Yemekteyiz - Show Tv

ya şu tatlının tarifini verecek kimse yokmu :1closedeyes:

Canım muhallebisi için tereyağında unu kavurdu içine süt koydu kaynayıncaya kadar karıştırdı malum pütürlü olduğu için sonra blenderle iyice ezdi karıştırdı,muhallebi ılıyınca içine 6 kaşık şeker koydu bi pakette krem şanti koydu birazda süt ekledikten sonra mikserde çırptı,diğer tarafta bol cevizi iyice rondoda parçaladı bi yandanda tavada tereyağını eritti içine kadayıfı ekledi içine birazda şeker ve cevizleri koyup ateşte kızarana kadar pişirdi,borcama aldına kadayıfın yarısını üzerine muhallebiyi üzerine kalan kadayıfı döktü bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu arada kadın o kadar emek verdi sözde kadının yüzüne karşı beğendik dediler ama sonra yine 4 puanları sıraladılar bence yemekler 4 puanlık değillerdi sinir oldum ama geneli güzeldi hoşuma gitti bakalım daha neler olacak:lepi:

tatlının yapılışı benimde dikkatmi öekti ama kafama takılan şu tatlıyı yaparken kadayıf trabzonu özgü olanmış acaba bizim bualarda marketten aldığımız kadayıfla olurmu yada olursa nasıl olur...????:enbuyukkk:

yarışmada da en cana yakın şadıman çok doğal içten hani diğer yarışmacı varya bankadan emekli olan o sinir birşey boşu boşu konuşmalrı var laf olsun diye konuşuyor .....akşamki kadında iyidi titiz sofrası sade hoş olmuştu ama meksika salatası olay oldu ne var yani kadın değişik yapmak istemiş zaten bu yarışmada salata olay yok mevsim salatası yok nil'in salatası yok marul dörde bülünmüş (fundanın yaptığı salata)

sağol canım.hemen deniycem.:1hug:a.s.

sağol camım.teşekkür ederim.:1hug:

Kızlar acaba dün kü programda hani pazılı yumurta yapan hanımın tencereleri ne markaydı çok hoşuma gitti bnimde gözünüze takıldımı sizinde

teşekkür butonlarını geri istiyoruz lütfeeennnn!yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürler :lepi:

dün dikkatli seyretmemişim. bu haftanın siniri de şu emekli bankacı galiba. normaldir bankacılar zaten normal olmuyor :))

Bu yarışmaları izlerken doyuyorum ben. Bi de her kanalda türediler. Hangi kanalı açsam birileri harıl harıl yemek pişiriyo. Sizi bilmem ama bizim evde yemek pişmez oldu. Benim adam beni yakında boşamazsa iyi...

Bende tam tersine izlerken acıkıyorum:) önce fox sonra star..kanalları zap yaparken denk geldim
biraz baktım asla showdaki tadı vermiyor

bende acıkıyorum bu saatte buzluktan börek kızarttım akşam yemeğide 7 de :)) ben öbür kanaldakileri hiç bilmiyodum sizden öğrendim.

bende acıkıyorum yaa dün akşam canım salatayı nasıl çekti

arzu ela dün gece biriniciyi öğrenip yazıcam demiştim ama öğrenemedim yaaa. topsakallı adamın kardeşi yengeme fatma diye biri birinci olmuş demiş ama fatma diye bi yarışmacı yokki:))) yengemi kandırmış herhalde:))):roflol:

dün dikkatli seyretmemişim. bu haftanın siniri de şu emekli bankacı galiba. normaldir bankacılar zaten normal olmuyor :))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay şaduman hanım bu akşam bombaları patlatcak benden sölemesidelikafadulden
sorular bomba ötesi.çorbanın terbiyesini bilmiyo dahaaadelikafadulden
bide tatlının şerbeti neden altta diye soruyo.hasanında cevap süper napiyim yerçekimi diyo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sabırsızlıkla bekliorum bu geceyi:sm_cool:

Ben bu yarışmayı hiç sevmiyorum.biraz seyrettimde sanki zehir yiyorlar ağızlardan çıkmalar falan suratlar ekşiyo.insanların açlıktan öldüğü şu dünyada nimete yaptıkları hakaret beni sinirlendiriyo (bunu belirtmek istedim sadece)

hasan bey çok komik çok tatlı ya .şaduman hanımda herşeyi havalı yok ünlü olmak için falan diyo .. dünki ev sahibi çikolata tuttu yemek sonrası şaduman hanım ünlü olmak için yapıyo diyo ne alaka ama oda çok komik şivesi falan çok dadlı..bide hani saçı topuzlu kadın vardı eleştiri yapan ama hiçte konuşması göründüğü gibi değel yani anlatamıyo bence düşüncelerini..alakasız konuşup söğlüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…