Yemekteyiz - Show Tv

Birde şu yapım ekibi, yöreyi tanıtacam diye insanları olmadıkları kişiliklere sokması hiç hoş değil, şaduman hanımdı sanırım, kadın o kadar zenginik içinde ama tanıtım icabı, sırtına çalı çırpı koymuşlar, mandalina falan topluyordu. Bunlara hiç gerek yok, yarışmacıları tanıt geç, açıkcası ben hiç hoşlanmıyorum.

valla ben dünkü kadını çok sevdim çok samimi sıcak birine benziyor ama net yorum yapmak için daha erken.. ama kaç puan aldığını merak ediyorum?? uyuya kalmışım izlerken,biri söyleyebilir mi?

Trabzonluları bende çok sevdim güzel bir yarışma olacak belli hemde eğlenceli özellikle kızıl saçlı bir kadın yarışmacı bittim ona ben ya şivesi mimikleri çok hoş

trabzonu ve trabzonluları çok severimhihoyyyt
dünde çok eğlenceliydikaydirigubbakcemile2
yalnız bedenöğretmeni vehasan çok konuşuyor yaadelikafaduldendelikafadulden
kafam şişti:tomato:
birde bizde o paazının aynısını ıspnaklı yaparızcokacimcoook
çokda güzel olur....

18 puan aldı galiba.bende, hiç duymadım hiç görmedim deyip duran şanzıman hanımı beğenmedim.marine etmek, terbiyelemek, jülyen doğramak vs. az çok yemek programı seyreden herkes bu tabirleri bilir hiç tv seyretmiyorsa bu programa nasıl katıldı.ayrıca pınar hanımın mutfak lavabo ve evyesi çok hoşuma gitti .

Ay ev sahıbı ne kadar hoş bir hanımdı..Konusması, yaklasımı,misafırlere anlayısı..Umarım böyle devam eder...Kızıl saclı bayanda cok matrak birine benzıor,cok dogal yahu..Kabarık saclıa bu haftanın pürüz ismi zannedersem :) Erkeklerde haftanın en cok konusanları...Hepsını cok sevdım..Bu hafta eglencelı gececek sanırım :))

dün ki ev sahibine benden de 10 puan.gerçekten kaliteli bir kişi gibi duruyor.umarım sonuna kadar öyle gider.

aşk kırıntısı canım..
kolbastı orjinal haliyle oynanıldı.
ben bu haftayı çok sevdim.gözümü ayırmadan izledim.
ne kadar doğal ve sevimliler.
içlerinde kötülük yok..çok seviyorum çok:asigim:

birtek dun aksam yarisan kadini begendim ben, belkide o yarisiyordu diye okadar masum görünüyordu kimbilir =)

digerleri yok bu tuzlu olmus oda tuzluydu, dolman harika cok guzel ama ona puan yok!!

Puan olsa onada tuzlu derdi adim gibi eminim

şadımanı hiç beğenmedim ne kadar kaba bi insan.sanki hiç bişey görmemiş bu hayatta.herkez tanışırken adını söylüyo şaduman bön bön bakıyo . bide kamera öyle şadumanı çekiyo sanki bi yorum yaptığı var ....

evet çok haklısın ve size katılyorum sadece kürte has bi poşu değilki arzederim
---------------------------trabzonlular çok güzel yarişaçaklar sanırımmm

kızlar dün akşamki tatlıyı kaçırdım ben.kadayıflı tatlıları pek severim.galiba yarışmacılarında hosuna gıtmış.ara ara izlediğim için anlayamadım.akşamki tatlının tarifini izleyen bilenler bi yardımcı olun kardeşler cokacimcoook

şadıman geldiğinde pınar onun adını kazıman diye anladı ya koptum orda ben :roflol::roflol: ama bunlar sanki diğerlerinden daha nazikler daha kibarca ve uygarca sölüyolar eleştirilerini.bu dönem yarışmanın seviyesi daha yüksek.pınarın yemekleride güzel görünüyodu.

bende sadece pınarı beğenmedim çok içten pazarlıklı geldi bana benim favorim şaduman ya trabzonlular diyor belirtiyor nerden belliydi pnarın evinden ben orda trabzona özgü bişeyler görmek isterdim beklediğim gibi olmadı

ya arkadaşım aklımda kaldığına göre tereyağıyla yaş kadayıfı iyice kızarana kadar kavuruyodu içine cevizi rondodan geçirip koyuyodu onlar beklerken muhallebiyi yapıyodu içine damla sakızı koyuyodu sonra bi kare borcama önce kadayıfları yayıp arasına muhallebiyi döküp sonrada yine üzerine cevizli kadayıflı karışımı sıvıyodu eğer aklımda doğru kaldıysa

Akşam takip ettiğim dizi yüzünden devamını izleyemedim. Bugün özetine bakacağım inşallah.
Şaduman hanıma bayıldım. Tam bir Trabzonlu hanım, olduğu gibi çok içten geldi bana.
İşin ilginci burda kayınvalidem bir arkadaşı var Trabzonlu Şaduman abla o kadar benziyor ki
şive hareketleri, benim faforim o artık. Bir trabzon gelini olarak mutlaka izleyeceğim.
Dilerim güzel yöresel yemekler yaparlar. Çünkü gerçekten Trabzonun yemekleri çok güzel
Ayrıca kolbastı çok hoştu. Burda düğünlerde olduğu gibi oynadı gençler. Güzel bir fikirdi bence.
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…