Yemekteyiz - Show Tv

rahşanı tebrik ederim hamiyete güzel ders verdi aferin kıza ,kızla dalğa ğeçtiler üstüne üstlük birde inkar ediyor salakmı ne ,kocaman kadın hemde ikiyüzlü cadı.

Ya bu hamiyet ne gıcık kadın öyle ya:))
Resmen kızla alay ettiler bide gülüyoruz senin için daha iyi diyor..
Ağzının payını aldı oturdu yerine..
Birde öyle dengesizce kahkaha atan insanların psikolojisi bozuk olur...Bu kadının kahkahaları hiç normal değildi...

:roflol::roflol::roflol:hamiyet sonuncu olmuş hala Murat için diyor ki "sofrayı güzel kurmuş gözümüzü boyamak için, demekki öyle sofra kurmakla olmuyormuş onu gördük" ....
kadın çamurunu sıçratacak yer arıyor sürekli tövbe tövbeee..

Bu cinsten de kurtulduk bakalım bu haftanın cinsi kim olacakşakkıdı

akılın yaşta değil başta olduğunu şükür ğördük ,ne kadar ikiyüzlü kadındı öyle ya

kızlar izleyemedim inşallah pazartesi özetleri izleyeceğim

ya bu hamiyet nerden geldi yaa. acaip sinir bozucu bir insan. onun yüzünden bu hafta izlemedim. neyse haftaya kıbrıs var eğlenceli geçmişe benziyo, onu izleyecem inşallah.

hamiyet hanım yaşının insanı değilmiş demekki

yazık kızla nasıl daga gectiler oh ii yaptı :))rahşan

Göğüslerin başımı döndürdü cemrem be..ne zaman avatarını görsem gözüm takılıyor...kaydirigubbakcemile3

Hamiyet hanım hiç lafını sözünü bilmiyor,yazık...Hiç bir eğitimi,görgüsü olmayan insanlar gibi..Kendinden kaç yaş küçük kızı neden rencide etmeye çalışıyor anlamış değilim..neyse hakettiğini buldu,sonuncu oldu...:dilcikar:

uyus hamıyet çok sınır oldum karıyaa yaşına bakmadan nasıl konuyo salak rahşana laf edeıyo bıde benımyaşıma hurmet etsın dıye asıl kendısi yaşınıninsanı olsun azönceee
nese ben burayı yenı keşfettım arkdşlerrr aranıza gırebılırım demııı?????????*

buraya giriş 10 ytl canım,parayı görelim..öyle atıp tutmak yok sevgili yemekteyiz yarışmacıları hakkında hemen:jeyyar:

şaka tabi,hoşgeldin Şeniz

allahım sen beni hamiyet gibi insanlarla karşılaştırma.allah onun gelinine kızına sabır versin.kendi begenmedgni söylüyoo ama tabagı silip süpürüyo.ayrıca dger yarşmacılarıda kışkırtıyo begenmemeleri için.
merak ediyorum şimdi hamiyetin komşularının tavırları nasl olcak.insan utnr braz.yarşmann bide sonrası war ama dimi yani

ay bugece kizi hasat ettiler ya yazik valla
hamiyet hanim yasindan basindan utansin yok gülmek ayipmi diger 4günde niye katila katila gülmedin peki allahim deli etti insani hem gicik oldum hemde seyrettim sinirimden :)tmm bi yarisma ucundada az yada cok bir para ödülü var ama cok seviyesizlesiyo bazilari ya yazik günah valla resmen rezil oluyo katilanlar
hele en uyuz oldugum hamiyet hanimla o avukkatdi birbirlerini bir kasik suda bogmak isterken iki günde can ciger kuzu sarmasi oldular ya pess dedim artikkkkkkk
ama hamiyet hanimin sonuncu olupda o yüz ifadesi sessinin alcak ses tonuna düsmesi süperdi ya :) bu saaten sonra sonuc benim icin farketmiyo demesiiiiiii
ohhhhhhhhhhh kapak oldu kapakkkkkkkkk

Zaten sonuncu olurum ben demişti Hamiyet hanım(yarışma boyunca bildiği tek şey:roflol:) bence o yüzden diğer yarışmacıları da kışkırttı kahkaha atmalar iğnelemeler kızın burnundan getirdi bu geceyikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…