trobzonlular harika ya çok gülecez bu hafat tartışmaları bile komik:))))))))))
evet bu hafta izledim yorumlarımı yapmak istiyorum...
1.saltuk hanım cok güzel yemekler yaptı.çeşidi çoktu. emek bakımından bakarsak yarışmayı saltuk hanım kazanmalıydı. fakat saltuk hanımın salaşlıgı pek tınlamaması kaybetmesine neden oldu:bbo:
2.funda hanımın evi cok güzeldi en güzel masa ona aitti ama yemekleri idare eder vaziyette idi. cok şıkır şıkır süslü tatlıydı ben cok begendim. yukarda baya bi çamur atmışsınız fakat kadın güzel. bu benım fikrim.. yarışmayı kazanmamasına şaşmadım hak etmezdi.:1no2:
3.mami orta şekerli idi.cok begenmedim idare eder gibi bişeydi..yarışmayı kazanmasını şuna baglıyorum.. bu haftaki yarışmacıların zengin oldukları belli idi içlerinde bi mami zengin degildi... herkes onun kazanmasını istedi. zaten kadın kadını çekemez direkt oylar ona gitti
4.sebahat hanım benım favorimdi. cok şekerdi. bu gruba bir neşe kaynagı oldu. ayrıca kilolalarını dert etmemesi fazla kendine güvenmeside harika idikaydirigubbakcemile5 seside güzeldi. yemekleri ise saltuk hanımdan sonra en cok begendigim sofra idi.
ben şahsen sebahat hanımın kazanmasını istiyordum.
5.ilter bey.. yemeklerini begenmedim. italyan sofrası bize göre degildi.ama tatlısının tadını cok merak etttim delikafadulden kibar düzeyli olusu cok hosuma gitti.
gene olarak ise bu yarışma baslayalı beri gördügüm en kibar düzeyli grup bu haftakilerdi.
trabzonu acaip sabırsızlıkla bekliyorum. cok seviyorum o yörenin insanların kaydirigubbakcemile3 anne tarafımdan dolayı kan cekiyo :lepi:
ayy ben dıyordumkı ceyısımde ne eksık ayy saolsun ılter bey bana karabıberlığını gosterdıde onu hatrladım acaba nerde bulabılırım okadar zarıf bı karabıberlığı:roflol:
Yemekleri belki güzel olur,hanım birine benziyor ama poşu takmış...Görüntü olarak kaybetti benim için...
poşu takmasını neden onaylamadınız . çok merak ettim özel değilse sora bilir miyim??
Aklıma pkk ların taktıkları poşuları getirdiği için......Renk ve model olarak...Bağlama şekli olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?