Yemekteyiz - Show Tv

aynen katılıyorum
ben yazcaktım, vazgeçtim sonra

büyük fatmaya resmen haksızlık yapıldı.kadıncağız o kadar değişik şey hazırladı.uğraştı yruldu.selbi gereksiziyle aynı puanı aldı.adaletsizlik bu.selbi o kadının eline su bile dökemez
kimin birinci olacağı bile önceden belli oluyo bence
saçma sağan bi program
sırf değişik tarifler var diye seyrediyorum
yoksa izlenecek bi tarafı yok.

bu selbi beni kanser etti valla.
hikmetide gırtlaklamaya az kalmıştı

hikmet denilen kuş yuvası kazandı ah ahhhhhhhh okumuştum bi yerde buraya da yazdım ama yazarken de inşallah doğru deildir diyodum ne yazıkkkkkkk
rezalet bi grup izlettiler bize bu hafta. adanaya yazık oldu bi de demiyolar mı" biz böleyiz biz şöleyiz..." allahım tüm adana halkı dilerim sizi sokakta görür de haddinizi bildirir. nefret ettirdiniz kardeşim insanları adanadan. tamam adliyesi filan sürekli gündemdedir ama o gündemdekiler belli bi kesimin insanlarıdır. yoksa gerçekten ya adanalı böle deil arkadaşlar. oralı deilim orada yaşamayı da sevmiyorum ama insanlarına büyük haksızlık. bi kere inanılmaz sıcakkanlı ve misafir canlısıdırlar. bu seçilen beş kişi de ki fatma da dahil buna hepsi psikopattı. tühhhhhhhhhhhhhhhhh

Lezzet açısından farkı oluyor dedi bir tanıdığım Adanalı arkadaş...:sm_confused:

bi kere o fatmanın yaptığı yemekler neydi öle yaaa büyük fatmanınkiler, o ne iğrenç bir yemek yapmaydı o analı kızlıyı yoğururken elini yıkar gibi o suya daldırıp elini bi güzel o iğrenç suda yıkayıp ondan sonra yoğurmaya devam etmesi ıııyyykkk, sonra o künefe bence künefeciden geldi çünkü ilkini yapmış sonra bozmuş atmış göstermediler ama bence hazır geldi o künefe,lahmacunlar zaten Allahlık...bu haftakileri gördünüzmü ne garipler yaaa, sarışın filmlerdeki kötü "ev sahibi kadınlar"a benziyo,sonra garip bi kadın "ev kadını" gibi, iki tane "tuhaf" erkeksi yaratık ne biliyim yaa ay izlicek bişi yok tv.lerde bunlara takılıyoruz işte yokluktan :roflol::roflol: artık analı kızlı yiyemem heralde biyerde önüme gelirsee :roflol:

sonra neydi o lahmacunun içine iki pakeeett yağğğ koydu yaaaaaaa,pes dedim yani başkada bişi demedim, birbirlerinin yüzüne canım cicim yapıyolar arkalarından sölemedikleri laf kalmıyo ay yardım ediym hayatım ay sağol canım, içeri gelince ayyy nasıl bir sofra öle nasıl bi ev bu böle ay çok kötü valla falan

Fatma hanımın da hataları olmuş olabilir ve abartılıydı evindeki süsler..Ama yine de çok hanımefendi bir kadındı...Terbiyeli,lafını bilen bir kadındı....:1closedeyes:

ben trabzonda ki yarışmacılarıda izleyip bu programa son vereceğim.çünkü saçmalamaya başladılar artık.btrabzondaki yarışmacılar haricinde başka yarışmacılarıda gösteriyorlar kıbrıs takiler sanırım.onlar daha rezildi valla.
neyse yani trabzon sonrası bu programı izlemeyeceğim.

adana yarışmasını hikmet kazandı
çok şükür adna yemekteyiz bitti ve ben bu sayfaya geri döndüm ilk gün izledim sonrası ben utandım rezildiler
bu hata gelecek kişilerde birilginç biri bülent ersoy kılıklı assolist
diğeri alex kırması onu taklit ediyor:mymeka:
yarışmadan çıktı bu program reyting kaygısı uğruna gelen kişiler

hanımlar bırakın artık adanayı kurtulduk sin ir harbinden

azra sıla adana toplantınızı merakla bekliyorm

kızlar hatırlarmısınız bir arkadaş face de konuşulanları yazmıştı bu programla ilgili.düzmeceymiş falan dediler hatta hikmet bey birinci olcakmış dediler demekki doğruymuş.hepsi düzmece demekki

benim tv ye bi hışımla girip selbi nin ağzını yırtmak geldi içimden bi an:mymeka:

aynen canım yaaaaaaaa.o ne terbiyesizlik öyle?insan misafirine öyle davranırmı!madem eleştiri kabul edemeyeceksin o zaman o yarışmada ne işin var! birde ilk gün bir badi giymiş o selbi.o ne yaaaaaaaa öyle?kendinden yaşça büyük insanların karşısında resmen göğüs şov yaptı kız.çok kınadım daha ilk günden ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…