Yemekteyiz - Show Tv

walla favorımı degıstırıyorum saduman hanıma bu aksam sınır oldum ya hiçbırseyı begenmıyo hasan beyın sofrası yemeklerı harıka bence inş hasan bey kazanır

Demin yanlış yazmışım,Sosyete mantısının diğeri adı Gül mantısı değil,Gül Böreğidir..Annem çocukluğumuzdan beri yapar.Çok lezzetlidir..Üzerine sarımsaklı yoğurtla yenir..Aynı bildiğimiz mantı gibi ama kıymalı börek tadında...

walla favorımı degıstırıyorum saduman hanıma bu aksam sınır oldum ya hiçbırseyı begenmıyo hasan beyın sofrası yemeklerı harıka bence inş hasan bey kazanır

Şaduman hanım bilmediği yemekleri beğenmiyor..Tabi haliyle hiç bir yemeği de beğenmiyor...kaydirigubbakcemile3

şaduman hanım çok konuşuyor ya
herzaman çok konuşanlar
kaybediyor.
etler bence lzzetli görünüyordu.
ya ben açım.

Cııkkk ..Ben beğenmedim..daha farklı şeyler ummuştum karadeniz ekibinden daha ince espriler daha doğallık beklerdim şu ana kadar hasan bey dışında digerlerini beğenmedim.:1no2: Şadıman doğal mış .bence hiç değil..Şadımana demişlerki sen doğal karadenizliyi oynayacaksın ama başaramamış .Saf karadenizliyi oynayacam derken antipatik olmuş,Karadeniz yemekleri dışında hiç mi bişey yememiş bu kadın. Et sevmem, tatlı sevmem, çorba sevmem,bu mantı değil, mantı yapsan karadenizde mantımı olur diyecek.. ııı ııh gıcık oldum bu tiplerede

şaduman hanımı bende doğal bulmadım diğerlerine oynuyor diyor ama en çok oynayan kendisi galiba

sabır allahım ya bu şanzumana dayanamıyorum ben her bölümde bir kıl çıkmak zorundamı ya kaba ,görgüsüz insan :mymeka:

hasanla hüseyin çok şekerler

şaduman hanımı hiç tutmadım. nedir bu . hiç birşeyi beğenmemek,bu terslik, illa ki birilerini yermek için devamlı bahane aramak...bence oynuyor...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…