:dilcikar::dilcikar:Bencede ev sahıbıne gıcık oldum yaaaa saclarına savura savura yuruyor servıs yapıyor ööög yanı bırde restorantcı bılıncsız bır kadın ıs yerınde nasıl kım bılır
ya bence bunlar ıstanbul dısına cıkmamalıydılar gecen hafta da bu hafta da soktayım ya.hele butun yemeklerı parmaklayan fatma hanıma sasırdım kaldım....
Neden İstanbul dışına çıkmasınlar ki ?
Katılmıyorum...
Türkiye sadece İstanbul değil...:1no2:
Bence istanbul dışına da çıkmalılar...Ama yarışmaya alacakları kişileri seçerken onu yemem bunu yemem,mıy mıy olan kişileri seçmemeliler..Bir yemek yarışmasına katılan kişi onu yemem bunu yemem triplerine girmemeli...Herşeyi yemeli..Özellikle sorun çıkartan tipleri seçiyorlarki reyting olsun diye...:dilcikar:
Ben ülkemizin değişik bölgelerindeki yemek çeşitlerini görmek istiyorum açıkçası...
haklısın ben de ılk duydugumda sevınmıstım fakat ıkı haftadır sogudum yarısmadan.
Canım,İstanbuldan katılanların hepsi çok mu hijyenikti Allahaşkına...
Bu kişilerin görgüsü bilgisi ile alakalı bence..Nereli oldukları ve nereden katıldıkları ile alakalı olduğunu sanmıyorum...
ya sahra hanımların grupta fırça bıyıklı bir bey vardı onun hijyeninin yanında adanalılara laf bile edilmezCanım,İstanbuldan katılanların hepsi çok mu hijyenikti Allahaşkına...
Bu kişilerin görgüsü bilgisi ile alakalı bence..Nereli oldukları ve nereden katıldıkları ile alakalı olduğunu sanmıyorum...
gelsinler egeyede görsünler çeşit çeşit zeytinyağlıları mezeleri:smiley-cool:
arzucugum don yag ne demek
ya en azındandan daha sevıyelıydı tabı ızledıgım kadarıyla
:roflol::roflol::roflol:
yani soguk demek
yaniidelikafaduldenkaydirigubbakcemile5 bencede...İzmirli güzellerin mutfak sırlarını görsünler demi kaydirigubbakcemile3 :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?