bana kimse cvp vermedi kızlar şu mantar mantısı ile incir tatlısı nasıl yapıldı anlatsanız
katılıyorum acayip tatlı:asigim:muratta pek yakışıklıymış. Allah sahibine bağışlasın
hamiyet hanımın dün reyhana ,beyaz beyaz tükürük birikio ağız kenarınızda demesini çok ayıpladım ..aşşağalık bi durum ya o kdr insanın önunde .. :1no2:
ince dudakli ciyan bunak millete konus konus kendi evinde elestiriye katlanama
Hamiyet hanım gözlüklerini çıkarınca ARNOLD ŞIVARZENEGERE benzemiyormu Allah aşkına...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arnoldın dişi versiyonu valla...:1ninca:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
Hamiyet hanım gözlüklerini çıkarınca ARNOLD ŞIVARZENEGERE benzemiyormu Allah aşkına...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arnoldın dişi versiyonu valla...:1ninca:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
zavalli gelin bu gelini kirbacliyordur kesin ,hatta evinin bir odasini gaz odasi yapmistir milleti kitliyip gazla olduruyordur
cuce terminator
Farklı bir gezegenden gelmedim kabağın kızartması dışındaki yemekleri elbette biliyorum ama bizim insanımızın %60-70 i pek hoşlanmıyor kabaktan. Bende çorbanın berbat göründüğünü söylemeye çalıştım, yani kabak riskli bir yemekdir ve zaten oradaki 4 kişide hoşlanmadı.Siz çok seviyosunuz galiba kabağı.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?