Yemekteyiz - Show Tv

allahim hamiyet hanim fesatindan catlicak valla ya muratin acigini bulmak icin reyhanla bile bi anda kanki oldu nerdeysse:jeyyar:

bu yarismanin bir terbiyesiz pacozu var oda Hamiyet birde sabalagi var Reyhan o kadar laf isitti sari sicandan masallah yaninda cancigerkuzu sarmasi olmus yazik ama diger yarismacilar ozellikle Murat seviyeyi terbiyeyi koruyor

bu yarismanin bir terbiyesiz pacozu var oda Hamiyet birde sabalagi var Reyhan o kadar laf isitti sari sicandan masallah yaninda cancigerkuzu sarmasi olmus yazik ama diger yarismacilar ozellikle Murat seviyeyi terbiyeyi koruyor

aynen valla katiliyorum canim
yarinki sus puz cimcimeyide cok merak ediyorum aman nazar degmesinnnnnnnlaelaelaelaelaecok korkuyo ya allah icin güzel kiz ama bukadarda olmaz yani:uhm:yok nazar deycek yok bilmem ne kendini gösteriyo demekkilülülülülülü

vallahi oyle nazar degecekmis Kontes, Bayir gulu, bende yarinki menuyu merak ediyorum bakalim neler yapicak bu Hamiyet bayir gulunu yarin dogduguna pisman etmezse ne olayim

yazik 19puanmi almis bizim burda hala yayinda hakki yenmis bence üzüldüm
ay o yasca büyük kadin artik ne söyliceni sasirdi valla ya agzindan cikani duymuyo bilmiyo yok bu yufkaya ne koysaniz ayni lezzeti verir ya sen sosize milföy hamurunu sararken nekadar emek cekdin sanki ya
valla helal olsun murata cok seviyeli cok sakin masallah
reyhan haniminda konusmalarina iyice sinir oldum o agiz tepistirmesine bastira bastira konusmasina allahim affetsin ama öyle hic samimi diil ya

ya bu Hamiyet iyice sopa istiyor kendi yaptigi yorumlar yetmedigi gibi birde biri elestirdimi onada atliyip hakarete basliyor pilavin rengi diye basliyor bir yarismaci Hamiyet devamini getiriyor yazik 19 puan uzuldum ya hakki yendi cocugun gerci Hamiyet alsa parayi kahrolurdum

kizlar bence bu yarismanin en basindan beri katilan yarismacilarin arasinda en duzeyli,en terbiyeli,zarif ve birinciligi hak edeni Murat insan bu kadar mi efendi ses tonuyla sakin olur

aynen katiliyorum nuraycigim sana valla yazik olmus murata ya tmm gerci yarinkini daha görmedik ama bukadar az puan yazik günah valla düpedüz hakksizlik
ay reyhanla diger yasca büyük bayan ikiside ayni karakter ya vallaaaaaaaaaaaaaa sinir oldum iyice

Her zaman Tv programlarında efendi ve hanım olan kişilerin kaybettiklerini devamlı olarak görmekteyiz.Bu gecede Murat ın az puan almasından bunun ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı.Eleştirileri kusurları hiç ters cevap vermeden davranış sergilemesini çok taktir ettim.Evet yarışma dolayısı ile her beğendiklerini aman çok güzel olmuş demelerini ben beklemiyorum ama illaki saçma sapan şeylere kusur bulunmasınıda kınıyorum.Her zaman yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.Murat da bu gece kusursuzluğu ile rakiplerinden puan alamadı.İzleyici olarak üzgünüm Murat((

yarışmayı uzata uzata bir hal oldular,sürekli reklaam girdi,puanlamayı seyredemedim uykum geldi,şimdi okudum aldığı puanı,yazık oldu ve bence gelmiş geçmiş yemekteyiz yarışmasının en efendi,en temiz,en terbiyeli yarışmacısı Murat 'tı,Hamiyet cadısı ve Reyhan pasaklısı fesatlıklarından harcadılar Murat'ı,Murat birinci olamayacak ama onlarda birinci olamayacak :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…