Yemekteyiz - Show Tv

balık etlı bayan(balına yada ton balığı ) hıc beğenmedım yapmacık geldı kahvaltı sofrasında bıcak catal var peynırı elıyle alıyo ıykkk
esmer bayan funda mıydı adı cokı havalı guzel ı byan bakımlı evıde cok şık beğendım

funda ağzı kameraya açık konuştukça kamera ağzına kaçacak diye korktum tövbe allahım kimseye kusur bulmam normalde ama ...

ahanda gene cinsler toplanmış o genç bayan tipi çok cins geldi estetikl botokslu kadınlar oluyo başatan yüzü yapılmış gibi ..gözleri çok acayip lens galiba.. şimdilik bu kadar..ya ben karadenizliler çıkacak sanmıştım araya bunları niye koydularki..leileheillallah.

tombık sarısın teyzem tam bır felaket gıbı ama umarım yanılıyorumdur

buyrun buradan yakın yaaaa.....bir tv programını daha reytıng uğruna kaybettik...
eğerki bu bölümde düzmece,oyun yoksa benim adımda ÖZLEM değil.....

ben rakipsizim,herşeyde bir numarayım diyen kadına ve şişmana olana sinir oldum
inşallah blok görevlisi alır parayı
diğerleri maaşallah pek lüks yaşıyorlar

arkadaşlar ben geçen haftayla ilgili birşey sorucam arkadaşımın annesi fatma hanımın künefeyi dışardan istettiğini söylemiş yapmış ama tutturamamış kıvamını istemiş ama herkes kendi yaptı diyor ben de merak ettim o akşam evde olmadığım için izleyememiştim şimdi fatma hanım kendimi yaptı künefeyi istetti mi??

canım malzemelerini dışardan almış ama evde kendi hazırladı....

evet ya bende öyle biliyordum ama arkadaşımın annesi niye öyle dedi anlamadım almıştı malzemelerini ama yapamadı sonra demiş şimdi tekrar izliyorum yapmış kadın hatta bir kaç tane yapmış

sarışın kadınla şu esmer olan çok itici yaaa...resmen şartlı gelmişler...
sanırım şu blok görevlisi olandı o adamcağız güzel dedi,varsa bir problem puanı ona göre veririm diye....

kendi yapmadı..tutturamadı....denediş öyle dedii..

kendi yaptı hayatım....malzemeleri dışarıdandı..o hazırladı gerisini....

şu esmer olanda sanki sahneye çıkıyormuş gibi gelmiş...kıyafete bak yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…