Yemekteyiz - Show Tv

Ev sabinde hiç mimik yoktu bir gram gülümsemedi kadın ya pes doğrusu bide saçlarını toplayıp çıksaydı daha derli toplu görünecekti.

Bugün yarışan bayan gerçektende çok suratsızdı.Yarışmacıların söylediği kadar vardı yani.Hem suratsız hemde dağnıktı saçlar falan..masasıda güzel değildi.:1no2:
Ben tombul kadın ile kapıcı çocuğuda beğenmedim . diğerleri hakkında henüz fikrim yokk....

bu haftaki yarışmacılar için söylenecek tek sözüm onların diliyle TAM BİR FİYASKO :icecream:
hatta vasatın altında ve hiç fafolim yok delikafadulden

bugünkü kadın tam bir fiyaskoydu.
bitsede gitseler modundaydı.zaten kapıdan çıktıklarında derin bir oh çekti.

cokacimcoookcokacimcoookYemek teyız de bırtanesı cok sısko ve hala yemek yıyor ve kocası kahvaltıyı hazırlıyormus be teyzem kendın hazırlada barı hareket et bıraz cok kulolusun 2 restoran ısletmecısıyım dıyor ufak bıryer ve kendınden emınmısgıbı davranıyor fakat fos yapmacık bır ascı elı cok hızlı olmalı bızım bırtanıdık var tak tak cok hızlı bu bendende yavas 3.televızyoncuyum dıyor boyle tıtızım evıme boyle gırsınler falan cok basıt bır kadın onun anlatısı bır tuhaf geldı lenslerı takmıs nerdeyse sofrada cırıl cıplak gorunuyor hıc hos bır goruntu deyıl masadada kucuk kalınca cıplak gıbı duruyor goruntu kotuytu cıplak gıyınmek hos bır goruntu denmez goze hıtap etmek lazım herseyı yapmacık 4.kapıcıyım dıyen adam cok konusuyor herseyı bılıyorum havasında ve dedıkı sac vs cıkarsa gorgulu olup kaldırıcam dedı ve yemeyınde mınnacık pıre kadar mavı bırsey cıktı ve hemen yorum yaptı oda tutarsız geldı 5 . Sacları uzun adam eh ıdare eder tam anlayamadım onu HEPSI TUHAF DOGAL DEYILLER

Bence bu haftanın gıcıkları sarışın şişman hanımla esmer dekolteli bayan..ikisi de çok kompleksli göründüler gözüme....gamyoncuiremsu

sahneye çıkacak gibi giyinmiş yada güzellik yarışmasına katılacak gibi oysaki yemek yarışması alakaya bak bide güzel olsa hiç gam yemicem

haa benden söylemesi gözler lens
Kendi gözü olsa ne fayda..Ben giyim tarzını beğenmedim..Pavyon kadını gibi göründü gözüme..makyajı da çok abartılı ve itici...İlla memişlerini gösterecek...delikafadulden
sebahatta onu yemem bunu yemem nasıl aldı o kadar kiloyu bilmem

Hadi canım..Yemiş o yiyeceğini..Bu yemek seçmiş haliyse seçmese nasıl olurdu bilmem..Herşeye burun kıvırıp küçümsüyor..Öyle cidden çok yemek seçen biri olsa iğne ipliğe dönerdi....kaydirigubbakcemile3

mor ona çok yakışıyormuş...laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

bide diyorya ben kiloluyum diyemi 6 top koymuş diye çok güldüm:)))gögüsler haydut kellesi gibi:)))

:dilcikar::dilcikar:Bencede ev sahıbıne gıcık oldum yaaaa saclarına savura savura yuruyor servıs yapıyor ööög yanı bırde restorantcı bılıncsız bır kadın ıs yerınde nasıl kım bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…