Yemekteyiz - Show Tv

artık kurgulanmış gibi geliyor bana ya,o sarışın kıvırcık kadın yokmu hele...kıbrısın hiç tadı yok bence!!
trabzonu çok zevkle izlemiştim..

Saffet amca sıcak-soğuk, sert-yumuşak demeden maşallah her şeyi silip süpürüp sonunda 4 puan veriyor ya çok güldürüyor beni.
Şu patatesli Kıbrıs köftesi nasıl yapılıyor merak ettim ama ilginç bir şeye benziyor.

oh oh oh:dance::dance:
sonunda açılmış kilitler:enbuyukkk:

rica etmeme gerek yok sanırsam
burann sadece bı yemek topiği yemeklerın ve yarışmacılarının konuşulduğu unutulmaz
inşallah bundan sonrakötükedihüso:enbuyukkk:

bn zaten ılk kısmı sevıyorum yemeklerın yapılma kısmını:lepi:
ıkncı kısım işin show ve reyting kısmıkötükedihüso

kıbrıslılardan hiiiiç bışey anlamadım:uhm:
çok değışık hızlı konuşuyorlar normalde de bölemı konuşurlar
safffet amcama bayılıyorum herşeyi yiyocokacimcoook

kıbrıs ekibi trabzon ekibinin tırnağı bile olmaz özellikle şaduman hanım ve hasan beye bayılmıştım çok sıcak içten olan yapmacık olmayan çok doğal insanlardı ya..

aslında komık ınsanlar belkıde ben uzun zamandır orda yasıyorum ondan ılgımı cekıyor seyredıyorum ben 4 gunden berı tavuk dolmayı şeftalı kebabını yapan olurmu dıye baktım ama yapan olmadı sanırım oysa o yemeklerı yapsalardı emınım sızde cok beyenırdınız

bu akşamkı bayanın da menüsü bnce çok şık
vede uğraştırıcı
güllerin menüyü okudukça fesadını resmn dışa saldı bn hissetim

bu akşamki bayan titizlikten ve hijyenden bihaber bence.kasaba dediki tavuklarda kıl falan olmasın eve gidince yıkamıycam dedi.tavuk yıkanması gerekn bir gıda.

Valla ne yalan söyleyeyim Leydi Deborah beni çok hayal kırıklığına uğrattı.
Ben ondan böyle sular seller bir sofra bekliyordum milletin ağzını açık bırakacak, beceremedi.

Ayrıca fırında anasonlu bal kabağı nedir be.... Saffet amca bile yiyemedi ya :)) gari siz düşünün artık :roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kaç.puan.aldın.cnm

Benim faforim Saffet bey.:lepi:
Ne verseler yiyor, güzel diyor.cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
sefiyom saffet amcayı...
:asigim:

Saffet amcanın da elleri titriyor dikkat ettiyseniz,yemekleri yetiştirecek mi merak ediyorum delikafadulden

mırr mırr mırrrr...hiçç anlaşılmıyor dedikleri bunların yaaa...mirmirmirmir
Bi Güller güzel konuşuyo bi de ingiliz

kıbrıslıların mutfakları çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…