Yemekteyiz - Show Tv

keşke saffet bey kazansaydı ya
güller ne öyle müfettiş gibi,başkasının mutfağını teftiş ediyor..

vay be demek o kazandı.deborah baya iyiydi sanırım,kabagı kesişi filan..pek izlemiyorum artık ama.güllerin ocagın kenarına cıkıp oturması cok enteresandı

ay neyse ki bitti bu hafta.ne konuştuklarını anladım ne yemeklerini..saffet bey çok iyiydi yalnızca.bide o güller kazandı ya.final tamamen berbat oldu...

kizlar sizi bilmem ama ben hic bir zevk almadim bu haftakilerden ya ne bir tad ne bir tuz ne eksin entrika kavga gürültü hic bisey yokdu ya:roflol:

bende hiç zevk alamayanlardanım ayrıcada konuşmalarını anlamak için bütün dikkatimi onlara vermek zorunda kaldım,güler hiç haketmedi ne yaptıysa ayrıca ihtiyacoda yoktu keşke saffet amca kazansaydı

benim anlamadıgım ve kızdıgım türkiyeyi geziceklerdi bir hafta adana sonra istanbul sonra trabzon gene istanbul sonra kıbrıs genemi istanbul nasıl türkiye gezmek bu türkiye dedikleri istanbulmu sadece

offfffff neyseki bitti bu hafta bence çok sıkıcı geçti ...

bu haftaki yarışmacıları gösterdi ama bunlar çok itici tipler.. nerden buluyolarsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…