Yemekteyiz - Show Tv

zaten bu oylamada hata var millet resmen rezil olmak icin katiliyo ayrica eldiven kullanmiyosanda kullanmiyosun nasilsan öyle yap töbe yarappim sanki eldiven kullaninca dahami hijyenik yada lezziz oluyo anlamadim önemli olan isini temiz yapmak ya

evet yani bizim insanımızda kabahat sanki onunla foton olsa ne olur olmasa ne olur??

sorsaydın keşke bu masadaki halleri gerçek değil dimi diye? nerde okumuştum sözde yönetmen çekimi kesip olmadı herşeyi beğenmeyin maraz çıkarın falan diyomuş gaz veriyormuş bunlara ?

sorsaydın keşke bu masadaki halleri gerçek değil dimi diye? nerde okumuştum sözde yönetmen çekimi kesip olmadı herşeyi beğenmeyin maraz çıkarın falan diyomuş gaz veriyormuş bunlara ?

ciddi olamasin pess yani dogruysa eger abovvvvvvvvvvv tirledim hakaydirigubbakcemile3

ben alman kanalinda bakiyorum das perfekte dinner diye cok ama cok hosuma gidiyo ya cok seviyeliler ve bence hakkinida veriyolar begenen bir daha alabilirmiyim falan diyo bizimkiler ise isin circirini cikartiyolar yazik valla

öyle havalanınca istemedim yanına gitmek.
ama katılanlardan biri dayımın arkadaşıydı. öyle olsaydı söylerdi dayıma. bizimkilerin doğal halleridir o zaten:)))

digerlerini bilmem ama saduman garanti hep öyledir gibime geliyo offff offf kabusum oldu korkulu rüyam oldu nerdeysse ya töbe töbe
hadi cekimcimidir nedir abartin falan diyo bende sevmem türk sanat müzigini yani tarzim diil ama sen fasila nasil hakaret edersin ya cok ayip onuda onlar dememisdir herhalde her emege saygi göstermek lazim bence bu cok önemli

KIZLAR İLERLEYEN HAFTALARDA PARİS YOLCUSUYUZ
YAKINDA SUUDİ ARABİSTANADA GİDER BU PROGRAM DEMEDİ DEMEYİN:roflol:

yalnız yarın akşam serçenin evinde resimlere iyice bakın. mutasyondan önceki hali çok komik. küçük kıro imiş resmen ibrahim tatlısesin gençliğine benziyo :))

Son düzenleme:
yanlız yarın akşam serçenin evinde resimlere iyice bakın. mutasyondan önceki hali çok komik. küçük kıro imiş resmen ibrahim tatlısesin gençliğine benziyo :))

:roflol:ay gece gece beni cok güldürdün tatlim allahda seni güldürsün emmi:roflol:gözümden kacmis görmedim ha:roflol:madem insan neden eski fotosunuda asiyo ki alla alla yada böyleydim bu oldummu demek istiyo acaba:roflol:

hani güya kemençe tanıtılmıyo diye kendince protesto etti. ama yaptığı çok çok yanlıştı. çizdiği profil karadeniz kadınını yansıtmıyodu. daha ziyade kendini geliştirememiş bi insanı yansıttı bize. annem sinir krizi geçiriyodu rezil olduk türkiyeye diye:))
ama çok ihtiyacı varmış. çekime karar verenler evine gitmişler demişlerki burda çekim yapamayız sonra oda akrabasının evini ayarlamış diye duyduk.
çok dedikoducu gördüm kendimi:))))

yalnız yarın akşam serçenin evinde resimlere iyice bakın. mutasyondan önceki hali çok komik. küçük kıro imiş resmen ibrahim tatlısesin gençliğine benziyo :))

hahahaha hadi yaaa ben görmedim çok merak ettim şimdik yarın olsada baksakdelikafadulden

aaaaa hic yakisdiramadim tatlisim nasil olduda gözünden kacdi kizsengözlerimebaksanabhadi ben dikkatli bakmiyorum ve senin sayende görüyorum olmadi cicim olmadi:jeyyar:

hep gülelim canım böyle seçmeceler olduktan sonra :roflol:
ya aramızdan biri katılsa ne iyi olurdu gelir anlatır menüsünüde yemek bölümünden seçer yorum yapardık bizde

fransada türkler hiç sevilmezmiş ve sevilmeyecek kadar çok görgüsüz kaba saba insanlar çoğunluktaymış doğrumu

hakklisin ya böyle yarismacilar oldukdan sonra bizde bol bol güleriz :)

fransayi bilmem tatlisim
ama isvicredeki türkler cok cana yakinlar kessin beniim gibi:jeyyar:dermisim

evet görümcesinin diye okumuştum bende. zaten mutfağa çok yabancıydı 45 dk sütlacın üstünü kızartamadı :roflol:1. olmasının sebebide odur sanırım inşallah düzgün almıştır parasını

yaa bide fransadaki türklerle almanyadaki türklerin bi çekişmesi varmış, baykuş diye bi program vardı orda izlemiştim.
neden kutuplaşma olmuş çok üzüldüm. halbuki gurbetçilerin biribirlerine kenetlenmesi lazım

konuda gitgide sapıyo bu aradasırnaşık şey
.

biara okudugumda parasini elinden alindigi haberiydi sadumanin onun dogruluk payi varmi peki???

biara okudugumda parasini elinden alindigi haberiydi sadumanin onun dogruluk payi varmi peki???

nerde okudun biz öyle bişey duymadık aman tanrım bir dedikodudan daha haberim olmamış hakket performans yerlerde delikafadulden
kim almış elinden??
kız sen isviçreden buralara yetişion ben burdayım bişeden haberim yok uuuuu:sm_confused:

tatlisim bu sayfada okudum cokda eminim inan okuduguma ama takip etmedim dogrusu sonrada kaynamis ne yalan söyliim simdide sayfa sayfa takiip etmek istemedim
sadumanin derdi benimi gerdi töbe töbe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…