Yemekteyiz - Show Tv

iskenderunda yemiştim ben de bici bic
hiç merak etmeyin çok gereksiz bir tatlı bence
hele mersinin meşhur kerebiçinin yanında esamesi okunmaz bence

olabilir zaten en seviyeli oydu diğerleri beğenmemek için şartlandırmışlardı kendilerini

kesinlikle

birde reytingler çıksın die öle insanları özellikle seçtiklerini düşünüyorummm eğer bu yarışmaya sakin aklı başında birileri katısaydı bu kadar tutmucaktı yarışma bence
özellikle seçiliyolar

yarışmacılar kendi günlerini atlatınca değişiyolar son gün hepsi daha kapıdan girer girmez eleştirmeye başlıyor yemekleri beğenmiyolar.

ya mesela geçen haftakiler çok iyiydi hatta bana onlar daha da eğlenceli geldi böyle olunca saçma oluyo doğru düzgün izlemedim özellikle o selbinin konuşmaları falan tahammül edilir gibi deildi

geçen haftakileri bende beğenmiştim

Nediyecegimi bilemiyorum.Okadar kizginimki.Bu büyük bir haksizlik.Nerede kazanmamasi gereken insanlar varsa onlar aliyor parayi.Adam gibi yarisan emek harciyan agzi ile degil eli ile is görenlerin hakki yeniyor.

iskenderunda yemiştim ben de bici bic
hiç merak etmeyin çok gereksiz bir tatlı bence
hele mersinin meşhur kerebiçinin yanında esamesi okunmaz bence
Siz Kastamonulusunuz sanırım..Ben Kastamonu banduma yemeğini beğenmiştim...:1hug:
yenı bolum fragmanını ızledım..
bunlar Adanalıları bıle aratacak kanısındayım..:1closedeyes:
fazla atraksıyonlu bır hafta daha ..gamyoncuiremsu
bundan emın olun..sengözlerimebaksanab

Ya arkadaşlar şimdi nerede yapılacak,istanbulda mı Adana da mı?

Bazı yarışmacıların tipi bana çok tuhaf geldi...

Tr..vesti gibi.,eşcinsel gibi..:bbo: benneyaptımki

Allah günah yazmasın artık...

adanada evde lahmacun pişirme yasağı mı var.. bizler evde yaparız ve çokta güzel olur.. ne kadar saçma ilkkez duydum..illaki ocak fırını mı lazım

adanada evde lahmacun pişirme yasağı mı var.. bizler evde yaparız ve çokta güzel olur.. ne kadar saçma ilkkez duydum..illaki ocak fırını mı lazım

Bence kendisi hazırladıysa dışarda pişmesinin hiç bir sakıncası yok....gamyoncuiremsu

Hazır pudingleri marketten alıp eve gelince hazırlayıp üstüne de dondurma koyunca sorun olmuyor da evde hazırladığı bir lahmucunu dışarda bir fırında , taş fırında pişirtmesi mi sorun ?...

Saçma...

Bu arada lahmacun taş fırında pişer (miş) ...

ben adanalı yarışmacıları hiç sevmedim seyretmedik bile gelmedi içimden ne kadar seviyesizlerdi ya.neyse yenileri karadenizli.....

dışarda pişirip pişirmemesi değil sorun orasını geçtim ödülünü alan aldı onun muhabbetini yapmaya gerek yok artık, yani keslinkle evde pişmez denildi.. evde fırında pekalada pişer lahmacun..ilkkez duyduğum için adanalı bi arkadaştan geçerli sebebini bilmek istiyorum..CADIARZU

canım şimdi istanbul başlıcak 26 ocakta trabzon başlıcak

hepsi kaba saba basit insanlardı 1gelen adam da diğeri de çok yapmacıktııı hiç sevmedimm bu gurubuu

Bu haftayarışacak tipleri gördüm ya Yuh dedim yaaaa... bukadarda olmaz ... Canım Türkiyemde hep böyle abuk sabuk insanlarmı yaşıyorrrrrr yaaaa :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…