Tüh hayallerimi yıktın..:çok üzgünüm:
evlimiymiş....:1shok:
ben kaç gündür onu evimin erkegi çocuklarımın babası diye seyrediyorum :çok üzgünüm:
şimdi izliyorum yine masanın başında naniknanik
bende hayallere dalıyorum o masa bizim yemek masamızmış ben ona yemek hazırlamışım.....
oda çok begenmiş yemeklerimi bana sıkıca sarılıp öpüyor sert adaleli kollarıyla bende kızıyorum masuscuktan dur çocuklar uyanacak yapma diye ...
2çocugumuz varmış....
babalarına benziyormuş....
offf offff falan filan işde...
BU ARADA MİMAR OLAN HANGİSİ NANNNN.....:icecream:
bugunkü bayan kaçpuan aldı çok merakketimde....
canım 16 puan:icecream:
en süperi murat
hatta her anlamda
hatta bugüne kadar yarışan tüm yarışmacılar içerisinde
ayrıca yemek öncesi içki kültüründen öyle bir bahsedişi vardi ki kendimden geçtim ben şahsen..
kültürlü adamları hep sevmişimdir vesselam:lepi:
allah ailesine ve yuvasına bağışlasın tabi..
hamiyet hanım kadar cahili acep nerde ola ki diye düşünüyorum ben..terbiyesiz yanlızca..
avukat reyhana gelince şuan 42 yaşında sanırım,çok ufaktı çocukları gördüyseniz,ayrıca maddi anlamda da çöküntüde. aslında söyledikleri mantıklı ama ifade etme gücünde sorun var...bence psikolojik sancıları olabilir ama iyi bir hanım bence..yani enazından kötü niyetli değil..saftirik bişey..
diğerleride idare eder..
Ben bu sayfada sessiz sessiz yorum okuyordum amaaa dün akşam izleyince dayanamadım Annemle izliyoruz annem canlı olsa arayacağım şu kadını diyor "Hamiyet" ALLAHIM ne enteresan bir kadın o öyle elbise giymiş teyzem ama oturmayı bilmiyor. deli oldum valla farkettiniz mi bilmiyorum. Murat bey bir yorum yaptı empoze edici bir tip diye gerçekten öyle baskın bir tipi var kimseyi konuşturmuyor ama iş konuşmakla olmuyor maalesef icraat lazım ama o da koca bir 0
Kabak çorbasını görünce midemiz kalktı zaten çorba demeye bin şahit
Milföye sarılı sosis o ne ya
Buğday pilavı sert dediler hemen cevap geldi "o öyle olmalı" naniknanik
Milföye sarılı sosis acil zamanlarda yapılan pratik ve kolay bir börektir zaten...Ben evde yaparım arasıra..hihoyyyt
Hamişin yemekleri tam bir fiyaskoydu, milföye sarılmış sosis berbattı, çorba desen tam bir facia.Kabağı bir çok insan kızartma dışında pek sevmez ki çorbasını hiç kimse duymamıştır zaten, kabak rendeleri suyun içinde yüzüyordu zaten. Kendi başkalarına gidince çatır çatır eleştirmeyi biliyor ama kendine gelince umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyin diyor.Kadına tilt oldum ama dinsizin hakkından imansız gelir, Reyhan gibi dişli bir rakip olması iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?