Yemekteyiz - Show Tv

yaniidelikafadulden
bence aslında baştan hata yaptılar daha önceden farklı illere gitme işini yapmalılardı.
daha güzel bir sentez olurdu.trabzonu bekliyoruz kaç haftadır yokfisfisfis

Evet ben de orayı bekliyorum.Ayrıca Gaziantep ve Hatay yemeklerinin de çok methini duydum.Merak ediyorum açıkçası...:1rolleyes:

EV SAHİBİSİ BAYAN ÇOK İTİCİ Çok üzgünüm çoookSURATSIZ GUDUBET GİBİYDİdelikafadulden
şişman teyze onu yemem bunu yemem bunu sevmem deyip durdu o kilolaları nasıl aldıkii:roflol::roflol:
evvli ve gögüs gösterme meraklısı klava:bayan bana oynuyomuş gibi geldi. şakkıdı
uzun saçlı adam sadece onu begendim hareketleri yemege yaptığı yorumlar hep düzgün ve gerçekçiydia.s[favorim o şimdilik]
en son blok görevlsinide pek tutmadım.ya adam sanki yemek uzmanı yok kaşık böyle dururdu,yok şu şöyle olurdu sanki bakarsınızki gurme:roflol::roflol:

:teselli:BEN BU HAFTAKİ YARIŞMACILAR HİÇ ISINAMADIM.....İZLEMEYE DEGER BULMUYORUMM..............cokacimcoook

açıkçası bende beğenmedim bu haftaki yarışmacıları.çok iticiler.heleki bugünkü kadın içler acısıydı resmen.o saçlarından tiksindim resmen.nerdeyse yemeğin içine girecek.ya toplasaydı saçını yada fön falan çektirseydi.o ne hal öyle yaaw.dudağınada bir ruj sürmüş,zaten ten rengi çok soluk birde çok açık ruj sürünce dudağı resmen silinmişti yüzünden:roflol:

hepsi tuhaf.. içlerinden blok görevlisi ödülü alsa bari çocuğunun eğitim masrafı için istiyor ödülü,
diğer şişman hanım ise kızına araba hediyesi almak için, acelesi olmayan bişey..

bu hafta ki yarışmacılar işi birşey yapayım da ön plana çıkayım havasına getirmişler. kapıcı adam çok hazırlıklı kendince sarışın bayan bence fosss çıkacak çünkü kahvaltı hazırlamaktan bile aciz ... esmer hatun pek eli işe yakışacak bir tip değil uzun saçlı bey yemeğe hakim gibi pozitif bir havası var şimdilik favorim kendisi .. ayrıca bu gece ki ev sahibesi bayan yorgun ve bakımsızdı ve tüm geceye negatif bir hava kattı ...

bende fikirlerimi yazacaktım ama gerek kalmadı canım sen fikirlerime tercüman olmuşsun tek farklı daha tam netleştirmediğim düşüncem blok görevlisine maddi açıdan 1.lik iyi olur sanki ama yinede???

ayyyy o at sıfatlı kadın ne öyle
ağzını her açtığında gözümü kapadım kamerayı yutacak diye
ya ben o kadını yolda görsem kamu malı zannederim ya
hay ben onun kocasının boynuzlarına ya!!!!!!!!
yemek yapan teyze ruhsuz gibiydi
kapıcı abi biraz ezik giibi duruyo
öbür teyzede kılıç kalkan ekibi tadında
bir italyandan beklentilerim var,o da şimdiden fossss oldu gibi

evet izliyorum .geçen hafta adanada idi ya yani adanayı rezil ettiler .ama fir tek faruk abi hariç.bu hafta bakalım ne olacak

bu haftakiler hiç hoşuma gitmedi yaaa. çok donuklar. hele muammer beyin bana mami diyin demesine koptum. muammer çok uzun mami daha kolay oluyo dio yaaaa:)))))))))))

bu haftakiler hiç hoşuma gitmedi yaaa. çok donuklar. hele muammer beyin bana mami diyin demesine koptum. muammer çok uzun mami daha kolay oluyo dio yaaaa:)))))))))))

Bende koptum baya bı guldum.Zaten daha onu tanıtırlarken sezmıstım hafıf bı mami lik varoldugunu.Ama bu haftakını ızlemek ıcın ıcımde fena bı arzu olacagını zannetmıyorum.Hele fragmanlarında o Sebahat mıydı onun bı oynadıgı var izlersemde sırf o anı kacırmamak ıcın ızlerım.Zaten bugunkune de basdatan sona bakmadım.Hıc akıcı degıldı...

o gösterişli bayanı ben şarkıcı falan sandım..meğersem kadın evliymiş birde çocuğu varmış..ne biliyim o hali ile evli ve çocuklu olacağı aklıma gelmedi:))
kadın kaç puan aldı

benim eşimde o tombiş kadına kafayı taktı? hele hele kadın kocası ile alışverişe çıkıyor ve buğün eşimle alışverişe çıkacağım , herşeyi o taşıyacak falan dedi ya , eşim ne bu böyle demezmi? birde kadının kilolarına kafayı taktı.))
eşide kahvaltı falan hazırlıyormuş ya ,bak adama nasıl kahvaltı hazırlıyor eşine ,sen yapmıyorsun falan dedim.)) ben yapmam diyor...( kendisi güya bana bir kere kahvaltı hazırlayacaktı ama 1 yıldır hazırlayacak..neden hazırlamıyorsun dediğimde de ,tamam söz hazırlayacam diyor...heee çıkmaz ayın son çarşambsı hazırlarsın?.)) ) diyorki adam korkusundan hazırlıyor,kadına baksana bir koydumu adamı yere serer.))

Saltuk hanımın misfirperverliğini hiç beğenmedim, ben bile ekran karşısında sıkıldım birde yarışmacıları düşünün, kadın garson gibi davrandı, hiç sıcak bir ortam yoktu. Uzun saçlı adam yerinde eleştiriler yaptı şimdilik favorim o.

fundayı sevmedim.:1no2:
dünkü kadın saçıyla hareketleriyle vs. çok iticiydi.:1closedeyes:
öbür kilolu bayan iddialı imajı sergilemeye çalıştı gamyoncuiremsu ama bişi yapamayacak görün bakın
Öbür blok görevlisiyim diyen adamı da sevmedimm
bi uzun saçlı eh işte idare eder ama favorim yokfisfisfis

kusura bakmayın isimlerini oğrenemedim henüz benneyaptımki

ya o tombik kadın nasıl oynuyor tanıtımlarda
basitlik akıyor ya, o haliyle oryantal! yapmaya çalıştı sanırım
bir de şarkıcı kılıklı, kibarlık budalası hanımefendi burnunu şööyle bir el hareketiyle siliveriyor, koptum, dikkat edin görmemeniz mümkün değil, zaten ağız hareketleri falan facia
dünkü kadının da o saçlarını şöyle sıkı sıkı toplamak istedim prog. boyunca
sonunu izleyemedim, kaç puan verdiler?

dünkü evsahibi bayanın saçları servis yaparken bi ara etlere değdi.müşterilerine karşı daha güleryüzlü misafirlere somurttu resmen. blok görevliside çok kompleksli bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…