Yemekteyiz - Show Tv

verdiler ya az önce izlemediniz mi?

benim bişiy dikkatimi çekti dün kızlar..
erkanın evindeyken erkan anne ve babasından fazlaca söz ediyordu hatta evini gezdirirken bir çerçeve gözterdi işte bunlar benim annecimle babacım onları çok seviyorum babam öldü kanadımın biri kırıldı ama annem herşeyim benim dedi...
buraya kadar normal...

ama erkanın 2 kız çocuğu varmış...
evinde ne çocuklarının resmi vardı nede anne babasından bahsettiğinin tek cümlesi kadar çocuklarından bahsetmedi...
acaba çocuklarını yok mu sayıyor?
bu kafama takıldı....

birazdan haber sonrası final var..
hanife hanımdalar..
hanifeninde evi güzelmiş bu arada....

bu arada bişiy geldi aklıma..
bu erkanın egosu falan..
sanki bana birini hatırlatıyor..
banu alkanın erkek versiyonunu...

Belki çocukları reddettmiştir onu a.s
Benim dikkatimi çeken de Bu prenslik işine kendini fazla kaptırmış ,sanırım kendisini geçekten bir prens falan zannediyor a.s pabucumun prensii :sm_cool:

bu yarışmaya katılmak için ''ruh hastasıdır'' raporu almak gerekiyor sanırım mirmirmirmir​

ya bu burak ne kadar saygısız bır cocuk..Herseye atlıyor,herseye bır laf yapıstırıverıyor..Erkanın kazancını kucumsuyor,kazanma seklını kucumsuyor

ya bu burak ne kadar saygısız bır cocuk..Herseye atlıyor,herseye bır laf yapıstırıverıyor..Erkanın kazancını kucumsuyor,kazanma seklını kucumsuyor

Erkanla resmen dalga geçiyor,aşağalamaya çalışıyor ..İnsanların tercihler alay konusu olmamalı hele ki 20 yaş büyük senden..Gıcık oldum gıcık sinir şey

kesinlikle oryantal kursuna yazılıcam :1shok: kıskançlık komasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…