Yemekteyiz - Show Tv

iyi akşamlar hanımlar
hamiyet hanım eleştirdi eleştirdi kendine gelince misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedi iş mi yani

şu avukat kadının konuşması beni deli ediyor..her kelimede bu kadar bastıra bastıra ,ağız açıla açıla söylenmez ki..kendimi özürlü gibi hissediyorum

Bu haftada birinciliği erkeklerden birisi alıcak diye tahmin ediyorum..:smiley-cool:

Hatunlarda bu çene varken -tatlicadiarzu- işleri zor:bbo:

hamiyetin yemekler bir facia çıktı...
külbastı kuzu etinden olur. dana kullanmış. danadan olsa olsa kontrfile olur.......

Bekar arkadaşlar, mimar beyi beğendiniz demi..kaydirigubbakcemile3

Yakışıklı adam tabi...:1rolleyes:

Evliymiş.Düzgün ve ölçülü birine benziyor ama bakalım o neler yapıcak..:lepi:

Tüh hayallerimi yıktın..:çok üzgünüm:
evlimiymiş....:1shok:
ben kaç gündür onu evimin erkegi çocuklarımın babası diye seyrediyorum :çok üzgünüm:
şimdi izliyorum yine masanın başında naniknanik
bende hayallere dalıyorum o masa bizim yemek masamızmış ben ona yemek hazırlamışım.....
oda çok begenmiş yemeklerimi bana sıkıca sarılıp öpüyor sert adaleli kollarıyla bende kızıyorum masuscuktan dur çocuklar uyanacak yapma diye ...
2çocugumuz varmış....
babalarına benziyormuş....
offf offff falan filan işde...
BU ARADA MİMAR OLAN HANGİSİ NANNNN.....:icecream:

şu reyhanı elime verseler sabahtan başlayıp akşama kdr dövebilirim...bu kadar cahil avukatı ilk defa gördüm..bunu avukat yapaa söyleyecek br iki sözüm var..bu nasıl avukat yaaa

bu hafta bayanların ikiside dişli çıkdı.reyhan ne acayip ne zevksiz hatun yaww kendi gününde giydiği kıyafet eleverdi kendini çoookk konuşuyo ve çok seri mesleğiden olsa gerek.hamiyet hn da yaşım da yaşım diyip duruyo ama yaşına uygun bir davranış bile sergilemedi şimdiye kadar ençok hamiyete gıcıgım.serdar da bi acayip sanki psikolojik sorunları var gibi. rahşanda pek sessiz varmı yokmu belli degil.gelelimmm mimaraa ahhh ahhh..o ne sempatiklik kesinlikle favorim o isterse yemek degil bulamaç yapsın onun elinden yenir yawww..

benim favarim murat
rahsan da olabılır yanı son ıkı yarısmacıya bagladım ümidi
ayrıca serdardı sanırım ın eski eşine laf göndermeleri co salakcaydı
kuyruk acın var belli murat ya fazla debelenmedelikafadulden

en süperi murat
hatta her anlamda
hatta bugüne kadar yarışan tüm yarışmacılar içerisinde
ayrıca yemek öncesi içki kültüründen öyle bir bahsedişi vardi ki kendimden geçtim ben şahsen..
kültürlü adamları hep sevmişimdir vesselam:lepi:
allah ailesine ve yuvasına bağışlasın tabi..
hamiyet hanım kadar cahili acep nerde ola ki diye düşünüyorum ben..terbiyesiz yanlızca..

avukat reyhana gelince şuan 42 yaşında sanırım,çok ufaktı çocukları gördüyseniz,ayrıca maddi anlamda da çöküntüde. aslında söyledikleri mantıklı ama ifade etme gücünde sorun var...bence psikolojik sancıları olabilir ama iyi bir hanım bence..yani enazından kötü niyetli değil..saftirik bişey..
diğerleride idare eder..

Serdar (bey) hamiyet (hanım) in menüsünü değerlendirirken, bunu benim yemek yapmayı hiç bilmeyen eski eşim bile yapardı dedi

e kendi kalitesini ortaya koymuş oldu. Kesinlikle kaypak özgüven fukarası bir erkek örneği. ..sengözlerimebaksanab

Reyhan hanıma daha ne diyeyim...:1closedeyes:

Hamiyet hanım da -tatlicadiarzu-

Rahşan sessiz sessiz ilerlemekte...

Gelgelelim Murata oda çok tatmin edici bir masa hazırlayamıycak bence zaten ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bunlara kaydirigubbakcemile

Öyle böyle derken Serdar birinci olucak gibi geliyo onun çok paraya ihtiyacı var bence...

yorum yapma isteği bile bırakmadılar yani reyhanmı rahşanmı artık neyse hele o neya öyle herhafta buluyolar birtane çirkef nekadar seviyesizleştiler yemekte programın kalitesine yakışmadı okonuşmalar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…