Yemekteyiz - Show Tv

ben hasan beyin kazanmasını istiyorum en dogal olan o ayrıca çok mütevazi şazıman sanırım onu bende begenmedim herşeye önyargıyla yaklaşıyo tutturmuş bir karadeniz yemegi diye kendisi kesin öyle yapacak heralde birazda oyüzden sanırım

bende şadıman hanımı hiç beğenmedim yaa nedir ALAHAŞKINA BU ...
bence oynıyan biri varsa kesinlikle k
endisidir....

Şaduman hanım hakkında da yanılmamışım..Çok cahil..Yeniliklere kendini kapatmış biri....Ama bu kadar da olmaz dedirtti bana...
Acıdım aslında yazık..dünyadan bihaber kadın..
Ters açıdan bakarsak belkide iyidir ,acıncak durumda olan o değil bizizdir kimbilir..Kendi dünyasında kendi kabuğunda yaşayan biri..
Çok fazla şey bilmek insanı her zaman mutlu etmiyor..Çok şey bilenler her zaman çok mutlu değiller ama az şey bilenler daha mutlu bu dünyada..Az şey bildikleri için kafalarını da çok fazla şeye yorup kafa yormuyorlar..İnsan haberi olmadığı şeyler için neden kafasını yorsun,neden düşünsün ki tabi...gamyoncuiremsu

evet ya hepsi değişik tatlara ne kadar kapalı, 2 gündür bir meksika salatası ve güvecin üzerindeki milföy muhabbeti aldı gidiyor,
Hasan beyin yemekleri çok hoş, kendisi de, Şadıman hanım da gerçek karadenizli gibi davranayım derken iyice batıyor, kadının dünyadan haberi yok

bu akşam sinir oldum gerçekten bu kadar da olmaz yaniii.şadıman denen bayan çok uyuz bişey..ben şahsen bekar bir erkek olsam karadenizli bir bayanlar evlenme konusunda tereddüte düşerdim..kesinlikle kötü örnek..memnuniyetsizzzz.hasan bey benimde favorim...

evet arkadaşlar şaduman hanımı bende hiç beğenmedim hem yeniliklere kapalı bence oyun oynuyor tipik karadenizliyim havalarında hemde çok saygısız kaba klava: insan toplumda saygıyı yitirmemeli sanat yapılıyor sonuçta orda bir domates atmadığı kaldı:tomato: karadeniz horondan kemençeden başka birşey dinlemez mi bunumu demek istiyor... işte görüldüğü gibi azınlıkla çoğunluk yargılanamaz bu hanım da karadeniz insanınımı temsil ediyor yani...

Son düzenleme:
Şadıman Hanım ın tavırları ve tepkılerı hıc gercekcı gelmıyor nedense bana..
tamam hıcbır sey bılmıyor kendı halınde yasıyor dıyelım..
bu yarısmaya basvurmadan once mutlaka ızleyıcısı olmustur.
ızledıgı esnada da bu terımlerı hıc duymadı mı kı?şakkıdı
terbıyelı corba julyen et kavramları cok kez gectı bu yarısmada..sengözlerimebaksanab
hıc gercekcı degıl..
cokta ıtıcı bır hanım ayrıca..:dilcikar:

şandıman hanımı, ne güzel bozdular. güveç çok severim demişti ilk gün... sonrada et yemem dedi.yüzüne söylenince bir şey diyemedi tabii

Şimdi baktım face booka şaduman kazandı diyor:1shok:

O zaman hiç değmez bu haftaki yarışmayı izlemeye....:dilcikar:

başta şadımanı beğenenler fikir değiştirdi bugün

Bu hafta karadenizliler var muhakkak izle dediler bende bu hafta izlemeye başladım bu yarışmayı.

Tabi önce mantığım almadı ama sonra kavradım puan almak için hiç bişey beğenmiyolarmirmirmirmir

Bunların hepsini toplayacaklar bana getirecekler

Ben bunlara bir sofra yaparım ki kimse yalancılık yapamaz zira hakkaten yemek yapmayı bilmiyorumcokacimcoookSiyah-Beyaz renkli patates kızartması diye yazarım menüme "efenim bu fransız usülü" diye uydurrurum altı yanmış üstü çiğ patatesleri kakalarım:roflol::tomato:

Bu yarışmaya bu beceriksizliğimle girsem kesin birinci olurdum-tatlicadiarzu-

Şimdi baktım face booka şaduman kazandı diyor:1shok:

O zaman hiç değmez bu haftaki yarışmayı izlemeye....:dilcikar:

cıddı mı..:1shok:
yok artık yaa..:mymeka:
bırılerı yazıyor bırılerı oynuyor..
bız de kalkıp hak edenın kazanması gerektıgıne daır cene yoruyoruz..benneyaptımki

şadumanmı kazandı aman allahım!.... reklamda sanki onun yemeklerinide beğenmemişler gibi geldi bana aman valla başlarda hak edene vermiyorlar insanlar kendine oynuyor yarışmanında anlamı kalmıyor....

ya bu şadıman hanım napıcanı bilemeyen bi tip. yaptıklarıda eleştiri kapsamına bile girmeyecek şeyler. eleştirininde bi üslupu vardır eleştiri olabilmesi için.:1closedeyes::1closedeyes: yok terbiyeyi bilmezmiş yok jülyeni bilmezmiş yok marineyi bilmezmiş hadi canım ordan kimi kandırıyo.. bu yarışmaya katılmasını bilmiş ama. dünyası küçük deniliyor bilmiyor deniliyor. bu yarışmaya katılacak kadar büyük demekki dünyası. hele o kadayıfın üstüne pat pat çatalla vurmasıda nimete karşı büyük saygısızlık. şadıman hanım hakkında çok yanılmışım. acayip biri ya kendisi hakkında ne yorum yapılırsa yapılsın az gelir. (diye düşünüyorum)

cıddı mı..:1shok:
yok artık yaa..:mymeka:
bırılerı yazıyor bırılerı oynuyor..
bız de kalkıp hak edenın kazanması gerektıgıne daır cene yoruyoruz..benneyaptımki

evt canım ciddi..Bazı sebeplerden dolayı şadumana verilmiş birincilik sözde..Daha çorbanın terbiyesinin bile ne olduğunu bilmeyen kadın kalkmış yemek yarışmasına katılmış,bir de üstüne birinci olmuş....

Valla hiç değmez o zaman bu yarışma için burda yorum yapmaya :mymeka:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…