Yemekteyiz - Show Tv

bana kimse cvp vermedi kızlar şu mantar mantısı ile incir tatlısı nasıl yapıldı anlatsanız

bana kimse cvp vermedi kızlar şu mantar mantısı ile incir tatlısı nasıl yapıldı anlatsanız

mantar mantısı:
galeta unu + 2 yumurtayı çırp.istediğin baharatı ekle..yıkadığın tüm mantarları bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızart ve yoğurtla..

inccir tatlısı biraz geleneksel bir tatlı ve yöre yöre değişiyor. ama bizde içine bademde,fındıkta,cevizde konur..şekerleyerek fırında kavurup kaymakla servis edilir.a.s.

muratt çok tatlıydı ya hele o başındaki yeşil yazma ileee çok sevimli olduu....karısını çok merak ettim aacaba nsl bşy:):):):)

allahım yaa...reyhan'ın evindeki mikrofonlu eğlenceyi gösterdiler ya bir ara. ben orada yine koptum yaa:roflol:...taverna gibiydi.....dımtıs dımtıs aa...hamiyet hanımlarda tavernamıza teşrif etmişler...buyursunlar efendim...dımtıs...dımtıs...sırnaşık şey

hamiyet hanımın dün reyhana ,beyaz beyaz tükürük birikio ağız kenarınızda demesini çok ayıpladım ..aşşağalık bi durum ya o kdr insanın önunde .. :1no2:

hamiyet hanımın dün reyhana ,beyaz beyaz tükürük birikio ağız kenarınızda demesini çok ayıpladım ..aşşağalık bi durum ya o kdr insanın önunde .. :1no2:

aynen canım bende duydumda gözlerim açıldı kocaman oldu:1shok:
bazen tv de olduklarını unutuolar mı yoksa seviyeleri mi bu kadar bilmiorum ama çok itici oldular dün akşam..

Amma aşmış bunlar kendini ya...
Beğenmedim beğenmedim, ağızlarından başka bir laf çıkmıyor.
Bu program ilerledikçe, sırasını geçiren az oy vermek için ne kadar çok bahane üretiyorl.
Bende hiç beğenmedim...
:dilcikar:

antipatik sey kadini tum Turkiye nin onunde rezil etti o kus beyniyle agzindaki tukuruk diye hos degil yasini almis insanlar daha hosgorulu olmali umarim bu kadinin bir gelini yoktur basina bakmadim Hamiyet evli miy di

evet gelini var ,dün izlerken bende düşünmüştüm allah gelinine yardımcı olsun diye

Hamiyet hanım gözlüklerini çıkarınca ARNOLD ŞIVARZENEGERE benzemiyormu Allah aşkına...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arnoldın dişi versiyonu valla...:1ninca:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

zavalli gelin bu gelini kirbacliyordur kesin ,hatta evinin bir odasini gaz odasi yapmistir milleti kitliyip gazla olduruyordur

zavalli gelin bu gelini kirbacliyordur kesin ,hatta evinin bir odasini gaz odasi yapmistir milleti kitliyip gazla olduruyordur

:roflol:
Öldüm gülmekten...

Çorbadan hoşlanılmadı,Kabaktan değil...

Çoğu insan kızartması dışında kabaktan hoşlanmaz dediğiniz için başka kabak yemekleri hakkında fazla fikriniz olmadığı izlenimi doğdu..

Bizim insanımız derken kendi çevrenizdekileri kastediyor olmalısınız kanımca...Konya da ne tür kabak yemekleri yapılır da insanların çoğunluğu sevmez,bu konuda hiç bilgim yok tabi....delikafadulden

Bizim insanımızın da % 70-80 i kabak yemeklerinden çok hoşlanır....

Evet severim..Kabak dolmasınını da çok güzel yaparım...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…