Yemekteyiz - Show Tv

tatlisim bu sayfada okudum cokda eminim inan okuduguma ama takip etmedim dogrusu sonrada kaynamis ne yalan söyliim simdide sayfa sayfa takiip etmek istemedim
sadumanin derdi benimi gerdi töbe töbe :)

he yaaaa doğru amaaan gecenin bu saatinde onu konuşuyoz eminim o horul horul uyuyodur.mirmirmirmir

ciddimisin canim ay insallah ya cok sevinirim vallahi
estetikli mestetikli ama kibar feyzo ya cok cana yakin cok sempatik herseyi dozunda yapiyo kadinlara tas cikartir bence

ciddimisin canim ay insallah ya cok sevinirim vallahi
estetikli mestetikli ama kibar feyzo ya cok cana yakin cok sempatik herseyi dozunda yapiyo kadinlara tas cikartir bence

inşallah bende çok isterim. o düşük donlu burak a kıl oldum zaten kuşumuzu aşağılamaya kalktı burasıda chat e döndü :roflol:

evvet ya hadi biz isin girgirindayiz ama cok agir konusmaya kalkdi yafrum dotschlanda karsi boyundan büyük laflar etdi herseyden önce saygi

geçen gün herşey dahilde canlı yayına çıktıklarında ağızlarından bişey kaçırdılar.aslında erkanın birinci olması gerekiyodu dediler.sanırım erkan birinci olmadıı:uhm:

tmm isde gece gece hevesim kuragimda kaldi kus el mort oldu cikdi :)
yemeklerinin tadini bilmem cokda cikisiyo gibi sanki millete kusumuz ama durusu tarzi sunusu bi harika ya

ooo internette google görsellerine erkan serçe yazdım telefon numarası bile çıktı yabancı bi sitede.

bende izleyemedim.kocacım çok gıcık oldu bunlara izlettirmiyo.kumandaya el koyduklava:klava:

kızlar bir ara erkan yemek yaparken birkaç fotoğraf gösterdiler. sanarım erkan bacımızın eski haliydi pala bıyıklı falan...gülmekten kırıldım o an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…