Yemekteyiz - Show Tv

evet vicdancım ben aldım anlatayım
bir kaseye pulbiber koy bol sarmısak doğra, biraz sirke koy, bir cezve ayçiçek yağını ısıt(sadece ayçiçek olurmuş) biberin üzerine dök karıştır afiyet olsun bende aldım ama denemedim daha

Bu hafta çok renkli gececeğe benziyor delikafadulden

Merakla bekliyorum

Umarım mısır ekmeği yapan olur,emin bir tarif arıyorumda cokacimcoook

Bazı konularda sana katılıyorum mesela saltuk hanımın yemekleri en güzeli ve en uğraştırıcı yemeklerdi,1.olması gerekliydi ama kadın çok asık suratlıydı resmen insanları ilk gün korkuttu hele o saçları çıldırdım resmen onları toplamamak için zor tuttum kendimi,neyse fundanın yemekleri özensiz ve basitti bence ama evine ve masasına diyecek yoktu ama kadın hiç tipim değildi ben kadını değil evini beğendim,mamininde yemekleri öyle çok harika değildi zaten kazanınca kendide şok oldu diğerlerine göre maddi durumu kötü olduğu için belkide dediğin gibi onun kazanmasını istediler,sabahat çok bilmiş bişeydi ama yemeklerini kendi damak zevkine göre yapınca ters köşe oldu resmen onca kıvırmalar çiğ köfteler boşa gitti,ilterin yemekleride zaten italyan işiydi bende izlerken bile beğenmedim açıkçası..Bu yarışmada genellikle hep erkekler birinci oluyo çünkü kadınlar arasındaki bu çekememezlik hep erkeklerin kazanmasını sağlıyo bakalım bu hafta neler olacak trabzonu sabırsızlıkla bekliyorum...

Trabzonu beklemekteyim:asigim:
karadenizin eşsiz manzarası ve yemeklerini artı kolbastı oyunu merakla bekliyorum...sositosositosositososito:dance:

ayy ben dıyordumkı ceyısımde ne eksık ayy saolsun ılter bey bana karabıberlığını gosterdıde onu hatrladım acaba nerde bulabılırım okadar zarıf bı karabıberlığı:roflol:

ayy ben dıyordumkı ceyısımde ne eksık ayy saolsun ılter bey bana karabıberlığını gosterdıde onu hatrladım acaba nerde bulabılırım okadar zarıf bı karabıberlığı:roflol:

canım kırık bir masa bacağı bul içini oy al sana karabiberlik eskilerde değerlenmiş olurnaniknanik

Herkes bu haftadaki yarışmayı 4 gözle bekliyor ama bana çok itici geldi yaa özellikle ağzını yaya yaya ve çok yüksek sesli konuşan kadına şimdiden gıcık oldum.
İnsanın ses ayarı olur yani...
Ayrıca yemek yarışmasından çıktı herşey yani güzellik yarışmasına kıyafet yarışmasına eleştiri yarışmasına döndü...
Gösteriler yapılıyor bilmem neler yapılıyo ne bileyim yani..
Kol bastı dansmıdır nedir bana çok itici geliyor.
Tek güzel yan trabzonun çok güzel bi şehir olması.
Bakalım izledikçe neler düşünücem şimdilik düşündüklerim bunlar.

Yemekleri belki güzel olur,hanım birine benziyor ama poşu takmış...Görüntü olarak kaybetti benim için...

poşu takmasını neden onaylamadınız . çok merak ettim özel değilse sora bilir miyim??

Aklıma pkk ların taktıkları poşuları getirdiği için......Renk ve model olarak...Bağlama şekli olarak...

Son düzenleyen: Moderatör:
uiyyy!... karadenizli uşaklarim hadiii gözüniz aydin başladi sizunkiler bakalim görceyuz onlarida daaa...
eee... 5 tane seçilmiş adanalıyla tüm adana yargılandı göreceğiz şimdi bu hafta seçilen tipleri yanlış anlaşılmasın sözüm karadeniz e değil seçilmişlik olayını kavrayamayanlara....

çok merak ediyorum hiçç şaşmadan hepsi " kesin ben birinci olcam, benim kadar güzel yemek yapan olamaz" diyorlar..... hangi konuda bu kadar emin olabiliriz..... ama çok sevdim ben bu grubu inşallah seviyeyi bozmazlar....

ben sevdim bu grubu sevimli insanlar hem karadeniz insani sever yedirip icirmeyi art niyetli degildir seviyelerinin dusecegini sanmiyorum daha ilimlilar hadi bakalim Trabzon basarilar iyi olan kazansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…