Yemekteyiz - Show Tv

Bende sizlere katılıyorum arkadaşlar.Avukat Reyhan beni baydı,aman Allahım o ne çenekafamçokkarıştı.Ne kadar gereksiz konuşuyor.Hamiyetten de hoşlanmadım.Yavrum diyor ama lafları iyi sokuyor...Diğerleri özellikle mimar olan kaliteli bence...Bu akşamki yarışmacı kaç puan aldı bilmiyorum çünkü Reyhan a daha fazla tahammül edemedim....

bu haftaki yarışmacıları beğenmedim. hele o kısa saçlı kadının ağzındaki kemiği çıkarıp yayın etmesinden sonra izlemem onları daha. midem kalkktı yaaa sofrada ağızdan bişey çıkartılıp herkese gösterilir mi?

serdar(bugunkü yarışmacı)21 puan aldıı..valla avukatla o kısa saçlı yaşlı kadın kazanmasında digerlerinden biri kazansınn innş..

bune sanki kıralıyet ailesi ymis gibi catal beyenmemeler falan bu hafta cok sıkıcı seyretmiyorum yarım yamalak baktım:tomato:avukat hanım da hıç avukat tipi yok konuşması duzgun degıl klava:mesela renk e reenk dıyor

yemekteyiz trabzon programından sonra kolay kolay aynı tadı kimse alamaz ne kadar şaduman hanım bizleri dumura uğrattıysada samimi içten gerçekten yemakte olan insanlardılar .şadıman hanım ın insanlara çizdiği karadenizli kadın imajı nerde erçek karadeniz kadın nerde karadeniz zkadını erkek gibidir yeri geklir sırtında gerçekten sepetle çalışır ama yeri gelir şık olur şadıman hanım da çok süslüydü bu arada ayrıca hangi şehre giderseniz gidin çarşıda pazarda böyle süslü püslü gezen bayanlar da bulamazsınız bizler halen o kadının etkisinden kurtulamadık ama işin aslı şöyleymiş seçici kişiler kendisine bu şekilde davranması gerektiğini söylemişler o da iyice abarttı hatta bizim bir tanıdığımı da elemelere katıldı ona da yok şiveli kpnuşur musun (yanlış anlaşılmasın şivemizle ve kültürümüzle gurur duyuyorum)felan filan demişler ben konuşamam demiş o da anlıyacağınız o kadının çoğu şeyi rol.evet biz karadeniz insanları coşkulu belki başkalarının dediği gibi biraz agresif olabiliriz ama biz kadınımızla erkeğimizle içten samimi güleryüzlü candan insanlarız dobrayızdır evet ama şadıman hanımın yaptıkları dobralık değil kabalıkdı onu katmak istemiyorum bizi yanlış lanse etti türkiyeye ama diğer taraftan diğer yarışmacılar diğer tüm yemekteyiz ekiplerinde ve yarışmacılarından insancıldılar siz hiç bu kadar temiz çalışan gurup gördünüz mü erkeğiyle bayanıyla hepsi pırıl pırıl dı amacım ayrımcılk değil yada diğer şehir lerimizi daha aşağıda göstermek değil ama trabzon insanını trabzonu herkaze tavsiyem gelsinler ve trabzonda tanısınlar insanının ve doğasının güzelliklerini yemeklerini o sütlacı bir de yerinde yesinler bizler şehrimize birbirimize aşık insanlarız derneklerde kahvelerde bütün erkeklerimiz bile bir hafta bunu izlediler düşünün kahvedeki erkekler oturmuş yemekteyiz izliyorlar biz böyla şeyler çok önem veren insanlarız kaldıki şsdıman hanım gibi gittiği evde saygısızlık edecek insanlar değiliz yemekteyiz trabzon bitti evet ama bunları söylemek buynumun borcu ben bütün insanlarımı seviyorum ama bütün heryerin insanları güzel ama trabzonlu olmak orda doğmak o yosun kokusuyla büyümek bizde TRABZON BİR AŞKTIR bütün bunları yazmamım nedeni bir kişi yüzünden insanmı yanlış değerlendirmeyin arkadaşlar memleketime en yakın zamanda gelinş yemekte bizde olun

Allah aşkına kim bir kişi yüzünden bir ülkeyi bir şehri sevmemeye başlar ya, mantıksız, beyinsiz insanlar mıyız biz?
böyle trabzon aşktır, trabzon böyle büyüktür diyenlere çok sinir oluyorum, açıkça söyliyim!
ben de kendi doğduğum yerleri, ülkeyi mi öveyim, ah bulgaristan böyle güzeldir, vah bulgaristan şöyle özeldir, bulgaristanlı olmak ayrıcalıktır, aşktır.
ne anlam ifade edecek size???
ikinci oldu konu bir şehrin farklılığına, ayrıcalığına getirilmeye çalışılıyor.
kapatın bu konuyu!!
her şehir ayrı güzel, trabzon da güzel ama bu şekilde hemşericilik yapmayın burda!!!:1closedeyes:

bu bir yemek yarışması, bu kadar basit...
saçma sapan bir "kurgu"..

