yemekteyiz trabzon programından sonra kolay kolay aynı tadı kimse alamaz ne kadar şaduman hanım bizleri dumura uğrattıysada samimi içten gerçekten yemakte olan insanlardılar .şadıman hanım ın insanlara çizdiği karadenizli kadın imajı nerde erçek karadeniz kadın nerde karadeniz zkadını erkek gibidir yeri geklir sırtında gerçekten sepetle çalışır ama yeri gelir şık olur şadıman hanım da çok süslüydü bu arada ayrıca hangi şehre giderseniz gidin çarşıda pazarda böyle süslü püslü gezen bayanlar da bulamazsınız bizler halen o kadının etkisinden kurtulamadık ama işin aslı şöyleymiş seçici kişiler kendisine bu şekilde davranması gerektiğini söylemişler o da iyice abarttı hatta bizim bir tanıdığımı da elemelere katıldı ona da yok şiveli kpnuşur musun (yanlış anlaşılmasın şivemizle ve kültürümüzle gurur duyuyorum)felan filan demişler ben konuşamam demiş o da anlıyacağınız o kadının çoğu şeyi rol.evet biz karadeniz insanları coşkulu belki başkalarının dediği gibi biraz agresif olabiliriz ama biz kadınımızla erkeğimizle içten samimi güleryüzlü candan insanlarız dobrayızdır evet ama şadıman hanımın yaptıkları dobralık değil kabalıkdı onu katmak istemiyorum bizi yanlış lanse etti türkiyeye ama diğer taraftan diğer yarışmacılar diğer tüm yemekteyiz ekiplerinde ve yarışmacılarından insancıldılar siz hiç bu kadar temiz çalışan gurup gördünüz mü erkeğiyle bayanıyla hepsi pırıl pırıl dı amacım ayrımcılk değil yada diğer şehir lerimizi daha aşağıda göstermek değil ama trabzon insanını trabzonu herkaze tavsiyem gelsinler ve trabzonda tanısınlar insanının ve doğasının güzelliklerini yemeklerini o sütlacı bir de yerinde yesinler bizler şehrimize birbirimize aşık insanlarız derneklerde kahvelerde bütün erkeklerimiz bile bir hafta bunu izlediler düşünün kahvedeki erkekler oturmuş yemekteyiz izliyorlar biz böyla şeyler çok önem veren insanlarız kaldıki şsdıman hanım gibi gittiği evde saygısızlık edecek insanlar değiliz yemekteyiz trabzon bitti evet ama bunları söylemek buynumun borcu ben bütün insanlarımı seviyorum ama bütün heryerin insanları güzel ama trabzonlu olmak orda doğmak o yosun kokusuyla büyümek bizde TRABZON BİR AŞKTIR bütün bunları yazmamım nedeni bir kişi yüzünden insanmı yanlış değerlendirmeyin arkadaşlar memleketime en yakın zamanda gelinş yemekte bizde olun
ay reyhana kıl oldum hiçbişeyi beğenmedi..yok bandana ile karşılamış yok bilmem ne sen neyle karşıladın yaa saçma bir elbise ve kaftanla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?