Yemekteyiz - Show Tv

Rahşan diyorki, ben lahanayı sevmem diyor, hamiyette diyorki sen yeme o zaman sevmediysen, yemek zorunda değilsin diyor, rahşanda kaşığını bırakıyor o öyle deyince. Ne kadar pasif bir kız böyle.

seyredemedim. araya dizi girince, böyle oluyor... kaçırıyorum işte. bugün özetini seyrederim, artık.diziyi neden, bundan sonra koymazlar ,anlamadım. zaten haberlerle bölüyorsunuz,bari saatlerce süren bir diziyi de koymayın ,araya....

kaç puan aldı Murat kızlar???
Eşim yemekteyizi izlemez, internetle meşgul olur...Ben izlediğim için de mecburen kulak misafiri oldu dün...O bile dedi bu çocuk fazla olmuş bu çapulcularaaa:roflol:

programı yeni keşfettim sevgilimle islios hamiyete çok sinir olduk.. rahşan biraz psiklojik açıdan garip ama sevdim ben komik kadın.. erkeklerin adını bilmiorum uzun saçlı olan çok yakışıklıydı sevgilim sinir oldu :)) ama kasıntı havalı buldum sonradan..kaptan olan adam içlerinde en efendi olandı onu desteklioruz :))

murat o yeşil yazmayı kazılarda iken takardım dedi şimdi de espirisine taktım falan.kendinle barışık insanlara bayılıyorum.bir çok erkek takmaz dı değil mi kızlarr????????

ara ara izleyebildim, murat'ın hazırladığı masayı, sunumu, seviyesini, karizmasını çok beğendim. bugüne kadarki en düzeyli yarışmacılardan biriydi, hamiyet hanım da kendi tabağını bıraktı milletin tabağını kesiyordu en son ya, ne kadar görgüsüz insanlar var.

artık bu yarışmadan o kadar sıkıldımki..
herkesin tarzı aynı..
yediklerinin nimet olduğunu unutarak yapılıyor yorumlar..tatlarını beğenselerde bir kusur bulmaları beni acayip sinirlendiriyor..
trabzonlulardan sonra açıkçası hiç çekilmiyor böyle gergin yarışmacılar..o yüzden de hiç izlemiyorum..

tamemen kendi düşüncelerim..

o vakitte diğer kanallarda bişey olmadığı için ben hep bakıyordum. bağımlı olmuştum nerdeyse .son iki haftadır bakmıyorum ev sahibi mutfağa gidince hemen başlıyolar kötülemeye insanda ister istemez geriliyor ..

Murat 19 mu aldı?ben sonunu görememiştim.yazık çok üzüldüm.efendiliği,kalitesi,tarzıyla bence en iyisi o.gerçekten çok üzüldüm.hiç kimsenin düşünmediğini düşündü.peynir tabağı hazırladı,zeytin ev yapımı salça sundu...yuh artık bu programda gercekten hakeden kazanmıyor.neyse bir arkadaşın dedği gibi Murat kk nın birincisi :hooray: dün dedim ya kızlar borsc çorbasına nasıl baktılar aval aval :1ninca: 1ninca 1ninca
:mymeka: tam tahmin ettiğim gibi oldu :roflol:

artık izlemiyorum eskisi gibi hep aynı tipler. aynı tarz gerçek dışı eleştiriler. hakatmeyenlerin kazanması. nimete söylenen birsürü kötü laflar. ister istemez sinirleniyorum artık izlemiyorum o yüzden. (karadeniz haftası hariç. o hafta daha iyiyidi)

hepsi kıskançlık krizlerinden murata düşük not vermediyse ne olayım ya.....
fark attı resmen
hem özünden kopmamamış, hem edindiği bilgisini kültürel olarak kendinde harmanlamış bu adam ya..çok hoş,çok kibardı...
ve gercekten fark attı herkese..

veeeeeeeee............... geldik son aksam bu aksam BAYIR GUZELIN in de sira pekte suslenmis kabus insan HAMIYETkötükedihüso bu gece kesin bu kizi hasat, eder o ince dudaklarini buzusture buzusture laflari sokar durur :mymeka:

veeeeeeeee............... geldik son aksam bu aksam BAYIR GUZELIN in de sira pekte suslenmis kabus insan HAMIYETkötükedihüso bu gece kesin bu kizi hasat, eder o ince dudaklarini buzusture buzusture laflari sokar durur :mymeka:

aynen öyle olcak canim kizi duman ediyolar -tatlicadiarzu- sende icimden gecenleri yaziyo duygularima tercüme oluyosun haa.s.

"10.000 YTL benim için büyük bir raakm değil, küçük bir rakamda değil...ufa k tefek bazı istekerlim var onları karşılayacağım bununla"......:1shok:Rahşan sus sus 10.000 Ytl ilr hani ufa k ihtiyaç bu....mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…