Yemekteyiz - Show Tv

insan türünün son örnekleri yarışıo bu hafta ben gördüm:roflol:sırnaşık şey

az önce bu hafta katılacak olanları izledim...hepsi resmen seçmece bunların,nerede gıcık,insanın sinirine dokunacak tipler var onları bilerek alıyorlar..hareketler,mimikler ve konuşmaları rezalettttttklava:...sırf reyting alsınlar diye yapıyorlar ama halk gereken tepkiyi öyle bir verecek ki bunlara görecekler sonra yarışma nasıl olurmuş...iyice suyunu çıkarmaya başladı show tv..yarışmanın özünden uzaklaşıyorlar...yazık valla ya..sinir oldum yine izlemeyeceğim sanırım bu hafta...kötükedihüso

yarın çümbüş var:):roflol::roflol:
ama shov tv saçmaladı eskiden varmısın yokmusunda haberlerden önce oluyodu sınra haber sonrasına aldırla şimdi ise haftada 2 kere
yemekteyizide haber sonrasına almaları iyi :1no2::1no2lmadı.:dilcikar::dilcikar:hoşş eşim bu durumdan gayet memnunn:roflol::roflol::roflol:

öğlende varmı?
bu haftakiler bana seçme salaklardan cok tiyatrocularmış gibi geldi nedense.. bide selbi ile anasının dayak yediğine dair bi söylenti var doğrumudur acep?

cemre_SU avatarına bakmaktan yorumunu okuyamıyorum.:mymeka:
Gözlerim kayıp kayıp duruyo yaa. delikafadulden

selbi gercekten hasta eder adami, ne o öyle salak salak herseye gülüyordu final gecesi..¨umarim sinirinden gülüyordur,,böyle kötü bir espiri anlayisi insan olamaz cünkü..

bence final gecesinde yarisan fatma haketti birinciligi.. gercekten zahmetliydi yaptiklari..

hepsi iyiydi hostuda Selbi ye giciikkkkkkk oldum

öğlende varmı?
bu haftakiler bana seçme salaklardan cok tiyatrocularmış gibi geldi nedense.. bide selbi ile anasının dayak yediğine dair bi söylenti var doğrumudur acep?

doğrudur delikafadulden anasıda kızı öye görünce şaşaırmıştırbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…