Yemekteyiz - Show Tv

Yeni yarışmacılarımız hayırlı olsun efendim.
Dünkü bayanın ellerine sağlık güzel yemekler hazırladı.
Ama gel gelelim çok suratsız soğuk bi tipti.
Diğer yarışmacıların yardım etme bahanesiyle mutfağa gelmelerine de pek bi bozuldu.
Sonunu izleyemedim kaç puan aldı acep.
Bide bu akşam kimdeler.

o gösterişli bayanı ben şarkıcı falan sandım..meğersem kadın evliymiş birde çocuğu varmış..ne biliyim o hali ile evli ve çocuklu olacağı aklıma gelmedi:))
kadın kaç puan aldı

evlı ve cocuklumuymus o:1shok:

yeni yarışmacılardan o sebahatmıdır nedir kıl oldum ona çok kibirli bi bayan ve muhammer bey de öyle ikisi aynı hikmetle ,selbinin taktiğini uyguluyolar biras çirkefler

saltuk hanımda yapısı öle bence ama çok nursuz yaa insan bi tebessüm ederdi :S

arkadaşlar yeni yarışmacılardan sadece uzun saçlı adamla , saltuk hanımı beğendim.Şişman kadının o oryantal halleri dehşete düşürdü beni :)) kimin evinde dans etti bilmiyorum ama o pozları sakın kaçırmayın.Pazar sürprizinde gördüm ben ve hayatımın şokunu yaşadım resmen :))
Birde o straptez bluz giyip gelen ablaya ne demeli , sanki yemekten sonra barda sahne alacak gibiydi

kızlar trabzondaki seçilen yarışmacılarınn şiveleri bilerek seçilmiş
yani şöle sölim buradaki insanlar dişardakilere göre tipik laz gibi gösterilmiş,mesela biz konuşurken herkes siz nasıl trabzolusunuz diyolar

ama herkes öle konuşmas onlar biras daha kırsal kesimlere ve trabzonun köylerine göre değişir , mesela tonyalı farklı konuşur ,rizeli farklı konuşur,akcaabatlı öle anlatabildimmi kzılar bunlar akcaabattan sanırım

Mor bana yakışıyor diyor da kusura bakmasın ama hiç bir renk yakışmaz o vücuda....

Ne kaprisli kadın....laelaelaelaelae

ya bende izledim tanıtımlarda nasıl oryantalı yaptığını:roflol:
çok komik yaaaaa:roflol::roflol::roflol:

yaa evett o şişman hatun çok itici sinir oldum bişi beğenmio ben bilirim ben yaparım antipatik böööğ:mymeka: ayağına ip bağlasalar bebelere balon diye satarlar:roflol:

dün akşam da saltuk yimek yaptı biraz suratsızdı o da...saltuk diil tam savruktu o saçla başlalülülülülülü

akşam eşimle izliyoz ben mutfaktan geldim aşkım ismi neymiş kadının dedim oda bana sarsukmu öle bişe dedi ve çok güldük yaaa ne isimmiş o ölee :roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen bizimde annemle anlaşmazlık oldu evde..o bana soruo ben ona soruom neymiş neymişş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya bu hafta tırabzon yokmuydu nerden çıktı istanbul şimdi
ayrıca heryarışmada birtane ben bilirim ben yaparım diyen biri çıkıyo artık gına geldi yani

evet canım her yarışmada bi tane bilmiş te çıkıoo kırıklarda çıkıo=) naim gibi bi adam var muammer mi ne:sm_confused: biraz tuhaf

5 yarışmacıya pişirtcenn hergün bir yemekk
yedircenn sokak çocuklarına fakir insanlaraa
bakk nasıll puan verip dua ediyorlarr
bu yarışmacılarr zengin karnı tok sırtıda pek
yok şunu yememm bunu içmemm
ağır geldii soğuktuu
dicenn b..k yee

valla yaaa gerçekten bide yarışma formatına göre adam seçiyolar
biras fakir insan koy bakiyim yemeğin nimetin değerini bile nasıl yeniyo bunlar yok tussuz yok öle yok böle
ahh ahh allah açlıkla terbiye etmesin kimseyi :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…