Yemekteyiz - Show Tv

anasıdamı dayak yemiş yoksa anası mı selbiye dayak atmış...aslında kız da biraz haketti bence..şimdi diyeceksiniz dayağın haklı nedeni mi olur...insanı bu kadar çıldırtma noktasına getirince bişiler olur valla...giysiler,oturup kalkması,konuşmaları ,davranışları....valla bende olsam çok kızardım...

yeni yarışmacıları izleyin showda

ya bu yeni yarışmacılarda gıcık..ben beğenmedim onları..hele hele kokoş bir kız..aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm...o ne yaaa öyle..yüzünde tonla makyaj...saçların yapılışı da tuaf....o da ilginç bir tip...

bu haftada geçen haftayı aratmayacak ve favori yarışmacı yok gibi bakalım neler olacak göreceğiz

kızlar bu son haftaya kadar bu yarışmada en çok kime gıcık oldunuz? yada en çok hangi yarıçmacı favorinizdi? benden başlayalım.
benim favorim hasan amcamdı (neden derseniz onu izlerken gülmekten ölüyordum)
gıcık olduğum yarışmacıya gelince selbi ve nika'ydı.

ben selbiye kızıyorum ama hadi gençliğine vereyim diyorum ama o papuç kadar diline sinir oluyorum sanki yarışmaya zorla sokup yemek yaptırılmış gibi benden bunları bulduklarına şükretsin demesine daha gıcık oldum
başka nil ona gıcık oldum yaşından başından utanmadan yaptığı ağız yüz hareketleri çok gıcıktı tabii şeydayı da unutmamak lazım ve de hikmet tabiiki

selbiye gıcık oldum bide nil.adını hatırlıyamıyorum bi kadın vardıya özgü namala benziyor sesi oda çok şekerdi

trabzon haftaya...........

ben selbiye gıcık oldum , fatoşu masadan kovması, gıcık ses tonu ile ukalalığı, evlerden uzak bir kız

hele şükür yeni bölüm başladı

çıktı yeni tipitipler. bu tombişe çok güldüm yaw kocası çiçek veriyo kadın adamın yüzüne baka baka beni üzmedi mekanı cennet olsun diyiverdi :))

lazlar haftaya bende bekliyorum onları :) şimdiye kadar hiç karadenizli kötü birini tanımadım işallah aralarında dursun gibi psikopat da vardır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…