Yemekteyiz - Show Tv

ay bende o sacın yapılışına bağıldım çok aramış galiba
o sacı yapmak için emekli hanımız:=)

bencede çok aramış heralde o saçı -tatlicadiarzu-...ama aynı eski film artislerine benzemiş bu haliyle ..ama saçlarıda çok bakımlı ve gür geldi bana bu yaşta çok güzel saça sahib delikafadulden..sormak lazım turplu su falan mı yapıo saçlarına..kaydirigubbakcemile3

canım sende çok haklısın inan bende senin gibi düşünüyordum hep ilk gördüğümde halen öğle .. hatta bu topiği okudum milletin işi yok hiç bu yapmacık insanları seyrediyo diye..sonra kızkardeşim illa seyret stres atarsın komik falan dedi bak inan bende mubtelası oldum ..-tatlicadiarzu- ama genede yemekleri beğenmemeleri ve sürekli damak tadım damak tadım demeleri çileden çıkarıyo benii.delikafadulden.

şaduman hanımda süper ama bilmemiş ayağına yatıyo. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok terbiye neymiş yok jülyen neymiş marine de ne demekmiş ayy bu kadın varya süper süper oyunu kuralına göre oynuyoooo.hihoyyythihoyyyt:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle şaduman hanım kazansın yada hasan kazansın istiyorum.bu haftanın birincisini bilen yokmu kızlar havadisler vardır sizde:)))

Şaduman hanım çok tatlı ama çok cahil bir hanım..Çorbanın terbiyesi ne demek bilmiyor,julyen usulu ne demek bilmiyor,bir erkeğin yemek yapabilmesini imkansız görüyor,sosyete mantısını bilmiyor...

Beden eğitimi öğretmeni olan adam da acaba mantıyı kendi mi yapacak yoksa hazır mı alacak dedi ya çok güldüm :roflol:

Bence bilmemiş ayağına yatmıyor,gerçekten bilmiyor gibi geldi bana...

Hasan bey ne güzel anlattı çorbanın terbiyesini..Bir sağdan bir soldan kepçeyle şamarı yiyince terbiyesini alıyormuşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hasan bey pınar hanımı iyi bozdu-tatlicadiarzu-
sevmediğin çorbayı nasıl menüye koymayı düşündün diyoo:roflol::roflol:
çok iyi oldu.benim favorim hüseyin:lepi:

önemli degil canım ne olcak

evet anlatım güzeldi şamar olayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy ben kadayıf dolması yemek istiyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

canım zaten dün akşam kapıdan girerken çıkartmayın bende çıkartmıycam demişti

öylemi ben orasını kaçırmışım ama ayıpladım tamam sen istiyorsan sana girsinler ama başkasına giderken insan nezaketende olsa sorar ayıp demekki kendi evinde ayakkabıyla geziyorlülülülülülü

öylemi ben orasını kaçırmışım ama ayıpladım tamam sen istiyorsan sana girsinler ama başkasına giderken insan nezaketende olsa sorar ayıp demekki kendi evinde ayakkabıyla geziyorlülülülülülü

Evet,kendi evinde nasıl istersen öyle yap ama başkasının evinde evsahibinin kuralları geçerlidir..

Dünki hanım çok komik ya..Sosyete mantısının diğer adı zaten gül mantısıdır..Sanki kendisi yeni bir isim bulmuş ta koymuş gibi konuştu..-tatlicadiarzu-

öylemi valla ben kendi koydu zannettim ismini bilmeyinceCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…