Yemekteyiz - Show Tv

Hayatımda böyle bir saçmalık daha görmedim ben! Devamı yarın... arkadaşım ya şunu akşam 8 de yapın ya akşam üstü yapın ne demek devamı yarın.. haksızmıyım kızlar yaa

avrupa kanalı showtürkte vermişler devamını. hanifeyle dalaşmış erkan nyse anlatmıyım da heyecanı kaçmasın :)

bendede yok sağdan soldan duyduğumu yazıyorum :)) hanifeye senin kocanın niye bıraktığı belli falan demiş hep kasılmış puanı öğrenemedim ama

yok canim benim kafa iyice dagilmis benim show türk var kafayi yemisim sanirim ya kusuruma bakma nolursun
evvet duydum hanife baya karisdi falan derken erkanda sende bu cene varken kocanin niye ayrildigi belli dedi
ve o delikanliyla ayni puani aldi yani17puan
ama yarinki cok fena ya erkanda kizarken kendi iyice düsüyo valla

evvet canim hic eser kalmamis ya
aklima geldiginde bi ara daha icden gülerim kessin
cünkü bugün hic keyfim yokdu malesef

kızlar dun aksam evde yoktum izleyemedim erkegimi
n'oldu erkancığım n'aptı??
en son ilk yarısını izledim
haberlerden sonra varmıydı bilmiyorum??

tatlımcım,bende gerı kalanını ızleyemedım ama anladıgım kadarıyla devamı bugunmüş..Öle bısey yazmıslardı kızlar...

ayy heyecanlandım..Erkan Bey hosuma gıttı aslında,görüntü ofsayt ama insancıl birine benzıyor.Onun için ve fınaldekı arzu ıle sarısın kadının atısması ıcın ızlıcem

Ya Erkanın evi çok şaşalıydı,ama Burak dediki bana eve girer girmez sıkıntılar bastı,içime fenalık geldi dedi.Çocuk doğru kelimeyi bir türlü bulamadı kasvetli dimek istedi galibakaydirigubbakcemile3
perili köşk gibikaydirigubbakcemile3

erkanın evide kendi gibi çok süslü ama egosu çok yüksek bi adam
misafirlerini aşağıladı bence

yok gerçekten evinde bir kasvet havası vardı..
ne anam o perdeler öyle pazen pijama gibi...

bu arada hülyanın kafasına taktığı şey nedir öyle ince çorap geçirmiş gibi....

bakalım hanife e edecek
izleyip göriciiiiz.....

hulyanın kafasındakını bende anlamadım:uhm:
Bu aksamda mavisi var...
Ama Erkan ıyı hazırlandı,bazı pürüzlerı cıktı ama o esmer ahu mu arzu mu ne cok abarttı..

kızlar ahu bilerek erkanın banyosunda makyaj çantasını unutmuş...
erkan öyle dedi..
sanırım daha sonra tekrar görüşebilmek için mi?
ilginç geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…