Yemekteyiz - Show Tv

kafamçokkarıştıSondan basliyciyim elestirilerime, hepsine sirasiyla mikrofon tutmasi,
org olayi cok komikti, tum mahalle duymustur artik, apartmandakilerin tepkisi nasildi aceba merak ettim...:smiley-cool:
Ekmegi eliyle sunmasi cok cok abesti, yazik o genc cocuk elini uzatti ekmek almak icin,
ekmek gelmeyince elini geri indirmek zorunda kaldi, mahcup oldubenneyaptımki Bu tarz seylere dikkat edilmesi gerek hem ne o oyle kendileri alamiyolar mi, koyarsin masanin bi kenarina dileyen diledigi ekmegi alir olmadi yemeklerini de agizlarina soksaydin tobe tobe
cok kaba buldum bu davranisini..-tatlicadiarzu-
Hamiyet cok bilmisi tatlilikla yurutuyo isini tatli tatli sokuyo ignesini, hoslanmiyorum beyden bayandan, ben sizi elestiririm buyugunuzum hahahahah:jeyyar:
Hamiyet'in yaninda oturan beyde surekli ona eslik etti onayladi, kamera arkasinda da sanki ev hanimi Reyhan degilde Hamiyetmis gibi hakimiyet kurmaya calisti dedi, ee madem oyle neden her soyledigini onayladin Hamiyet'in..:mymeka:
Ha bide ev sahibinin kiyafetine deginmeden gecemiycem o neydi oyle ya tam bi rezalet...:bbo:

Reyhan mıydı neydi o hatunda ne ses var öle kardeşim.delikafadulden..beynimi bloke etti resmen..:bbo:giydigi kıyafewtte cabası...
sarışın kısa saçlı olan yaşlı hatunda iyi traş olamamıştı fondötenin altından bıyıklar siyah siyah belli oluyordu...kötükedihüso
bilen biri nolur bana yazsın şu incir tatlısı nasıl yapılıyor...
aş eriyom sankim canım aşkamdan beri incir tatlısı çekiyo...
sütle yaıyorum dedi hatun ama nette aradım genelde sütsüz tarifler var...

sırnaşık şey org olayı felaketler zincirinin en önemli halkalarından biriydi, hangi bi felaketi sayayım bilmem, reyhanın kıyafetleri mi,o masanın dağınıklığımı,hamiyetin çenesimi hangi birini :roflol:yemekler hiç iştah açıcı görünmüyodu bi tek tatlı güzel görünüyodu bide mantar mantısını merak ettim mantarı ve mantıyı çok severim duymamıştım bunu mantar sevenler deneyebilir,ama madem mantı diyo onun üzerine bi sos yapılmalıydı,yağda kızardığı için yağlı sos olmayabilir ama salçalı falan bi sos olabilirdi,köfteler aşırı büyüktü ve soğuk gibi geldi gözüme,çorba zaten şehriye lapası,şehriye pilavınında biraz daha kavrulması gerekirdi.hem tat hem görüntü açısından.hamiyeti de hiç sevmedim,ukala herşeyi eleştirmek için atlıyor resmen.şimdilik aklıma bunlar geldi

bu kadar yemekteyiz yarışması izledim hafta hafta olarak yeri geldi çok güldüm yeri geldiçokşeyler öğrendim
çok da sinirlendim
ama hiç bu haftakilere olduğum kadar kimseye gıcık ve sinir olmamıştım
hepsimi gıcık olurmuş evet hepsi yaaa
hepsi de kıl bi tip
mümkün mertebe izlemiyeceğim bu haftayı
hele o kısa saçlı teyze herkese yavrum diyor reyhan hiiiç susmadı rahşan bi o kadar basit bi kıız,
erkelerde felaket ötesii

hamiyet neydi öyle ya.... birde kuru soğan istemez mi... aldı eliyle ,yedi de yedi. kardeşim tv dasın. biraz daha dikkat et. evinde değilsin. sanıyor ki,bak ne kadar mütevaziyim,soğanı elimle ,parçalaya parçalaya yerim ben.. tribünlere oynuyorsunda,oyu verecek biz değiliz,
masadakiler hamiyet hanımcığım.....
reyhanda ki çene neydi öyle:1shok::bbo:...bayılacaktım. dur be kadın. biraz sus. motorun soğusun...

