hamiyetin reyhana agzını kapat beyaz seyler cıkıyo demesi hosuma gıttı ne yalan soyluyumkaydirigubbakcemile3
reyhanı pek sevmesemdee hamiyetin yaptıgı hareket çok yanlıştıı sonuçta tüm türkiye izliyo çok yanlıştıı..
42 değil 38 yaşında...Demek önce kariyer sonra evlilik dedi..Kişisel tercihtir....
siz, reyhan hanımdan kariyer yapan bir kadın izlenimi mi aldınız siz..
çok şaşırdım
ben kişisel sorunlara bağlamıştım halbuki
ama yinede çok temiz kalpli birazda patavatsız hanım
canım kendi sofrası cok harikaydıda reyhan hanımın bizmi görmedik
agzını sonunda kadar aca aca bagırdı resmen eleştirmenin de adabı var ınsan dıkkat eder biraz
benim düşüncem tabi saygı duyuyorrum sana delikafadulden
hayır hayıır ben reyhanın masası hakkında bişey demedim ama yok ağzından bişeyler çıkıyo demesini yanlış buldumm hamiyetin..
ağzını kapat yada mendil tut beyaz beyaz şeyler çıkıyo dedi ben onun yanlış oldugunu söyledimm..
Kabagin sadece kizartmasi guzel degil, çesitli yemekleri var çok guzel oluyor, hatta kabagin pure haline getirilmis ve tavukla beraber servis edildigi zaman harika bir lezzet verir.
Ama dun ki çorba (Allah gunah yazmasin) çok igrenç gorunuyordu...resmen su.
keske koyulastirsaydi biraz ne bilim hiç yemedim ama...
hiç guzel degildi iste...Birde elestirileri duyunca aman Allahim Reyhani pataklayacakti sandim
Ya bu programda en çok igrendigim kisi adana programinda ki o 19 yasindaki suslu pakize...ismini hatirlamiyorum simdi...
bakalim bu aksam ne olacak
Haşlanıp püre haline getirilmiş kabakla yapılan kremalı kabak çorbası fena olmaz..
Neden kabak sadece kızartma dışında yenilip sevilmesin ki..Yanlış düşlünüyorsunuz..Kabağın kızartması dışında bir çeşidinden haberiniz olmayabilir belki ama çok güzel ve lezzetli kabak yemekleri vardır....İyi bir ahçının elinden çıkmışsa...yerimseniben
Farklı bir gezegenden gelmedim kabağın kızartması dışındaki yemekleri elbette biliyorum ama bizim insanımızın %60-70 i pek hoşlanmıyor kabaktan. Bende çorbanın berbat göründüğünü söylemeye çalıştım, yani kabak riskli bir yemekdir ve zaten oradaki 4 kişide hoşlanmadı.Siz çok seviyosunuz galiba kabağı.yerimseniben
ay muratın kafasındaki yeşil yazma ne öle..aman ne cici olmuş:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?