ya kızlar kıbrıs bölüm özetini gösteriyor ya bu ara tv..ordaki yaşlı adam varya gözlüklü sankii evlilik programına katılmıştıı öyle hatırlıyorum yada başka bşşye çıktıııı..hatırlayan varmı acaba bulamıyorumm ya çatlıycam şimdi:)
yerimsenibenkıbrıs ekibindeli şişko adam
bildigim kadarı ile kıbrısın yerel bı kanalında sunucu
okan bayulgenın programında tiye almıslardı adamı ordan hatırladımkaydirigubbakcemile3
buraya giriş 10 ytl canım,parayı görelim..öyle atıp tutmak yok sevgili yemekteyiz yarışmacıları hakkında hemen:jeyyar:
şaka tabi,hoşgeldin Şeniz
Turk olmaktan utanan Turkleri sevmeyen ama Turkiye sirtindan gecinen bu Rum kirmasi milletin yemeklerinide kendilerinide izlememe karari aldim protesto ediyorum asil Rumluklariyla ovunen bu insanlardan Turk diye bahsedildigi icin ben utaniyorum ................................Kibristan sonra sira nerde kizlar bilen var mi?
ya kızlar kıbrıs bölüm özetini gösteriyor ya bu ara tv..ordaki yaşlı adam varya gözlüklü sankii evlilik programına katılmıştıı öyle hatırlıyorum yada başka bşşye çıktıııı..hatırlayan varmı acaba bulamıyorumm ya çatlıycam şimdi:)
ikrar iyi aklına gelmiş cnmm..kaydirigubbakcemile5vallaa dün gece aklıma takıldıı diyorum nerdeydi bu adamm.:)hatta bi kaç sabah programına katılmıştııı:)
etkin teekkürler cnm bnm:)
ben artık izlemiyorum kalıte baya düştü ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?