Yemekteyiz - Show Tv

ben kabagı severim kızartması olsunn yemegi olsun dolması olsunn..
ama çorbasını ne yedim nede duydum belki oda güzel olabilirr ama hamiyetin yaptıgı gibiyse hayatta yememmm

hamiyetin reyhana agzını kapat beyaz seyler cıkıyo demesi hosuma gıttı ne yalan soyluyumkaydirigubbakcemile3

reyhanı pek sevmesemdee hamiyetin yaptıgı hareket çok yanlıştıı sonuçta tüm türkiye izliyo çok yanlıştıı..

canım kendi sofrası cok harikaydıda reyhan hanımın bizmi görmedik
agzını sonunda kadar aca aca bagırdı resmen eleştirmenin de adabı var ınsan dıkkat eder biraz
benim düşüncem tabi saygı duyuyorrum sana delikafadulden

42 değil 38 yaşında...Demek önce kariyer sonra evlilik dedi..Kişisel tercihtir....

siz, reyhan hanımdan kariyer yapan bir kadın izlenimi mi aldınız siz..
çok şaşırdım
ben kişisel sorunlara bağlamıştım halbuki
ama yinede çok temiz kalpli birazda patavatsız hanım

siz, reyhan hanımdan kariyer yapan bir kadın izlenimi mi aldınız siz..
çok şaşırdım
ben kişisel sorunlara bağlamıştım halbuki
ama yinede çok temiz kalpli birazda patavatsız hanım

Ben Reyhan hanımdan hoşlandığımı söylemedim,onu da savunmadım.42 yaşında ama çocukları çok küçük yazmışsınız ya ona istinaden söyledim...38 yaşında olduğu yazıyordu tv de alt yazıda..Değilse hiç hoşlanmadım Reyhan hanımdan zaten..Kişisel sorunlu olduğu apaçık zaten..a.s

hayır hayıır ben reyhanın masası hakkında bişey demedim ama yok ağzından bişeyler çıkıyo demesini yanlış buldumm hamiyetin..
ağzını kapat yada mendil tut beyaz beyaz şeyler çıkıyo dedi ben onun yanlış oldugunu söyledimm..

sosisli milföy tam bir faciaydı görüntü itibariyle :roflol::roflol: favayı bizde yaparız ama bol zeytinyağlı ve limonlu olursa lezzetli olur.akşam kavga çıkacak sandım.hem de çok güldüm.allahım yarabbim bu insanları özellikle mi bir araya getiriyorlar acaba bizi delirtmek için.bu akşam mimar beyin yapacağı yemekleri pek anlayacaklarını sanmam.borsc corbası sanırım rusya taraflarına ait.başka ne yemek yapacak duymadım ama aval aval bakacakları kesin.çok eğlenceli bir bölüm daha geliyor galiba.:roflol::roflol:

Kabagin sadece kizartmasi guzel degil, çesitli yemekleri var çok guzel oluyor, hatta kabagin pure haline getirilmis ve tavukla beraber servis edildigi zaman harika bir lezzet verir.
Ama dun ki çorba (Allah gunah yazmasin) çok igrenç gorunuyordu...resmen su.
keske koyulastirsaydi biraz ne bilim hiç yemedim ama...

hiç guzel degildi iste...Birde elestirileri duyunca aman Allahim Reyhani pataklayacakti sandim

Ya bu programda en çok igrendigim kisi adana programinda ki o 19 yasindaki suslu pakize...ismini hatirlamiyorum simdi...

bakalim bu aksam ne olacak

anladım tatlımkaydirigubbakcemile5

adanalı SELBİ ..gerçekten iğrençti..

program formattan çoktı kavga arası yemekteyiz oldu artık
eleştirisiz olmaz ama bukadarda seviyesiz eleştiride olmaz hele dünakşam hamiyet hanım reyhan hanıma konuşurken dikkat et ağzında beyaz birşeyler çıkıyo demesi kamera karşısında hiç hoş bulmadım
ayrıca reyhan hanımda öyle one konuşmalar hiçbirşeyi beğenmiyo ukala ve kendini begenmiş çok konuşuyo ama boş konuşuyo hiç begenmedim buakşamki yarışmacı kazanır umarım

Farklı bir gezegenden gelmedim kabağın kızartması dışındaki yemekleri elbette biliyorum ama bizim insanımızın %60-70 i pek hoşlanmıyor kabaktan. Bende çorbanın berbat göründüğünü söylemeye çalıştım, yani kabak riskli bir yemekdir ve zaten oradaki 4 kişide hoşlanmadı.Siz çok seviyosunuz galiba kabağı.yerimseniben

katılıorum..
kadın yapmış neydi öle ıyy bulaşık suyuna benziodukafamçokkarıştı
bende içmezdim hayatta:1no2:

Ya yemekleri bosverelim de...cunku herkesin zaten yemegi yenmez, herkesde asçi degil zaten, bu bi yarisma, guzel olur kotu olur, puan verilir kim hakediyorsa da alir
ama maalesef oyle olmuyor...
ya gerçekten çok seviyesiz konusmalar var, ve çok asagilici yorumlar var...
dun hamiyet hanimin kalkip da sinir haliyle sirf reyhan hanimi bozmak için, dikkat edin, konustugunuz zaman agzinizdan beyaz seyler çikiyor demesi nekadar ayip...resmen sok oldum.
ve reyhan hanimda çok bilmis
diger kiz da nerde oldugunu bilmiyormus gibi saf saf durusu bile çok delirtiriyor beni
bakalim bu aksam ne olacak
merak ediyorum...hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…