ay valla bende hee çok merak ediyom hemşolarımı inş güsel geçer ,belki tanıdık görerik:lepi:
blok görevlisimii kapıcılığın adı oldu blok görevlisi hey allammm..eşşek dudaklı kadın varya güsel bakımlıı ilk başta bana şey geldi böle acımasız deill soradan puan verirkenn saçmaladı uzun saçlı amcamda fenacuk sayılmazz o şişko kadın dedinizgibi onu yemem bunu yemem belli yemediğii çöp gibin kalmışş.ev sahibininde menü süper fakat kendi vasat o saçları bi toplasaydı daha güse loalbilüdüüü
insanlar ne kadar doğal valla
adana lı arkadaşlar darılmasın ama karadenizin o heyecanı neşesi olcak gibi:dance:
evet canım gerçekten bunu laf olsun die yada trabzonlu oldum için deil ama
burarnın insanı cidden çok sıcak kanlı ve eğlencelidirler :)
arada marazlarda çıakr ama genelde çok eğlenceliyizdir :sm_cool::sm_cool:
evet evet evetttttt katılıyorummm çok güsel olucakkk.amaumarımm o ardaolan marazlardan seçmemişlerdirrrr yoksam rezil olarız vallaaa
çokheycanlanabiliyorummm hihoyyyt
haftaya kolbastı da oynayacaklarr hoyydaaa:dance::dance:
haftaya kolbastı da oynayacaklarr hoyydaaa:dance::dance:
öylemi ay ben cok seviyorum kolbastıyıkaydirigubbakcemile2:dance:
ben bimiyorum kolbastıyı nasıl?pek bi fransız kaldım
Karadeniz e ait yöresel bi oyunn.ama öle horon gibi deil müziğide kemençe deil..miskett gibi bi müzik eşliğinde tepine tepine oynanan bi oyun..:uhm:tarif etmeye çalıştım ama anca bu kadarsırnaşık şeysırnaşık şey
cemrem öğretek sana guzu
he süper avatar cemreminki ya bende bayıldımGÜLLÜÜÜ ŞEYDAA CEMRESUU memleerisallanann
Karadeniz e ait yöresel bi oyunn.ama öle horon gibi deil müziğide kemençe deil..miskett gibi bi müzik eşliğinde tepine tepine oynanan bi oyun..:uhm:tarif etmeye çalıştım ama anca bu kadarsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?