Yemekteyiz - Show Tv

Muratın kafasındaki yeşil yazma çok komik..Gülme krizi geldi bana...:roflol:

Eşim, kk deki kızlarla aşık olduğunuz Murata bakın,tam bir skandal deyip dalga geçiyor benimle..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy bu cuce terminatoru,yaprak dokumunun tacsiz kralicesi Cevriye hanimi,dilber halayi,Fatih uregi,Adana guzeli Selbiyi,Sevda Demireli bir eve kapati BBG evi yapsalar vallahi gozumu kirpmadan izlerim 24saat

murat'ın masa düzeni süper. yemekleri harika görünüyor. tadlarınada bahane bulamıyorlar. umarım hakkını yemezler çocuğun....

evet canım sana katılıyorum

murat harika iş çıkardı süprizzzzzama o hamiyet delirtiyor beni.askısı düştü sütyen askısı çıktı ortaya çok komikti farkedincede kızardı :jeyyar:iyi oldu ona milletide etkilemeye çalışıyor hayret bişey yaa...iyi dayanıyorlar ona o sofrada

hamiyetle reyhan gacılarını aladdinin sihirli lambasına çıkmamak üzere sokasım geliyo.
ben ömrü hayatımda böyle itici tipler görmedim.
erkek olsam süpürgeyle,kürekle beraber olurum ama bunlarla asla...

sana tamamen katılıyorum arkadaşım...sinir oldum bunlara yaa..

Allah insani aclikla terbiye etmesin giysi almadan ayakkabi almadan idare edersin bulur bulusturursun ama yemeden idare edemezsin o sofrada laf ettikleri yemekleri o gece kursagina sokmadan acliktan olen nice cocuk var insan var nimete saygin yoksa Yaradan a saygin olsun damak tadini ogrenmiste yapilana laf ediyorlar utanmazlik,terbiyesizlik,cahillik,ucuzluk ne ararsan var bu insanlarda dilerim bu burun kivirdiklari nimetleri bir gun arar duruma dusmezler

bir de Hamiyet hanım önüne gelene canım diyor dün kasaba söyledi adam nasıl şaşırdı, market çalışanına hiç hoş değil, bende de ağız alışkanlığı var ama önüme gelen erkeğe de canım demiyorumdelikafadulden
dün Hamiyet hanım marketteyken yaaaa ben şarkı söyleyerek alışveriş yapacaktım diyor o karişiklığın arasında yalan yanlış birşeyler mırıldanmaya çalıştı, maksadı rahat havası vermek ama çok komik oldukaydirigubbakcemile3

allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin

biri beni durdursun su Hamiyet o ince dudaklarini buke buke konusuyor ya elimin tersiyle vurmak istiyorum agzina agzina

bugünkü adam kaç puan aldı kızlar..puan dışında seyretmiyorum valla..artık suyunu çıkardılar bence...arada bi deişik yemek tarifi almak için güzel bi program ama gerisi boş...........

Nurayyy duuuuuuuuuuuuur elini kana bulama o kadın için değmez kardeşimdelikafadulden

yok yok ben bunun agzina vurunca psikolojik olarak rahat edicem babamin bir yengesi vardi ay ayni bu Hamiyet kadini gorunce bir an o sandim yengede bize gelince bende bu siddet egilimi artardi bak Hamiyettede oldu aynisi uyuz cadi :mymeka:

yok yok ben bunun agzina vurunca psikolojik olarak rahat edicem babamin bir yengesi vardi ay ayni bu Hamiyet kadini gorunce bir an o sandim yengede bize gelince bende bu siddet egilimi artardi bak Hamiyettede oldu aynisi uyuz cadi :mymeka:

canım benim Şeniz
benimde eşimin ialesinde böyle birkaç tip var.bende onları görünce senin gibi oluyorum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…