hımm.. teşekkürler, siz deyince fark ettim...inşallah o niyetle takılmamıştır .. malum bu aralar ç ookk moda.....
Yemekleri belki güzel olur,hanım birine benziyor ama poşu takmış...Görüntü olarak kaybetti benim için...
Aklıma pkk ların taktıkları poşuları getirdiği için......Renk ve model olarak...Bağlama şekli olarak...
Aklıma pkk ların taktıkları poşuları getirdiği için......Renk ve model olarak...Bağlama şekli olarak...
yalnız poşu sadece kürtlere has bir şey değildir, filistin'de de kullanılır, afganistan'da, ırak'ta da kullanılır. ayrıca özellikle güneydoğu anadolu'da birçok etnik açıdan türk aşiretleri/toplumları tarafından da kullanılır.
son zamanlarda gazze'ye israil'in yaptığı saldırılar sonrası insanların tepkilerinin bir ifadesi olarak poşular yeniden göz önüne çıktı.
yani sadece basit bir moda akımı da değil kimilerine göre..
aman diyeyim pek bilmeden yadırgamayalım ve yargılamayalım insanları..
araştırabiliriz..a.s.
ya hepsi hoş, sevimli insanlarda bugünbü bayanın pazıya paaaaaaazı demesi acaip gıcığıma gitti...kafamçokkarıştı
Herşey moda yapılmamalı bence........
haklısınız size katılıyorum...
benim soruma cevap verdiğiniz için biraz sıkıntıya girilmiş hehralde şimdi okuudm yorumları ..mahçup hissettim .. kusura bakmayın...
ben bu grubu çok beğendim.bundan öncekiler çok tartışıyodu.
karadeniz insanını anlatırlardı ama böle görünce daha çok anlıyo insan.sıcak kanlı insanlar.bu hafta daha güsel geçecek gibi.tartışmaya başladılarmı izlemiyom ben:dilcikar: ne o öyle koca koca insanlar biribirini rencide etmeye çalışıyo.sanki kavga etmeye gelmişler.
canım evet aslında pazı denilir ama bizim trabzonda biz paazı deriz bi nevi lehçe yani.....a.s.
Ben de beğendim..ilk günkü eleştiriler gayet seviyeliydi bence....
canım sana katılıyorum baştan kaybetti benim için,bilmiyorum ama ben poşu görünce ilk aklıma o dağdakiler geliyor,şehirimize özgü keşanlar peştamallar fular şeklince takmak için satılıyor,öyle bir şey kullansa daha hoş olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?