Yemekteyiz - Show Tv

Ben de kapıcı çocuk için öyle düşündüm..Ama utandım sonra kendimden..Adam evli ve kazanırsa çocuğunun eğitimi için harcayacakmış..Tekstik sektöründeyken kriz nedeniyle işi kötü gitmiş ve blok görevlisi olmuş..En çok ihtiyacı olan kişi o gibi..Umarım hakederek kazanır....

Diğerlerinin tuzu kuru..

Restoran sahibi,Villa sahibi falanlar....

yahu o şişman teyze hiç birşey yemiyor sevmiyor da o hale nasıl gelmiş ben onu anlayamadım yuh yaa

ben sadece dana yerim dediya dün canım...:roflol:dansınıda sabah gördüm çoluk çocuğu ekrandan uzaklaştırmak lazım oynadığı gün..kaydirigubbakcemile3

Saltuk hanım neydi öyle ya.
Ne suratsız,yüzü gülmez insan.
Çok gergin di dün akşam.
Tahminimce diğer yarışmacılara kök söktürücek...
:jeyyar:

yemekteyiz yarışmasının son iki haftada yarışan yarışmacılarından birini bile beğenmedim hepsi kameraya oynuyor gerçek duygularını ifade etmiyor bu bölümü izlemeye değer bulmuyorum dün biraz baktım tamamını seyretmek bile istemedi canım saltuk denen kadına çok sinirlendim hiç misafirperver değildi:dilcikar:

dün profiterolun hamurunu nasıl yaptı bilen varmı?

ya herkeste şu profiterolun çok zor olduğunu,vakit aldığını,çok uğraştırıcı olduğunu falan söylüyor da hiç de öyle değil..aslında yapımı çok basit bir tatlı ama nedense hep gözde büyütülüyor

uzun saçlı adam şimdilik gözüme girdi çok aklı başında konuşuyor çünkü...blok görevlisi olanda kuzu yemiyomuş istanbulda...ayyh eşşeğin ayağını yiii

ayy dün izlerken canım profiterol istedi ama öyle böyle degil eşim gitti buldu geldi gece:)))sütüm çekmesin emziriyorum ya:))

uzun saçlı adam şimdilik gözüme girdi çok aklı başında konuşuyor çünkü...blok görevlisi olanda kuzu yemiyomuş istanbulda...ayyh eşşeğin ayağını yiii

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: salak heriff..sanki konyadaki kuzuların kafasında ibik varrr:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:koptummm

canım valla bende şu profitorolü merak ediyorum
akşam kaçırdım. özetler de de vermediler. eğer biliyosan bana mail atarmısın canım. hamur tarifini.. veya burdan yaz.
şimdiden çok sağol

şişko kadın da hiç bir şey yemiyor,sevmiyor,nasıl böyle olmuş anlamadım,serumla mı besleniyor ablamız :uhm:
birde diyor ki yemekler ye beni demiyordu o yüzden yiyememiş lülülülülülü

la ilaheillalllah ya ben trabzon tanıtımını gördüm.
valla 26 ocak çabukkk gelse derim çok güzelllllhihoyyyt
çokkkk süper geçcek o hafta:roflol:

şişko kadın da hiç bir şey yemiyor,sevmiyor,nasıl böyle olmuş anlamadım,serumla mı besleniyor ablamız :uhm:
birde diyor ki yemekler ye beni demiyordu o yüzden yiyememiş lülülülülülü

bunbar dolması yapsa yerdi ama bufalo gibi karıı
yemiyom yemiyom dio aca okadar kiloyu nasıl etmiş dediğin serumla zayydelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

la ilaheillalllah ya ben trabzon tanıtımını gördüm.
valla 26 ocak çabukkk gelse derim çok güzelllllhihoyyyt
çokkkk süper geçcek o hafta:roflol:

ay valla bende hee çok merak ediyom hemşolarımı inş güsel geçer ,belki tanıdık görerik:lepi:

blok görevlisimii kapıcılığın adı oldu blok görevlisi hey allammm..eşşek dudaklı kadın varya güsel bakımlıı ilk başta bana şey geldi böle acımasız deill soradan puan verirkenn saçmaladı uzun saçlı amcamda fenacuk sayılmazz o şişko kadın dedinizgibi onu yemem bunu yemem belli yemediğii çöp gibin kalmışş.ev sahibininde menü süper fakat kendi vasat o saçları bi toplasaydı daha güse loalbilüdüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…