bir karadenizli ve aslen trabzonlu olarak bu haftaki yemekteyize bayıldım...
programın en güzel bölümü bu hafta oluyor bencekaydirigubbakcemile2
yalnız o paaaazıı olayına bende sinir oldum...biz öyle demeyiz mesela...pazı deriz...ki ordaki adamlarda pazı diyorlar...bir o pınar paaaazı diyor
ayrıca pınar "e" leride açarak söylüyor....reangaareank , ealdiven şeklinde....yazarak anca böyle anlatabildimsengözlerimebaksanab
açılış fena değil bakalım ilerledikçe seviyeleri bozulacakmı merak konusu.. bayanlardan biri tipik kakılmış çok benzettim ya birde o nasıl oyundur kolbastıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay valla üzerine para verseler oynamam.....bana çok tuhaf geldi tabi yinede saygıyla karşılamak lazım onların yöresel oyunuymuş:uhm:
bende ilk defa gördüm kolbastı oyununu.saçları türk sinemasından fırlayan esmer tezsem biraz fena gibi
iyi ögrende yaz bekliyoruz canumm
evet canımmm :sm_cool:süperdiii yaa güllüü gördünmüü diğer yarışmacılara nazaran hemen bi muhabbett muhabbet etmekten yemek yiyemedilerayakkabılarda hemen kapıda çıktı.. çok güseldi çok doğaldıı bence hepsinde böle olcakk
trabzonda hoptek showdan sonra eğlenceli geçeceği konusunda yanılmamışım:1rolleyes:
ama ikizler ve dün geceki pınar hanım hariç diğer 3üne gıcık oldum
hele şadumanla beden eğitimi öğretmeni resmen beğenmemeye konsantre olmuşlardı.
bakalım bu akşam ikizlerin evinde olcak eğlenceli geççek yine sanırım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?