gerçekten öyle arkadaşım,hepsi felaket ötesi ve hepsi çok gıcıklar,bu haftaya ben de gıcık kaptım.

ayh cnm ya sen beni güldürdün allahda seni güldürsün kaydirigubbakcemile5 cidden o kıyafet o masa org kısa saçlı bayan ( adı neyse artık ) mutfak hareketler hepsi çok şaşırttı beni :1shok: şaka gibiydi ve herhalde bugüne kadar olan en berbat yemekteyiz masasıydı die düşünüyorum :enbuyukkk:

hamiyetinde selbi gibi dayak yemesi yakındır :roflol:
yahu tv ye çıkıyorsun o akşamda soğan yemeyiver öldürmüsün
1 lokma yedi bıraktı onuda
reyhanda tam bir felaket
masa çırçır çarşısı gibi hiçbir şey birbiriyle uyumlu değil
şelale köftesi desen kafam kadar
arpa şehriye pilavı bembeyaz
hiç bişeyi beğenmedim
reyhan bide mimiklerine bakışlarına engel olamıyor hiç
hele o org olayı acayip komikti
getirdi koca orgu sonrada pc den açtı müziği başladı söylemeye
yahu madem niye getirdin orgu
bide o mimar adama şarkı söyletmeye çalışmadılarmı öldüm gülmekten
oo yaşlı kız da 22 yaşındaymış şok oldum
o neler yapcak bakalım

sana katılıyorum
beşi bir yerde olmuş resmen
bu hafta beni hiç sarmadı
açıkçası

saat 8 de izleyemedim ama buradan izlemiş kadar oldm

Ay Reyhan hanımın çenesi beynimi dumura uğrattı programı seyredemedimkafamçokkarıştı , bir ara sesini kısıp izlemeyi bile denedim yani... :bbo:

Misafirleri gelince açtım tekrar Tanrım o elbise neydi öyle ağlıycam şimdi ya üstüne giydiği kaftan gibi şey :1shok:-tatlicadiarzu- :1ninca:

Reyhan hanım 5 duyu organımada hitap etmedi benim...:bbo:

sefamoLsun sana o kadar katıLıyorum kiii,o kadar oLur yaniii Şeniz
ALLahımm o kaftanımsı cepkenimsi şeyy hiiiçç oLmamıştı yaa,sadece eLbise beLki daha iyi idare ederdii a.s
Ve o sesi konuşması aman Yarabbimm :roflol: çatLak kiremit dedimm yaniii sositososito
Hamiyet de evett götürdü maşaLLahhh,bakaLım bu akşam noLacakkkk

Reyhanın elbisesi beni resmen dumura uğrattı, hele saçları yataktan kalkmış gibiydi yağlı gibiydi.
Çorbayı kocaman kocaman didikledi o çorba tel tel olması lazım ve sulu olması lazım.
Köftlerin görüntüsü berbattı, pilavdan bahsetmiyorum bile, göze güzel görünen sadece incir tatlısı vardı.
Bugüne kadar yapılan eleştileri çoğu zaman haksız bulsamda dün akşam ilk kez hak verdim.
Salata kasesi hamişin de söylediği bibi bulaşık leğeni gibiydi.
Diğer genç olan kız çok pasif, sesi bile çıkmıyordu, erkeklerden yaşlı olanı bu haftanın kılı.
Reyhan çok düzensiz ve pasaklı işlerini saldur suldur yapıyor, ayrıca nasıl avukat anlayamadım, acaba mesleğini devam ettirmiyormu, evinin hali perişandı, kullandığı fırın 50 tl lik bir fırın, kullandığı aygazda 50 liralık ve gaz kaçırıyor.Masası ve bordo örtüsü çok kasvetliydi. İçim karardı masa düzeneğinden.

ben izlemedim ya bunları başını gördüm ev sahibi ne kadar kötü giyinmiş ölee:)))saçlar falan tam hayal kırıklıgı

canım aynen sana katılıyorum.duygularıma tercüman olmuşsun.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…