha olmuştu böyle bişey

faruk bey 1. olsaydı keşke yaa hiç beyenmedim ben hikmet beyin yemeklerini kaburga dolmasıı aklıma geldikçee :dilcikar:
eliyle servis yaptı yaa bıçak la kesip servis yapsaydıı neydi yalap şalap serviss
bidaha oylama yapıp ona verdılerse valla yazıkkk :jeyyar:

ya bu kız ne biçim bişey.eleştirirken bile kim nederse onu tekrar ediyor ya ..hikmet beyde ete çok pişmiş deyip yutarken,eleştiriken pişmemiş içi pembeydi diyo ya..
valla hikmet bey burhan altıntopu bile solladı yanii...:roflol::roflol:

pilavın tadı güzeldi.
amaaa pilinci kötüydü,salçalıydı.
bu sözü söyleyen filozof kızımız:)

ben anlamadım anlayan bana anlatırsa sevap kazanır:)

tek kelimeyle cok komikler,saka gibi valla:)
sürekli izlemiyorum belki haftada denk gelirse 1-2 defa ama ilk defa böyle asosyal,tuhaf insanlarla karsilastim...normalde adananin insanlarini cok severim,kaymak gibilerdir:)ama bunlari özenle,en tuhaf,en aksi kategorisinden secmisler sanirim,yazik olmus...
birde sebi mi selvi mi hala cözemedim,o cok tuhaf ya,büyümüste kücülmüs gibi,kesin psikolojik sorunlari var,yani bi asagilik komplexi ver ve bunu kapatmak icin sacmaliyoo,hasbam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…