Canım izmirim .,:1hug:
Sen Aşksın.incimsin.:asigim:
Asi saçlı hırçın güzel bir kızsın...
Var mı senin gibisi...a.s.
Medeniyet ,bolluk memleketi...:lepi:
kaydirigubbakcemile
Lay lay lay lommmmm kaydirigubbakcemile2
oh be eksik kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
izmirde geldım 7 sefer filan
güzel gercekten övünmekte haklısın cokacimcoookhele bı yerde zeytınyaglılar yapan yere gırmıstık butun gece catlayacam sandım hiç uyumamıstım ya kaydirigubbakcemile3
afedersın dana gıbı yemısımkaydirigubbakcemile3
Biz otu mezeyi pek severiz..zeytinyağlıları da...Ama ben Trabzonu da sevdim.Kastamonuyu da...
Ama bir yere aşık olabildim..Kalbim orada kaldı...Tekrar oraya dönmenin hayali ile yaşıyorum açıkçası....
reyhan psikopat gibi gülüyor zaten..:dilcikar:
ben trabzonluları ve butun karadenizlileri cok severim hayatımta tanıdıgım en sıcak ınsanlar
harika bi şehir harika müzikleri var harika insanlar
ayrıca ben sivaslıyım demeden gecemıycem
sadece psikopat gibi gülmüor , konuşurken de değişik ruh halleri içinde ağzı falan...
hey Yarabbim
favayı bilmiyorlar.. nasıl yani.. bayılırım ....istanbul yemeğidir.şakşukaya benziyormuş. tabii tabii.. öyledir...
karadenizi hiç görmedim. dolayısıyla trabzonu da. merak ediyorum....
nere kız bana da de bakım ben cok gezdım mutlaka gıtmısımdır :jeyyar:
yani ben avukat olduğuna inanasım gelmedi nerdeyse...sanırım böyle biriyle muatab olmak istemem..negatiflik yayıyor sanki etrafa...sıkıcı biri....bir de yakıştıramadım kendisine bazı davranışları....Manik-depresif gibi halleri var...Çok samimiyetsiz ve yapmacıktı...Hele ses tonu beynimi tırmalıyor resmen...sadece psikopat gibi gülmüor , konuşurken de değişik ruh halleri içinde ağzı falan...
a.s.
a.s.canım, çok teşekkürler ederim trabzon adına size kocaman öpücükler ayrıca ben de sivasa geldim ve çok sevdiğim dostlarım var ayrıca :1hug:kaydirigubbakcemile5 yiğidolara da başarılar dilemek lazım
canım vaktın fırsatın olursa mutlaka git
sümelayı gör gercekten cok ılgınc
uzungöl ü gör mutlaka hayran kalacaksın
tek katlı evler var altından dere gecıyo ve su sesi ile uyuyosun
hayatımda hiç o kadar huzur duymamıstım gercektende cok güzel yerler :içelim:
Ülkemin heryeri ayrı güzel..Bir vakit bulsak eşimle gezeceğiz ülkemizi...
Aşık olduğum yerler Karşıyaka,Bostanlı,Atakent ,Mavişehir tarafları canım... Yani büyüdüğüm yerler...
cok haklısın bademim ya ınsan buyudugun yeri özlüyo
bende ankarada büyüdüm
her yerini ayrı ayrı özlüyorum
bekarken ulus u hiç sevmezdim derkım kı ipini koparan ulusta
şimdi ankaraya gidip te ulus meydanını görünce oooh be diyorum ankara gibisi varmı kaydirigubbakcemile3
samsunda 1 gün kaldım bende gezemedik pek ama genelikle güzel bi şehir kanımcakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?