Yemekteyiz - Show Tv

haklısın canım biraz öyle olmuş akşam bende izleyemedim

hamiyet muratın böreğine laf ediyo basit diyo peki kendinin yaptığı sosislere ne demeli
nimete yazık etti resmenkaydirigubbakcemile

kızlar izleyemedim inşallah pazartesi özetleri izleyeceğim
tatlım internette ismini vermiyim de bazı siteler var, böyle dizilerin yarışmaların geçmiş olanlarını filan izliyebiliyorsun..oralardan da izleyebilirsin pazartesiyi beklemene gerek yok

serdar.bırıncı oldu.:hooray:
hamiyette sonunculukla mosmoroldu cnmkaydirigubbakcemile3

azramm, sonuncu oldu da kadın hala çemkiriyordu yanii...NE dil varmış maşallahh...
Kızlar ne diycem...Biz şimdi burda laf ediyoruz ama, ne kadar olumsuz yönleri olsa da kadının resmen gıybetini yapıyoruz gibi geldi, Allahından bulsun desek...Ne bilim kadında günah kalmadı çekiştire çekiştire:bbo:

Yok canım ne gıybeti eleştiiyoruz sadece yerimseniben. öyle demiyorlarmı eleştirmeyi hazmedemiyorsa niye girdiler bu yarışmaya kaydirigubbakcemile5

onu bende düşündüm bir ara ,acaba gıybet mi oluyor diye ,birine sordum ve açık birplatrofm oda girip okuyabilir gizli değil dedi ama bilmiyorum yinede...:sm_confused:

Ben kıbrıstaki yarışmacıları hiç beğenmedim...
Sadece yaşlı bi adam var o renk katabilir, diğerleri çok yapmacık geldi bana..
Yada sıkıldım artık........ saat 16,30 başlayıp 23,00 e kadar koyarlarsa olacağı bu...

arkidişler nimet hanım rahşana birşey söylüyordu o da çok sinirleniyordu..bir şeyler dedi ama anlamadım..kaçırdım..kim ne dedi acep

bende kıbrırlıları merak ediyorum yengemin abisi kıbrısta oturuyo bize gelmişlerdi ailesiyle konuşmaları baya farklıydı bize göre yemeklerinide çok merak ediyorum

ay hala aklim dünde ya
isimler pek aklimda kalmiyo
dünkü yarismaci yarisma boyunca cok sus pustu agzindan lafi cimbizle cekicekdin resmen ne bi dogru düzgün yorum yapiyo ne konusoy ne sohpete katiliyo ne bi gülme yada tebessüm
sanki jetonu kareli yada parasütlü hep sonradan giriyodu konuya
varsa yoksa güzelli nazar degmemesi
ama dün cok üzüldüm ona gercekden
birininci olan beyede kizdim dün varsa peynir ekmekde yiyim ne demek acsan acsindir cikisda git ye biyerlerde hayret bisey ya madem öyle o yasca büyük hanimdada ac kaldiniz onda neden istemedinizki nekadar ayip ve saygisizlik ya

terbiyesiz ya
hamiyet karıusı birde ne diyor öyle
'ben sonuncu olmuşum,kimin alıp almadığı beni ilgilendirmez'
görgüsüzlüğünde bu kadarı yaaaaaaaaaaa
allah senin gibileri başımızdan eksik etsin ki,bu ülke ilerlesin
birde politikayla uğraşmış
lan bir parça edep ahlak öğrende sonra millete yol yordam gösterrrr
deli oldum ya
ben puanlama kısımlarını izleyebildim ama o kadarı bile yetti
esski karısına laf söyleyen ayrıca, sofrayı bile kuramamış adama verdiler ya birinciliği ne deyim
ahhh murat ah....
ahhhh :lepi:

ya kızlar kıbrıs bölüm özetini gösteriyor ya bu ara tv..ordaki yaşlı adam varya gözlüklü sankii evlilik programına katılmıştıı öyle hatırlıyorum yada başka bşşye çıktıııı..hatırlayan varmı acaba bulamıyorumm ya çatlıycam şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…