Yemekteyiz - Show Tv

kıbrıs ekibindeli şişko adam
bildigim kadarı ile kıbrısın yerel bı kanalında sunucu
okan bayulgenın programında tiye almıslardı adamı ordan hatırladımkaydirigubbakcemile3
yerimseniben

Allah'ım bütün kızları hamiyet gibi bir kaynanadan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ikrar iyi aklına gelmiş cnmm..kaydirigubbakcemile5vallaa dün gece aklıma takıldıı diyorum nerdeydi bu adamm.:)hatta bi kaç sabah programına katılmıştııı:)

etkin teekkürler cnm bnm:)

kıbrıs tv.sinde program yapıyormuş o adam.. türkçeleri ne kadar bozuk. şivenin bu kadar değişik olacağını bilmiyodum. eğlenceli bi bölüme benziyor....biraz öncede, benim annem bir melek dizisinde yermisin yemezmisin yarışması yaptılar. ama avrupa yakası kadar komik değildi.

buraya giriş 10 ytl canım,parayı görelim..öyle atıp tutmak yok sevgili yemekteyiz yarışmacıları hakkında hemen:jeyyar:

şaka tabi,hoşgeldin Şeniz

ben size bi öpücük versemm olmaımııııŞeniz....

ay git gide bozuyorlar şu yarışmayııı inşallahhh kıbrıslılar birass iyidir inşallahh bekleyıp görecez ama o karular ve uzun saçlı adam çok cins gibi geldı banaa...ayyy ne o öyle yaaa seviyesiz insanları izletiyorlar bizeeeee-tatlicadiarzu-

arzucum bu arada hoşbuldum canımmmm...biz izleyıcı oloaraktan bende fıkırlerımı atayımm dedımmmm:roflol:

sanırım yine bir istanbul yapıpo.sonra almanya kölnfisfisfis

tüm arkadaşlarımarica edıyorum
bu topikte sadece yarışmacı ve yemekler konuşulsun
topiğimz kapanmasın

ikrar iyi aklına gelmiş cnmm..kaydirigubbakcemile5vallaa dün gece aklıma takıldıı diyorum nerdeydi bu adamm.:)hatta bi kaç sabah programına katılmıştııı:)

etkin teekkürler cnm bnm:)

Kızlarr bu amcaa beyazınn proğramına çıkmıştıııı

Kıbrısdaa çokk ünlüü sunucuuuu

Proğramını sunarkenn kameranlara sataşıpp duruyorduu,bu görüntüyü youtube koymuşlarr beyazdaa o yüzdenn çağırmıştıı

bizimm sabahh proğramlarındaa çok çıktıı bu adamm

Paylaşım yaparken lütfen konunun içeriğine sadık kalınız ve konuyu alakasız yorumlarla başka başka boyutlara getirmeyiniz..

Başlık;''Yemekteyiz'' proğramı..Doğal olarak paylaşılan da yemekler ve proğramda ki kişiler olmalı..Konuyu siyasete yada başka anlamlara dayandırmak, konunun selameti için iyi olmayabilir..

Bu noktada daha dikkatli olmanızı diler,güzel paylaşımlar dileriz..

Kadınlar Kulübü

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sevgili uzman çok sağol
arkadaşlar gerçekten dikkat edelim severerk takip ettiğm topiğim kapanmasınnn:sm_cool:

Sevgili Uzman çok tesekkurler yaaa

Dun girdim ve kapali gorunce çok uzuldum evet burasi Yemekteyiz programi
Konuyu saplatmayalim, polikia siyasetçilik yapmayalim lutfen

Guzel paylasimlara devam

Oleyyy

ayyyyyyyyyyy topiğimiz açılmış
FÜTFEN ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLALIM BİR DAHA KAPANMASIN

yemekteyiz ilk baştalarda çok güzeldi...trabzon ekibi çok eglenceliydi bu ekip çok sıkıcı geldi bana

sonra sonra iyce suyunu çıkardılar hepten kurgu oldu ay bunlar mılletı ayakta uyutuyolarr....

ama yine ilgimi çeken yarışmacılar olursa izlerim sanırımda....ilk zmanki gibi deil ya benmi sıkıldım aceppp....

Adana , trabzon ve son olarak kıbrıs'tan sonra
İyice işi cıvıttılar
Trabzondakileride kıbrıs ekibinide hiç beğenmedim..
Eski tadı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…