bu haftakiler tam sıyrıklar. ahunun evi olmadığını koca memeli hülya herşey dahil programında sölemişti.
hülya hatta birincilik erken'ın hakkıydı dedi seyredenler olmuştur. sanırım 1. ahu olacak. ahu revanileri avuçlaya avuçlaya koydu eldiven yoktu sonra bilerek eldivenle oturdu masaya. bu aşkamkini tam seyredemedim.
hülyanın oynamasına koptuk yalnız eşimle beraber :roflol:göbek atacak ama lömbür lömbür memeden göbek görünmüyoki. hatta eşim sordu bunun kaç çocuğu var niye bu kadar sarkmış dedi tövbe allahım :roflol:
evet yani bizim insanımızda kabahat sanki onunla foton olsa ne olur olmasa ne olur??
sorsaydın keşke bu masadaki halleri gerçek değil dimi diye? nerde okumuştum sözde yönetmen çekimi kesip olmadı herşeyi beğenmeyin maraz çıkarın falan diyomuş gaz veriyormuş bunlara ?
sorsaydın keşke bu masadaki halleri gerçek değil dimi diye? nerde okumuştum sözde yönetmen çekimi kesip olmadı herşeyi beğenmeyin maraz çıkarın falan diyomuş gaz veriyormuş bunlara ?
yanlız yarın akşam serçenin evinde resimlere iyice bakın. mutasyondan önceki hali çok komik. küçük kıro imiş resmen ibrahim tatlısesin gençliğine benziyo :))
digerlerini bilmem ama saduman garanti hep öyledir gibime geliyo offff offf kabusum oldu korkulu rüyam oldu nerdeysse ya töbe töbe
hadi cekimcimidir nedir abartin falan diyo bende sevmem türk sanat müzigini yani tarzim diil ama sen fasila nasil hakaret edersin ya cok ayip onuda onlar dememisdir herhalde her emege saygi göstermek lazim bence bu cok önemli
yalnız yarın akşam serçenin evinde resimlere iyice bakın. mutasyondan önceki hali çok komik. küçük kıro imiş resmen ibrahim tatlısesin gençliğine benziyo :))
hani güya kemençe tanıtılmıyo diye kendince protesto etti. ama yaptığı çok çok yanlıştı. çizdiği profil karadeniz kadınını yansıtmıyodu. daha ziyade kendini geliştirememiş bi insanı yansıttı bize. annem sinir krizi geçiriyodu rezil olduk türkiyeye diye:))
ama çok ihtiyacı varmış. çekime karar verenler evine gitmişler demişlerki burda çekim yapamayız sonra oda akrabasının evini ayarlamış diye duyduk.
hahahaha hadi yaaa ben görmedim çok merak ettim şimdik yarın olsada baksakdelikafadulden
:roflol:ay gece gece beni cok güldürdün tatlim allahda seni güldürsün emmi:roflol:gözümden kacmis görmedim ha:roflol:madem insan neden eski fotosunuda asiyo ki alla alla yada böyleydim bu oldummu demek istiyo acaba:roflol:
aaaaa hic yakisdiramadim tatlisim nasil olduda gözünden kacdi kizsengözlerimebaksanabhadi ben dikkatli bakmiyorum ve senin sayende görüyorum olmadi cicim olmadi:jeyyar:
hep gülelim canım böyle seçmeceler olduktan sonra :roflol:
ya aramızdan biri katılsa ne iyi olurdu gelir anlatır menüsünüde yemek bölümünden seçer yorum yapardık bizde
fransada türkler hiç sevilmezmiş ve sevilmeyecek kadar çok görgüsüz kaba saba insanlar çoğunluktaymış doğrumu
hani güya kemençe tanıtılmıyo diye kendince protesto etti. ama yaptığı çok çok yanlıştı. çizdiği profil karadeniz kadınını yansıtmıyodu. daha ziyade kendini geliştirememiş bi insanı yansıttı bize. annem sinir krizi geçiriyodu rezil olduk türkiyeye diye:))
ama çok ihtiyacı varmış. çekime karar verenler evine gitmişler demişlerki burda çekim yapamayız sonra oda akrabasının evini ayarlamış diye duyduk.
çok dedikoducu gördüm kendimi:))
evet performansım düşmüş :1ninca: düzelirim inşallahdelikafadulden
hep gülelim canım böyle seçmeceler olduktan sonra :roflol:
ya aramızdan biri katılsa ne iyi olurdu gelir anlatır menüsünüde yemek bölümünden seçer yorum yapardık bizde
fransada türkler hiç sevilmezmiş ve sevilmeyecek kadar çok görgüsüz kaba saba insanlar çoğunluktaymış doğrumu
evet görümcesinin diye okumuştum bende. zaten mutfağa çok yabancıydı 45 dk sütlacın üstünü kızartamadı :roflol:1. olmasının sebebide odur sanırım inşallah düzgün almıştır parasını
biara okudugumda parasini elinden alindigi haberiydi sadumanin onun dogruluk payi varmi peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?