Yemekteyiz - Show Tv

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Rüyalarında sana sert adaleli kollarıyla sarılan şahıs canikom..delikafadulden

kim kaç puan almış diye bakıp kapatıyorum..gecenin bi körüne kadar yayınlıyorlar artık..eskiden ne güzeldi..2 saat içinde herşey olup bitiyordu...

İyi akşamlarşyarınki bölümden parçalar gösterdiler.Muratın yemeklerini eleştiriyorlardı,birde masadaki toz ve tüyden bahsediyorlardı.Hamiyet Rahşan ın tırnaklarına takmış kafayı:mymeka:Eğer Rahşan iyi sofra hazırlamazsa Serdar kazanacak bence...
Bu akşamki tartışma çok seviyesizdi.Hele Aç kaldım diyen Reyhan a evine gidince yersin diyen Hamiyet iyice saçmaladı.Birde Reyhana konuşurken ağzından beyaz şeyler çıkıyor kapat ağzını demez mi? delikafadulden

arkadaşlar takip ediyorsunuz ben pek izlemiyorum ama ismini bilmediğim bayan reyhan mı ne incir tatlısı ve mantar mantısı nı nasıl yaptığını izlediyseniz anlatırmısınız acaba

ay bu yarisma gittikce seviyesizlesmeye basladi ya yemek programi olmakdan cikip agiz dalasi mahalle kavgasina dönüyo resmen bukadar hakaretler olmazki ya begenseler bile begenmedim yok olmamis su söyle bu böyle yazik günah valla okadar emege herseyden önce nimet ya kimiside intikam icin begense bile ya begenmemezlikden geliyo yada tadina bile bakmiyo nerdeysse daha görüntüden olmamissss

42 değil 38 yaşında...Demek önce kariyer sonra evlilik dedi..Kişisel tercihtir....

Ben bu sayfada sessiz sessiz yorum okuyordum amaaa dün akşam izleyince dayanamadım Annemle izliyoruz annem canlı olsa arayacağım şu kadını diyor "Hamiyet" ALLAHIM ne enteresan bir kadın o öyle elbise giymiş teyzem ama oturmayı bilmiyor. deli oldum valla farkettiniz mi bilmiyorum. Murat bey bir yorum yaptı empoze edici bir tip diye gerçekten öyle baskın bir tipi var kimseyi konuşturmuyor ama iş konuşmakla olmuyor maalesef icraat lazım ama o da koca bir 0

Kabak çorbasını görünce midemiz kalktı zaten çorba demeye bin şahit
Milföye sarılı sosis o ne ya
Buğday pilavı sert dediler hemen cevap geldi "o öyle olmalı" naniknanik

Ben hep tr deki programi izliyorum hem bizim burda fransiz programini
Ve gerçekten bizim turkler çok asiriya kaçtilar yani
Bir programda bu kadar elestiri, bu kadar seviyesiz konusma olabilir mi ya ?
Herkes asçi kesiliyor, dudak bukmeler, burun kivirmalar, yok titizlik muamelesi
Halbuki toplasan 4unu bi adam çikmaz.
Birde çok biliyoruz diye çikmislar oraya
Ilk zamanlar hosuma gidiyordu ama simdi iyice saçmaladilar
Her gurbun arasinda bi çatlak, bi patlak, var.
Saygisizlik resmen ve bakiyorum da bi kaç haftadir 4 puan uzerine pek çikilmiyor.
Tabi burada ki arkadaslarima bizim turk programimiz daha eglenceli diye yalan atiyorum ama gerçekten utanç verici.
Hele birde mami grubu vardi
o kadinin ismi neydi yaa, kendine çok guvenen, hiç begenmedim, yok seviyeme gelemezler falanda firt
gorduk hepsini
bide su çatala dudak dokundurmadan yemeleri varya
alacaksin hepsini kafalarini tencerinin içine sokacaksin
tovbe tovbe yaa

bu arada rahsan niye nazar boncugu takmis allah askina ? kim ne eylesin onu ?
oburu de kasap kesildi aksam, yasli teyze de kudurmus gibiydi
avukatta çok acayip bir kadin...
amannnn birde su programi erken koysalar ne var birde çok uzun

Hamişin yemekleri tam bir fiyaskoydu, milföye sarılmış sosis berbattı, çorba desen tam bir facia.Kabağı bir çok insan kızartma dışında pek sevmez ki çorbasını hiç kimse duymamıştır zaten, kabak rendeleri suyun içinde yüzüyordu zaten. Kendi başkalarına gidince çatır çatır eleştirmeyi biliyor ama kendine gelince umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyin diyor.Kadına tilt oldum ama dinsizin hakkından imansız gelir, Reyhan gibi dişli bir rakip olması iyi oldu.

dün şaka gibiydi yaa hamiyet tosladııı..
ne masası masaydı ne yemekleri yemekti ne ev sahipliği ev sahipliydii..
kabak çorbası zatenn görünüşünden bile midem kalkti..
favayı hiç duymadım bilmiyorum..
hele hele milfoylu sosisler neydii..
gecen akşam serdarın tatlısına çocuk tatlısı dedi eee senın milfoyler neydii...
tatlısının içindednde bi ben çıkmadım bide yalancı hepsine mercekle baktım diyoo hepsi karıştırdı hiç ayıklamadan bakmadan içine koyduu..
muratada bayılmıyo değilimm saçını kesse tam süper olucakdelikafadulden

Milföye sarılı sosis acil zamanlarda yapılan pratik ve kolay bir börektir zaten...Ben evde yaparım arasıra..hihoyyyt

reyhana gelincee çok konuşmasını pek yadırgamadım çünki yengem onun bin katııdelikafadulden
rahşanında yemekler hakkında yorum yapmamasını yemekler hakkında pek bi bilgisi olmadıgına bağlıyorumm..
hep susuyo biri bişey diyincee aa evet öyle diyoo..

Milföye sarılı sosis acil zamanlarda yapılan pratik ve kolay bir börektir zaten...Ben evde yaparım arasıra..hihoyyyt

yaa hadi milyofu kesmeden direk sosisi arasına koyup börek şeklinde yapsa belki bi şekilde kurtarırdı ama o ne yaaa...
hayır kendi dedii reyhanın ve serdarın menusu çok basit benim hergünki yaptıgım yemekler diyee senıde gördükk..

Haşlanıp püre haline getirilmiş kabakla yapılan kremalı kabak çorbası fena olmaz..

Neden kabak sadece kızartma dışında yenilip sevilmesin ki..Yanlış düşlünüyorsunuz..Kabağın kızartması dışında bir çeşidinden haberiniz olmayabilir belki ama çok güzel ve lezzetli kabak yemekleri vardır....İyi bir ahçının elinden çıkmışsa...yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
kabak çorbası yapmış. suya kabağı rendelemiş... rendelenmiş, kabaklı su.... içine bir kaç kaşık yoğurt. oda kesilmiş. aralarda dolanıyor... resmen bulaşık suyu. Allah günah yazmasın... ama öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…