gerçekten öyle arkadaşım,hepsi felaket ötesi ve hepsi çok gıcıklar,bu haftaya ben de gıcık kaptım.bu kadar yemekteyiz yarışması izledim hafta hafta olarak yeri geldi çok güldüm yeri geldiçokşeyler öğrendim
çok da sinirlendim
ama hiç bu haftakilere olduğum kadar kimseye gıcık ve sinir olmamıştım
hepsimi gıcık olurmuş evet hepsi yaaa
hepsi de kıl bi tip
mümkün mertebe izlemiyeceğim bu haftayı
hele o kısa saçlı teyze herkese yavrum diyor reyhan hiiiç susmadı rahşan bi o kadar basit bi kıız,
erkelerde felaket ötesii
Reyhan mıydı neydi o hatunda ne ses var öle kardeşim.delikafadulden..beynimi bloke etti resmen..:bbo:giydigi kıyafewtte cabası...
sarışın kısa saçlı olan yaşlı hatunda iyi traş olamamıştı fondötenin altından bıyıklar siyah siyah belli oluyordu...kötükedihüso
bilen biri nolur bana yazsın şu incir tatlısı nasıl yapılıyor...
aş eriyom sankim canım aşkamdan beri incir tatlısı çekiyo...
sütle yaıyorum dedi hatun ama nette aradım genelde sütsüz tarifler var...
bu kadar yemekteyiz yarışması izledim hafta hafta olarak yeri geldi çok güldüm yeri geldiçokşeyler öğrendim
çok da sinirlendim
ama hiç bu haftakilere olduğum kadar kimseye gıcık ve sinir olmamıştım
hepsimi gıcık olurmuş evet hepsi yaaa
hepsi de kıl bi tip
mümkün mertebe izlemiyeceğim bu haftayı
hele o kısa saçlı teyze herkese yavrum diyor reyhan hiiiç susmadı rahşan bi o kadar basit bi kıız,
erkelerde felaket ötesii
saat 8 de izleyemedim ama buradan izlemiş kadar oldm
Ay Reyhan hanımın çenesi beynimi dumura uğrattı programı seyredemedimkafamçokkarıştı , bir ara sesini kısıp izlemeyi bile denedim yani... :bbo:
Misafirleri gelince açtım tekrar Tanrım o elbise neydi öyle ağlıycam şimdi ya üstüne giydiği kaftan gibi şey :1shok:-tatlicadiarzu- :1ninca:
Reyhan hanım 5 duyu organımada hitap etmedi benim...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?