Yemekteyiz - Show Tv

Bence Reyhan hn avukat değil.
Ajanstan bulmuşlardır onuda.:1closedeyes:
Ya da düğün salonlarında şarkıcılık vs yapıyor bence.şakkıdı
Hamiyet hn, ev sahibinin yüzüne bakıp yorum yapmıyor,yanındakinin yüzüne bakıp yapıyor.kötükedihüso
Çünkü konuşmak için konuşuyor.:mymeka:
Tuhaf bir insan,sıra ona gelsin reyhan hn ona kök söktürücek eminim.:jeyyar:
Dişe diş kana kan,intikam intikam...:jeyyar:
Favorim şuan için serdar bey...

reyhana gıcık oldum tav oldumkötükedihüso
ay o konuşurken benim ruhum daraldışakkıdı
benim favorim saçları toplu olan bey çok tatlı ve konuşmaları çok yerinde:asigim:

Bekar arkadaşlar, mimar beyi beğendiniz demi..kaydirigubbakcemile3

Yakışıklı adam tabi...:1rolleyes:

Evliymiş.Düzgün ve ölçülü birine benziyor ama bakalım o neler yapıcak..:lepi:

canim benim incirleri islatiyorsun daha sonra kafalarini koparip iclerini oyun icine üzümlü cevizli harci koyun,tepsiye dizin surup yap dökün üstüne ve firinda 10 dak pisir ciktiktan sonra sogumaya birak istersen üzerine muhallebi istersen krem santi koy kasikla afiyetle ye yapimi cok kolay tavsiye ederim afiyet olsun

serpeti doktukten sonra pisiriyosun.ilgincfisfisfis

benim kaynanam trabzonlu malesef hic birseyden memnun kalmaz hep kendileri iyidir herseyi onlar bilir bi daha evlensem hayatta trabzonluyyla evlenmem hic bir zaman yaptiklarimi takdir etmiyor.hep ters düsünüyr her memleket güzeldir varsa yoksa esim icin trabzon sanki trde sadece trabzon var malesef buda bir gercek kendini begenen bir millet onuda söyleyeyimkötükedihüso

Serdar Bey dünkü hanıma göre çok derli toplu, titiz ve başarılıydı...sofrası bile bakınca insanı yormuyordu...herşeyide yenilebilir gibiydi hepsi beğendi sayılır ama bu beğenmeye verdikleri puanlar çok azdı yaa reyhan hanımdaaç kaldım 4 ,serdar beyde herşey güzeldi tatlı hariç 5 puan hiç adaletli değil maalesef....

serdar reyhana bin basarr sofra düzeni olarak yemek olarak ev sahipliği olarakk..
daha reyhan benim masam çok güzel demiyomuu..
kıskançlığındanda 3verdi...

hey Yarabbim
favayı bilmiyorlar.. nasıl yani.. bayılırım ....istanbul yemeğidir.şakşukaya benziyormuş. tabii tabii.. öyledir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Fava yemek değil de bakladan yapılan bir meze benim bildiğim..Ama nasıl yapıldığını unuttum...Annem çok yapar..

bakladan yapılır. bakla içinden.kuru bakladan. zeytinyağı su tuz,çok az şeker, haşlarsınız. suyunu çeker.erir zaten haşlanırken.. bir kaba dökersiniz.. baklava baklava kesersiniz.. limon ve dereotu koyarsınız.
biz bunu zeyinyağlı yemek niyetine yeriz.. mezede olur.
biz sarımsak ve havuç koymayız...

Son düzenleyen: Moderatör:

bu yazıyı okuyunca ne demek istediğimi anlamış olur bazı arkadaşlar. kayınvalidesi yüzünden bütün trabzonlulara karalama hakkını maalesef kendinde görebilen insanlar var kaldıki şaduman hanım örneğiyle ne olur allah bilir daha fazla bu konu hakkında bu tarz yorum yapılmamasını istiyorum çünkü herkez birbirinin memleketine dil uzatıcak klava:bu da asıl ayrımcılık oluyo bence yemekteyiz konusunu iyice farklı yönlere kayıyo herkez memleketini sever över bu gayet normal

Bakla yemeği çok yapar annem..Yemek fazla seçmeme rağmen ben sevemedim ben bakla yemeğini...Bir de üzerine yoğurt döker...

Fava olarak sofraya geldiğinde ezilmiş püre haline gelmiş ve içine bişeyler ilave edeilmiş halde meze olarak yedik hep...

Aklıma geldi de evlendiğimden beri hiç yemedim,yapmadım da daha...benneyaptımki

Canım izmirim .,:1hug:

Sen Aşksın.incimsin.:asigim:

Asi saçlı hırçın güzel bir kızsın...

Var mı senin gibisi...a.s.

Medeniyet ,bolluk memleketi.. .:lepi:

kaydirigubbakcemile

Lay lay lay lommmmm kaydirigubbakcemile2

oh be eksik kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3

ben dun ızlemedım sıkılmaya basladım resmen oynuyorlar bugn yarışan bayanda amma konuşuyor ayol başım ağrıdı çenesı ıslıycene elı işlese barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…