Yemekteyiz - Show Tv

kizlar duydunuz mi ilk defa bir grupta mukemmel cok guzel kelimeleri geciyor incir tatlisina ovguler cok iyiydi

Ay dünkü reyhan hanım birde avukatmış:dilcikar:
Ne kadar özensiz bir kadın, saçı başı,mutfağı, masası her yerinden özensizlik akıyordu..

ay asla inanmam avukat olduguna...diplamasını görmeden inanmammm....dedigin gibi çok özensiz....

yemeğe bizdeyiz diye bir program vardı aralarındaki aşçıyı bulacaklardı...
izleyen var mı? geçen haftaki aşçı hangisiydiii

bende reyhanın yemek yapışını izledim konukları gördükten sonra bu ekibi izlemeyi düşünmüyorum iyice suyu çıktı bu yarışmanın izleyenler yazarsa burdan okuruz artık.biraz siniriniz bozulup kafanız şişecek ama herşey k.k. için:enbuyukkk:

aynen arkadaşlar şu an yayında ama ben burdan takip ederim dedim.bu ekip kötü bence.
trabzonlu hemşerilerim güzel di ama :)

reyhan'ın avukat olduğuna bende inanmayanlardanım...kişisel problemleri var bence o kadının konuşurken hareketlerini kontrol edemiyor tutarsız davranışlar sergiliyor...ve ayrıca çok iddaa ve intikamı seven birisi...çok sinir oluyorum yaaaa...inşallah kazanamaz..
yataktan yeni kalkmış bir havası var çok ciddiyetsiz..diğerlerini sevdim ama yaşlı olan kadın biraz fena sanki..

aynen arkadaşlar şu an yayında ama ben burdan takip ederim dedim.bu ekip kötü bence.
trabzonlu hemşerilerim güzel di ama :)

kesinlikle katılıyorum...trabzonluları bende sevdim..kazanan yarışmacı kadın biraz gereksiz konuşup sıktı o kadar..ama genel olarak iyiydiler...

kızlar şu rukuş olan bayanın adı herneyse avukat dıye yazıyorda sasırdım ya egr o avukatsa bende basbakanım...ya onun agzında konuşmasında bı sorunmu var çok komık ya agzını nasıl gerdırıyor öyle hele kıyafetlerı olamaz ya

o avukat cidden sorunluu....acaip çenesi var ya insanı sinir edioo..babam normalde bakardı yemekteyize..o kadın konuşmaya başlayınca deiştir şu kanalı dio:)mimar karizmaaaa..manken gibi olan kız varyaa oda iyi birine benzioo görünüşte kibirli duruyo ama iyi sanki:)

Bu akşamki adam dediki (adıda aklıma gelmiyo ) kalan yemekleri barınaga gönderecekmiş ...
yemekten sonra barınak görevlileri gelip alacakmış...
nasılsa biri düşündü yemekleri çöpe atmayıp sahipsiz hayvanlara vewrmeyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…