Yemekteyiz - Show Tv

Haçen ben ortaokulu akçaabatta okudim.Tam böyleydi daaa.Okadar tatludurlarki karadeniz gaculari.Bu grup tatlı tatlı atışır demedi demeyinkaydirigubbakcemile3
Ahh ahhh hamsi pilavı,akçaabat köftesi.maviş maviş bakan uşaklaru:asigim:Bir tatilimi muhakkak karadenize ayıracağım havasıyla ,tadıyla ,tuzuyla bayılırım:hooray:
Seviyrum ben haçen bu karadenuzluları.Bu kadar daaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ha uşaklar haa

ben karadenizden kötü biri çıktığını görmedim zaten ben karadenizli değilim ama... çok şekerlerdi sabah tanıtımlarını seyrettim gül gül bi hal oldum.

vallahi bende paazı derim açıkcası.....

açılış fena değil bakalım ilerledikçe seviyeleri bozulacakmı merak konusu.. bayanlardan biri tipik kakılmış çok benzettim ya birde o nasıl oyundur kolbastıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay valla üzerine para verseler oynamam.....bana çok tuhaf geldi tabi yinede saygıyla karşılamak lazım onların yöresel oyunuymuş:uhm:

karadeniz insanının kanı kaynar yerinde duramazya onu anlatıyo. düğünlerde falan hep oynanır burda kolbastı. ama yerlerde kafa sallayıp o kız gibi oynayanını ilk defa görüyom bende:) haa bide bedüğün klibinde görmüştüm.

bende ilk defa gördüm kolbastı oyununu.saçları türk sinemasından fırlayan esmer tezsem biraz fena gibi

bende ilk defa gördüm kolbastı oyununu.saçları türk sinemasından fırlayan esmer tezsem biraz fena gibi

zaten onu belgin doruğa benzetiyolarmış kendisi öyle söyledi:) yada kendisi belgin doruğa hayran ve onun gibi olmak istiyorda olabilir. yalnız topsakallı adamı (adı gelmedi aklıma şimdi) dayım tanıyomuş, yengem hemen sordurmuş birinci kim olmuş diye ama birincinin adını dayım unutmuş:) ikinci topsakallı adam olmuş galiba. ikiniciyi unutmamışlarda birinciyi unutmuşlar yaaa:roflol:

akşam hemşerilerimin ilk günü olmasına rağmen bocalamadılar çok seviyeli ve sıcak bi akşam oldu bence devamını bekliyoruzzz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

süperdiii yaa güllüü gördünmüü diğer yarışmacılara nazaran hemen bi muhabbett muhabbet etmekten yemek yiyemediler ayakkabılarda hemen kapıda çıktı.. çok güseldi çok doğaldıı bence hepsinde böle olcakk

trabzonda hoptek showdan sonra eğlenceli geçeceği konusunda yanılmamışım:1rolleyes:
ama ikizler ve dün geceki pınar hanım hariç diğer 3üne gıcık oldum
hele şadumanla beden eğitimi öğretmeni resmen beğenmemeye konsantre olmuşlardı.
bakalım bu akşam ikizlerin evinde olcak eğlenceli geççek yine sanırım:sm_cool:

evet canımmm :sm_cool:

canım evet şaduman hanım biras şartlı gelmiş gibi oraya ama onuda tiye almıyolar şivesinden dolayı sempatik geliyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben izleyemedim malesef, bu arada da starda benzeri bir yarışma başlamış, yalnız aralarından birisi profesyonel aşçıymış, dün gece gözüm takıldı, ona baktım biraz. ama trabzon ekibini merak ediyordum

Trabzonlular bir başka ya...
Ben o kafasını balon gibi yapan bayanı sevmedim bi tek...
Meksika salatasını amma didikledi sinir etti beni...
Hoptek çok güzeldi ki o grup birçok kanala çıkmış izlemiştim daha önce....

Bende çok beğendim bu haftayı, saçlarını kabartan bayan bu haftanın gıcığı galiba, bahçesini öve öve öküz yaptı. Akşamki kolbastı oyunu çok güzeldi, zevkle izledik, ama kolbastı daha farklı diye biliyordum ben, buralarda farklı oynanıyor.Bu akşam da çok eğlenceli olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…