ay bende o sacın yapılışına bağıldım çok aramış galiba
o sacı yapmak için emekli hanımız:=)
Ben bu yarışmayı hiç sevmiyorum.biraz seyrettimde sanki zehir yiyorlar ağızlardan çıkmalar falan suratlar ekşiyo.insanların açlıktan öldüğü şu dünyada nimete yaptıkları hakaret beni sinirlendiriyo (bunu belirtmek istedim sadece)
şadımanda hiçbir yemeği bilmiyor yaa
biliyo biliyo bilmez olurmu:jeyyar::jeyyar: ama işte uğraştırıyo milleti accukkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaduman hanımda süper ama bilmemiş ayağına yatıyo. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok terbiye neymiş yok jülyen neymiş marine de ne demekmiş ayy bu kadın varya süper süper oyunu kuralına göre oynuyoooo.hihoyyythihoyyyt:lepi:
arzu ela dün gece biriniciyi öğrenip yazıcam demiştim ama öğrenemedim yaaa. topsakallı adamın kardeşi yengeme fatma diye biri birinci olmuş demiş ama fatma diye bi yarışmacı yokki:))) yengemi kandırmış herhalde:))):roflol:
canım zaten dün akşam kapıdan girerken çıkartmayın bende çıkartmıycam demiştipınar hanım ayakkabıyla daldı görmedimiki herkezinki dışardaydı:))
canım zaten dün akşam kapıdan girerken çıkartmayın bende çıkartmıycam demişti
öylemi ben orasını kaçırmışım ama ayıpladım tamam sen istiyorsan sana girsinler ama başkasına giderken insan nezaketende olsa sorar ayıp demekki kendi evinde ayakkabıyla geziyorlülülülülülü
Evet,kendi evinde nasıl istersen öyle yap ama başkasının evinde evsahibinin kuralları geçerlidir..
Dünki hanım çok komik ya..Sosyete mantısının diğer adı zaten gül mantısıdır..Sanki kendisi yeni bir isim bulmuş ta koymuş gibi konuştu..-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?