Yemekteyiz - Show Tv

valla hem çok konuştu hemde hiç icraat yoktu yani..
o masa ne biçimdi öle
çok özensizdi :1closedeyes:hiç beğenmedim kadını da sevmedim

aynen katılıyorum canım.masa,giydikleri ne kadar özensizdi.çok alaturka gibi geldi bana.çok konuşuyordu ve iticiydi.markette falan neydi o tavırlar.şaşkınlıkla izledim.avukat olduguna da pek inanasım gelmedi yani:1closedeyes:

Oktay usta sert bir dille eleştirmiş ve izleyicilere kesinlikle bu tür programları izlemeyin demişti, şimdide İlter imi çağırıyor konuk olarak. Oktay ustada reyting kurbanı olmuş. Yazık...

bencede datlum izlenmiyorsa böle bişey yapmıştır:sm_confused:

oktay usta böyle birşey dedi mi demedi mi bilmiyorum ama yıllardır stv de ve gerçektende programı çok güzel..ben vakit buldukça izliyorum programını..kendisininde fanatik seyircileri var o yüzden reyting uğruna böyle bir yapacağını sanmıyorum...sonuçta o programı kendisi sunuyor ama konukları seçme işi kimler tarafından nasıl yapılıyor bilmiyoruz

canım menejerimisin?:roflol:

ben incir tatlısının tarifini istiyorum arkadaşlar.ne olur şu arkadaşınıza yardım edin.....gözümde cevizli incirler uçuşuyor-tatlicadiarzu- o bölümü kaçırmışım. bilen var mı. pek bir methettiler...

ah canım bilsem vereceğim ama yapılışını da izlemedim inşallah bilen biri çıkar:1hug:

evet,valla kadinin mutfagini gorunce,bide masa ortusundeki koca lekeyi,resmen migdem bulandi ama ,incirin tarifini bende isterim,bideniyim bakalim,

salakca bir soru bu hafta neresi ki kibris mi istanbul mu anlayamadim internet uzerinden seyrediyoruz ya bizdede jeton gec dusuyor

kızlar slm bişey sorcam size bu hamiyet hanım bana biyerden tanıdık geliyor.ama nerden?...eski bi dizi vardı bizimkiler diye ordaki cemilin karısına benziyormu nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…