Evet ya bırakın artık şu şehirleri övmeyi, 1 aptalın yaptığı densizlikleri şehrin insanlara mal edecek kadar beyinsiz değiliz, bu yarışmanın kurgudan ibaret olduğunu hepimiz defalarca söyledik burda. Herkes memleketini sever de över de ama Trabzonun ayrıcalığını anlayamadım açıkçası, neden Trabzon bir Aşktır. Aşk olan bir yer varsa o da Roma'dır.:dilcikar:

bir yemek yarışması şehirlerarası karakter analizine dönüştü. bırakın keyifli keyifli izleyelim, hangi şehir olduğunun ne önemi var.

aşk kırıntısı,tuce. cherryblossom ,size katılıyorum.
off. yani..
bıktım, benim şehrim, senin şehrini ,döver muhabbetinden. yapmayın arkadaşlar.konumuz neydi... unutuyoruz galiba...

Reyhan Avukat arkadaşlar Baroda kaydı var çok şühheci gördüm sizi :jeyyar:

İller meselesine gelince bence de neden bu kadar takıyorsunuz İstanbuldan yarışıyorlar ama onlarında herbiri ayrı birer memleketten böyle bir ayırım yapıyormuyuz sanki ayrıca trabzon yarışmasında bende şive bekledim açıkcası çünkü trabzon denilince şive isterdi izleyici ben en azından istedim severim çünkü konuşmalarını a.s Ama almanyayı merak ediyorum doğrusu çünkü programla ilgili eleştirilerde yabancı versiyonlarını severek izliyorduk orada böyle seviyesizlikler yoktu deniliyordu çoğunlukla bakalım yarışmanın orijinalini yansıtabileceklermi yerimseniben

Avukat Reyhan hanım çok özensiz çok sıkıcı biri..Ama sinirinden sırf eleştirmiş olmak için eften püften şeyleri eleştirdi..Bir de konuşma tarzı çok sıkıcı..Hemen negatiflik yayıyor etrafa..Gülüşü de ruh hastası gibi..Fenalık geldi içime o her konuştuğunda....delikafadulden

Yalovalı bey de annesi ile muck muck..Hiç hoş değildi..Herkes annesini sever ama bu bey annem de annem...Hiç iyi bir imaj olmadı bence...Eşiyle boşanmış,kadınlara ihtiyaç olmadığını göstericekmiş...Yazık sana..Anne sevdası yüzünden boşanmış belli...

Hamiyet hanımın bazı eleşetirileri doğru ama bazan çok densizce ,düşünmeden konuşuyor...

Bu yarışmadaki favorilerim Şanlı Urfalı kız ve Mimar bey....Umarım ikisinden biri kazanır...kaydirigubbakcemile5

ay reyhana kıl oldum hiçbişeyi beğenmedi..yok bandana ile karşılamış yok bilmem ne sen neyle karşıladın yaa saçma bir elbise ve kaftanla :)))

ben hiç bu kadar pasaklı,konuşması düzgün olmayan,kendine bakmayan bir avukat hanım görmedim,en çok eline mikrofon alıpta kahveler nasıl olsun demesi beni mahvetti,gülme krizine girdim,ne gerek var mikrafona zaten küçücük bir salon herkes duyar birbirinin sesini,sünnet çocuğu eksikti düğünde o da olsaydı epey şenlikli olurdu,dün akşamki bey yalnızca eski eşine mesaj vermek için katılmış adamın içine oturmuş bazı şeyler,yok efendim eski eşi olmadan da hayatı devam edermiş bunu ona ispatlayacakmış bize ne ,yanlış programa katılmış arkadaş ve o annesini zırt pırt öpmeler neydi öyle ay şiştim vallaha bu hafta ve benim kazanmasını istediğim mimar bir arkadaş var umarım o kazanır...

reyhan rüküş ötesi yaa.o kürke benzer montu,şapkası kısaca herşeyi faciaaaaaaa...yazık adliyedeki hakimlere avukatlara..reyhanı sürekli çekiolar:)

yazdığım şeyleri daha dikkatli okuyun lütfen ben bazı konularda açıklık getirmeye çalışdım amacımın ayrımcılık olmadığını söyledim. keşke herkez benim gibi ayrımcı olmadan sevse bütün insanlarını evet benim için trazon bir aşk kendi hissimi de paylaşdım bunu polimiğe taşımayın lütfenkimseye salak muamalesi yapmaya çalışmıyorum.herkez de memleketini övebilir güzelliklerini dilegetirebilir bu ayrımcılık değildirsadece çizilen tabloyu silmeye çalışdım.bu yazımın yarattığı rahatsızlığı gereksiz buluyorum ve tartışma ortamı yaratılmasını istemiyorum ayrıca o kadar çok arkadaş var ki onlar da bunun bir yanlış tanıtıma yol açtığını düşünüyor.

Dün akşamki beyfendinin avukat hanımdan çok daha becerikli olduğu kesin.benimde gönlüm mimar arkadaşın veya genç hanımın kazanmasından yana

Reyhan hanım ne acayip bir kadın ya 40 yıl düşünsem avukat olduğu aklıma gelmezdi o kıyafet neydi ya rüküşün başkanıdelikafadulden saçı başı darmadağın birde konuşurken kafasını sallaya sallaya konuşuyor ahenkle dans eden saçları varyasırnaşık şey
dünkü Serdar bey 21 puan aldı bence ondan daha yüksek alan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…