Yemekteyiz - Show Tv

ya bence bunlar ıstanbul dısına cıkmamalıydılar gecen hafta da bu hafta da soktayım ya.hele butun yemeklerı parmaklayan fatma hanıma sasırdım kaldım....

sacları da yolunmus gıbıydı hıc jest ve mımık yok...

ilterde diyo ya yemekler Türk yemeği klasik bir menü diye.
biran dedim nerdeyiz acaba tabiikide Türk mutfağından olması kadar doğal birşey varmı.
kendisi öğrenmiş ya italyan yemeklerini hava atıp duruyo:dilcikar:

ya bence bunlar ıstanbul dısına cıkmamalıydılar gecen hafta da bu hafta da soktayım ya.hele butun yemeklerı parmaklayan fatma hanıma sasırdım kaldım....

Neden İstanbul dışına çıkmasınlar ki ?

Katılmıyorum...

Türkiye sadece İstanbul değil...:1no2:

Bence istanbul dışına da çıkmalılar...Ama yarışmaya alacakları kişileri seçerken onu yemem bunu yemem,mıy mıy olan kişileri seçmemeliler..Bir yemek yarışmasına katılan kişi onu yemem bunu yemem triplerine girmemeli...Herşeyi yemeli..Özellikle sorun çıkartan tipleri seçiyorlarki reyting olsun diye...:dilcikar:

Ben ülkemizin değişik bölgelerindeki yemek çeşitlerini görmek istiyorum açıkçası...

her yarısmada ılgınc yanı kızımsı bı karakter var demı.blok gorevlısı ne demek anlamadım bu arada kapıcı mı

haklısın ben de ılk duydugumda sevınmıstım fakat ıkı haftadır sogudum yarısmadan.

yemekler muhakkak cok guzeldır fakat kısıler o ılı temsıl edınce ınsanlar dırekt o yoreyı kısılerle ozdeslestırıp genelleme yapıyorlar.

haklısın ben de ılk duydugumda sevınmıstım fakat ıkı haftadır sogudum yarısmadan.

Canım,İstanbuldan katılanların hepsi çok mu hijyenikti Allahaşkına...

Bu kişilerin görgüsü bilgisi ile alakalı bence..Nereli oldukları ve nereden katıldıkları ile alakalı olduğunu sanmıyorum...

ya en azındandan daha sevıyelıydı tabı ızledıgım kadarıyla

ya sahra hanımların grupta fırça bıyıklı bir bey vardı onun hijyeninin yanında adanalılara laf bile edilmez

bu haftaki yarışmacıları beğenmedim o yüzden bu hafta bakmayacağım.
haftaya bakıcam ama :teytey:

kaydirigubbakcemile5 bencede...İzmirli güzellerin mutfak sırlarını görsünler demi kaydirigubbakcemile3 :1hug:
yaniidelikafadulden
bence aslında baştan hata yaptılar daha önceden farklı illere gitme işini yapmalılardı.
daha güzel bir sentez olurdu.trabzonu bekliyoruz kaç haftadır yokfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…