Yemekteyiz - Show Tv

kıbrıs ekibide şenlikli gibidelikafadulden
bi bayan elinde testereyle kabağı kesmeye çalışıodu:roflol:

kıbrıs ekibindeli şişko adam
bildigim kadarı ile kıbrısın yerel bı kanalında sunucu
okan bayulgenın programında tiye almıslardı adamı ordan hatırladımkaydirigubbakcemile3

kıbrıs ekibindeli şişko adam
bildigim kadarı ile kıbrısın yerel bı kanalında sunucu
okan bayulgenın programında tiye almıslardı adamı ordan hatırladımkaydirigubbakcemile3

aaa bende konuşmasını daha önce duymuştumm acaba nerden diyordum... çok dikkatlisiniz maşallahkaydirigubbakcemile5

haaa öylemi..demek o kadar önemsiz bir rakam ...O zaman yarısı kadar bir parayı bana yollasın Allah rızası için...5000 ytl cik..lafı olmaz herhalde..kaydirigubbakcemile3

ıyggggg
diyorum önce
bende tırnak uzatmasını seven bir insan olarak
ve eldivenle yemeğin tadının kaçacağını düşünen bir şahsiyet olarak
aaaaaaaaaaaaaaaassssla ve aslaaaaaaaaaaaa elimi süreceğim 'ayıklayıp,oyup,içini mıncıklayacağım' bir yemek yapmam ve yemem
geçen hatta canım mercimekli köfte çekti anneme yaptırdım tırnaklarım uzun diye
olurmu böyle şey ya
böööööööööööööööööööööööööööööööööö
ah murat ahhhhh
sana yazık ettiler
senin bakışını kavrayamadılar
1+1 evinde herkesten güzel hazırladığım yemeklerini,dingin gününün kısmetini bilemeyip seni kıskandılar
yumurtaya can veren rabbim seni sahibine bağışlasın be murattttt!!!!!!
oyyyhh dıkandım ha :lepi:
egeliler böyledir işte

söylemek istediğim öyle bir husu varki birde
mesela ege,akdeniz,marmara ve dalarda yaşayan insanlrın çoğunun kültürü rumlar ve göçmenlerle karışmış bütünleşmiştir artık. (yerli ve köylüklerinden olanları söylüyorum) mübadele de eksilmeler olsada onlarında vatanı burası..biz burayı seven insanlarız.hepimiz, kardeşçe bu toprakları güzel yapıyoruz zaten.
kıbrıs reklamlarını izlerken bol bol geldi aklıma
müzikler
danslar
yemekler
çok tatlıydılar
'te kale zeytınımı getır' dye bağırması bile ne tatlı...
ne güzel bir vatanımız var şükürler olsun...

rahşan hanımın kalın bağırsağını görücem biraz daha hareket ederse kaydirigubbakcemile3

yaa bu gözlüklü teyze ne kadar özgüvensizz....:mymeka:
eleştiriyor eleştiriyor sonra bir de tasdik bekliyor..
di mi? sizce de öyle değil mi?konuşsanıza siz de söylesenize bilmemneeee...
yaaa kadın deli ediyor beni ....:bbo:

yaa
ne kadar ayıp yaaa
tatlıya "kösele, bildiği ayakkabı köselesi" dedi kadın yaa..
bu kadar mı olunur..

neeeeeeeeeee politika mi Hamiyet basimiza bakan basbakan olsa aboovvvvvv bu bunagi islak odunla dovmeli sonra ayiltip birdaha dovmeli kendi evinde nasil savunuyordu yemekleri terbiyesiz bu kadin ay bu aksam son artik sukur bu gurupta bitiyor hadi hayirlisi

bence murat saçlarını hep toplamalı öyle çok hoş oluor

erkek fatma Hamiyet te sonuncu olduuu morss olduu oooh hopidik hopidik:dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…